kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sağ click "save as" farklı kaydet yapıcaksınız... ilk lightsaber çalışmam biraz kötü olmu$ olabilir draven sağolsun çalı$tırdı beni.. ge-ta ae harbiden iyimi$ :))[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 iyi olmuş da hareketlerin çok komik yaw dans eder gibi olmuş:)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bir kac $ey yazmak istiyorum birincisi elindeki sopa tam avucuna sigacak kadar olsaymi$ guzel olurmu$ saber acilma efekti olmadan once okuz gibi oldugunu goruyoruz ve kotu oluyo ikincisi sanki kamerami bozuk senmi yavas hareket ediyon anlamadim ama yavas yavas ilerliyo video sanki frame atliyomu$ gibi ucuncusu hareketleri biraz daha set sekilde yapsaydin sanki olesine savuruyomu$ gibi degilde hani gelen lazerleri geri ceviriyomu$ gibi acik sert ve keskin duru$lar falan yapsaymi$sin ho$ olurmu$ her$eye ragmen guzel bir$ey herkesin yapamiyacagi bir$ey ho$ olmu$...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Kingpin hangi programı kullandın yapmak için bide böyle şeyleri anlatan bi tutorial sitesi nerden bulabilirim??? Yardımların için Sağ Ol[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Petrucci seni soyle aliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hoş olmuş :) ama dis'in dediği gibi hareketler biraz acaip :P saber açılışı falan hoşuma gitti.. ama dedim ya. insan alır elinde şöle bi döndürür o saber'ı ne biliyim :) ancak tabiki bravo diyoruz artiste bu yapıtından dolayı :P[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Saber'ın efekti güzel olmuş, oturmuş ama senden Jedi olmaz :-) Neyse alan darlığına veriyorum küçücük yerde çekmişsin.[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right [Bu mesaj Eraq tarafından 02 Eylül 2004 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Benden niye jedi olmaz abi ben öksüzmüyüm.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 senin annen bir melekti yavrum ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 bu sadece 15 sn lik bölümü normalde 40 sn video .. onunla uğraşıyorum yakında koyarım onuda toptan yazarsınız :) 20 ye geldik daha :D çok zoor çook[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Ya arkadaşlar buraya koyulan hiçbir video'yu seyredemiyorum. direk wmv dosyalarını adam gibi çekemiyor bilgisayar. tün downloader'larla denedin sadece ilk saniyeyi çekiyor :( Mümkünse videoları zip formatında koysanız...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yıllardır kılıç hareketleri ve kata çalışıyorum. eğer saber için güzel hareketler istiyorsanız, (ki gerçekten güzel Ryan vs. Dorkman halt etmiş) size öğretebilirim yani. eğer pro istiyorsanız bi şekilde ben size birkaç video yollarım oradan bakarsınız. bu bir öneridir. yanlış anlaşılmasın.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 yakında benımle duke guybrush ın fılmı gelıyor dırıdrıdın[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 İlk çalışmalarda koreografiye bakmamak lazım, zira amaç programı kullanmaya alışmak. Saber (ya da sopa :)) kapalı haldeki haraketlerde hilt dışındaki kısımları video'yu clone brush ile editleyerek görünmez yapabilirsin. Güzel bir çalışma, yenilerini bekliyoruz. The force is with you young Kingpin, but you're not a Jedi, yet. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: GE-TA, 02 Eylül 2004 15:46 tarihinde demiş ki: İlk çalışmalarda koreografiye bakmamak lazım, zira amaç programı kullanmaya alışmak. Saber (ya da sopa :)) kapalı haldeki haraketlerde hilt dışındaki kısımları video'yu clone brush ile editleyerek görünmez yapabilirsin. Güzel bir çalışma, yenilerini bekliyoruz. The force is with you young Kingpin, but you're not a Jedi, yet. ;) sopaıy nasıl görünmez yapabilirim onun totrial ı varmı icq veya hehangi birşey varmı ordan konu$ak :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: Nebuch, 02 Eylül 2004 11:14 tarihinde demiş ki: yıllardır kılıç hareketleri ve kata çalışıyorum. eğer saber için güzel hareketler istiyorsanız, (ki gerçekten güzel Ryan vs. Dorkman halt etmiş) size öğretebilirim yani. eğer pro istiyorsanız bi şekilde ben size birkaç video yollarım oradan bakarsınız. bu bir öneridir. yanlış anlaşılmasın. hiç gerek yok.. yanlı$ anlama.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 lightsaber le kata olmaz zira saçma durur çünkü katayı aşırı derecede hızlı yapmak lazım ki sw filmlerinde bile lightsaber son derece yavaş olarak sallanıyordu.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Icq, msn vs kullanmıyorum. Buraya yazayım başkalarının da işine yarasın. AE'de bu clone brush ile temizleme işi şöyle yapılıyor. Önce projene videoyu import ediyorsun. Sonra kompozisyon açıyorsun, videonun frame sayısı, süresini ve kompozisyon büyüklüğüne dikkat et tabiki. Sonra oluşturduğun kompozisyona videonu koy. (sürükle bırak metodu) Sonra kompozisyonun time line'ında videona çift tıkla ve kompozisyon görüntü ekranına video layerı açılsın. Burada videonu işleyebilirsin. Clone brush'ı seçip çevredeki görüntülerden yararlanarak gizlemek istediğin şeyi gizle. Misal senin videonda gövdene gelen kısımları üzerindeki elbiseleri kaynak kullanarak, duvara gelen kısmıda duvardan örnek alarak temizleyeceksin. Bu işlemi yaparken dikkat etmen gereken bir olay var. Bu video düzenlemeyi rotoscope yaptığın kompozisyonda yapmayacaksın. Rotoscopu yaptığın videoda gizlemek istediğin şey bırak görünsün. Rotoscope bittikten sonra gizleme işini yaptığın kompozisyona rotoscope çalıştığın kompozisyonu videosunu çıkardıktan sonra taşırsın. Kolay gelsin.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 fena değil, ama ilerde daha da güzel şeyler çıkarıcan sen:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 said: theKingpin, 02 Eylül 2004 15:55 tarihinde demiş ki: lightsaber le kata olmaz zira saçma durur çünkü katayı aşırı derecede hızlı yapmak lazım ki sw filmlerinde bile lightsaber son derece yavaş olarak sallanıyordu. hiç Bölüm1 de Maul un çift taraflı kılıcı nasıl kullandığını izledin mi. Bence bir daha izle. ve o inanılmaz hızlar da ki saber harika görünüyor. çünkü arkasında bir iz bırakıyor ışıktan.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 inan senden fazla izlemişimdir sw serilerini ve inan senden faha fazla manyağıyım ki oturup burda saatlerimi harcayıp lighsaber çalı$ması yapıyorum..benim orda anlatmak istediğim sen kata yı bir kılıçla yaparsın ama ışın kılıçları normal kılıca göre daha yavaş kalır oturup bir katana ile bir ışın kılıcının havada hareket edi$ini baz alırsak ki belki ışın kılıcı normalde daha hızlı hareket edebilir ancak filmlerde böyle lanse ediliyordu.. yinede ben kendi yaptığım hareketlerden memnunum çünkü kendi yaptığım hareketler üzerinde çalı$mayı seviyorum doğal olarak ba$kasının videosu üzerinde neden çalı$ayım ki :) bir de kata falan öğrenirsin bir gün biri kafa göz bi dalar kata falan kalmaz onuda dipnot olarak yazayım dedim :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" [Bu mesaj theKingpin tarafından 02 Eylül 2004 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kafa göz dalmadan önce kata nın anasını geçmek zorunda... aikido... :)[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 ZZAHUZAUHAZ harbi dans ediosun lam burda:Dne zamandır gülmemiştim bööle:Dhele son hareket bitirio olayı[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 herkes te 40 yıllık jedi çıktı iyimi :) lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 şimdi lightsaber ı kullanarak kendilerine astılmış olan blaster mermileri kestiklerine göre hızlı sallanan bi obje oldugu aşikar[signature][hline]On July 7th of 1943, single Tiger tank commanded by SS-Oberscharfuehrer Franz Staudegger engaged Soviet group of some 50 T-34 tanks around Psyolknee. Staudegger used up his entire ammunition after destroying some 22 Soviet tanks, while the rest retreated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar