Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

New Rifter


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cmts. akşamı başladım 21trial acc. ile. Dün akşam Rifter aldım skilleri kastım binebiliyorum ama bi kaç soru sormak istedim captanlara.Minmatar Brutor açtım karakteri.

Öncelikle forumdaki Eve-Rehberi'ni okudum.Learning skili sanırım kaldırılmış oyundan.Rehberdeki gibi öncelikle Enginering ve Electronic skillerini çalışıyorum, birde Gunnery'nin kısa süreli skillerini çalışıyorum ikincil olarak.Sanırım Lvl4 yada 5 olana kadar bunları kasmama gerekiyor.Farklı olarak bişey yapmam gerekir mi?

Rehberdeki T2 fittingi yapmak istedimde parça başı 750-800k dan başlıyor,mlsf daha 1,5m var `,-) aynı parçaların T1 olanlarıyla da idare edilebilir sanırım onları.

Missionlardan gelen para baya az sanırım 20-30k arası para geliyor adam gibi fit ve gerekli skill bookları için lazım olan parayı mission dışında kasabilmemin bi yolu varmı?Yoksa "oto boka bulaşma mission devam et,olduğu kadar" mi dersiniz

Rehberde Destroyer tipi gemilerin traş olduğu yazıyordu fakat sanırım destroyer skillerinin kasılması gerekiyor leveling için?

Markette x bi stationdaki buyerin istediği item bende varsa o stationa jump olup itemi direk satabiliyormuyum yoksa buyerin onay vermesi mi gerekiyor veya seller olarak itemi o stationdan markete bi bırakmalıyım.(angel copper tag die bişi düştü 500-600k yazıyordu markette değeri).

Merkez kanalına girdim ama biraz durgun, sanırım herkes meşgul bişeylerle. acaba oyunda item,para,vs. olarak değilde, genel olarak şunu,bunu yap/yapma tavsiyesi verecek "Newbee trainer" bi grup,corp. vs, varmı?
Tşkr ettim anacım.
Mesaj tarihi:
destroyer kasmana gerek yok, para icin bir an önce cruiser'a gecsen iyi olur, battlecruiserlarla lvl3 missonları yapabilirsin birazda drone skill alarak. hurricane'e artilery takıp dan dun sıakrsın saga sola miss gibi missionlarda.
para öle geliyo zaten.

mission yapmayı düşünüyorsan minmatarla shield skillerinine öncelik ver armor yerine, cünkü mealstrom kullnıcaksın lvl 4 missionlarda.

rifter candır canandır, eh fitli bi rifterla aksiyone girebilirisn patlarsın iplemezsin, şimdilik kafana takma t2 fitleri, t1 t1 takıl missionlardan para gelmeye basladığında düşünürsün onu.

t2 silahlı ve fitli 5 dronelu, rupture kadar dehsetcengiz alet yoktur ucuza solo pvp yapmak icin. stabberlada olur dahahızlı bişi arıyosan ama rupture daha keyifli.

hemen battleship'e atlayıp düşük quality lvl4 missionları yapmak cok zaman almıyo bi iki haftaya yaparsın rahat. lvl4 large projectile lvl 4 drone birazda shield skillerin olsa yaparsın.


yanı kabaca, bir anda önce cruiser' gec lvl 2 missionlara basla, sonra battlecruiser'a (2 lvl battlecruiser alsan şimdilik yeter) gec lvl 3 lere sonra battle shipe gecip lvl 4 missionlara.

para geldikce agentlarla rep geldikce skill geldikce zaten kendi kendine yavasca ilerlersin bu yolda.
Mesaj tarihi:
Oncelikle kolay gelsin.Ardindan mission run icin en zor irk i acmissin diyerekten gozunu korkutiyim biraz..
Minmatar bir cok skill ister cunku gemilerinin cogu degisik sekilde tank yapar.

Bunun disinda destroyer pve icin gereksiz bi gemi yukarda dedikleri gibi.Cruiser ogrenmek mantikli,bunun ardindan ya t2-t3 ye yonlenebilirsin yada battleship..

Benim tavsiyem t2-t3 ye yonlenmen tabii ki pve yapacaksan.Yok ben pvp yapacam diyosan t1 frigate cruiser ve battlecruiser senin isini gorur
Mesaj tarihi:
Rifter candır canandır demişsin güzel de demişsin ama rifter ile oyuncu patlatayım dersen canına okuyorlar genelde,araki frigate bulasın bulduğun frig de solo olacak vs vs,tabi tüm dediklerim solo pvp için geçerli..türlü hallerde patlayacaksın ama başlangıç için rifter en güzel gemi
+1..Hani şundan dedim,rifter oyundaki en fazla guide sahip gemi,onları okuyup laeeeyn alayınızı keserim kaçma hulleeyn moduna girersen instapop(tek atış) şampiyonu olman işten olmaz hatta olursun da..Rifter güzel bir scout gemisi..Hiç unutmam rifter ile rupture'a dadanmıştım,tabi çok yeniydim,lan bu rupture parçalarına ayrıldı 6 gemi oldular en iyisi tüymek demiştim...sonra da acil rupture almalıyım demiştim..Dün çok eğlendim cane ile 2006 account bir adamı kandırdım "gel beraber ratting yapalım ,sen çok arkadaş canlısına beniosun "dedim.Adam sorgusuz olur dedi.Huylandım aslında ama gözüm dönmüş bikere..sacrifice(adını yanlış yazmış olabilirim) idi sanırım gemisi,t2 cruiser idi,şöle uzaktan bakınca göze patlatılabilir geliyor gibiydi..alırım bunu ben dedim..attım fleetten vurmaya başladım..bende passive armor tank vardı(1600),2 gyro ile çürütürüm tankını diodum,saldım droneları da,adam da 3 warrior drone da görünce savaş sürerken çay demlerim ,bakkaldan da çokokrem alırım dedim kendimce,içime sçayım emi..Vay anaam 3-4 dk sürdü kapışma,shieldim gittiğinde onun shieildi de gitti..aha armora geldik şimdi yedim seni dedim.Yok abi,elemanın armoru inmio,ben yarıladım onun 1/3 idi..Kaçmaya çalışayım dicektim hatta dedim ama bi baktım armorlar aynı olmuş,kapattım warpı,çarpışmaya devam,ümidim arttı.Çokokrem ,çay yalan oldu tabi,adam beni ambalajlamak üzere ama pakete girmiyorum hemen bende..Warp'ı kapatmaz olaydım dedim içimden ,active armoru camış mübarek.Topuk time dedim tekrar ama scramble vardı üzerimde.Kıvrana kıvrana gittimm dostlar..İçime oturdu,2 tane medium armor tankı varmış..Rezalete bakın adamı kumpasa getirip ben patladım,utanmadan "kardeş bırak beni ,ben ettim sen etme " dese miydim?..Aslında keşke deseydim,çok gülerdim kendime..Paketlenip,ambalajlandım,kargoya verdi beni eleman..Yeni solo pvp gemim vaga olacak,t2 cruiserler kutd-sanmış gibi geliyor şu an,gördüğüme esas duruşumu gösterip öle geçicem yanlarından..
Mesaj tarihi:
Bs ile mission yapmak icin cok fazla skill gerekiyor..Bunun yerine focus train edilmis t2 veya t3 daha az skill gerektiriyor...
Tabi bunun yerine bs ile yapmak da var ama izdirap oluyor daha once denemistim.
Mesaj tarihi:
kısa vade için hurricane pilotu olmayı hedeflemeni tavsiye ederim. hem pvede hemde pvp de kullanabilirsin. bu gemiyle her türlü fleetede girebilirsin.

uzun vadede sleipniri tavsiye ederim. missionlarda rahat edersin pvpdede muazzam bir dps si var. yada isk işini hallederim bir şekilde dersen, Loki. Lokinin mükemmel bir sig radisi ve tankı var hayranım fakat bunlar uzak hedefler şimdilik. ve Mossun dediği gibi t2 bir gemiye yönelmek çok daha avantajlıdır. öncelikle Hac açmanı öneririm. fakat minmatar çok skill point isteyen bir ırktır haberin olsun. armor shield gunnery missiles hepsini kasmak gerekiyor tüm gemileri kullanabilmek için. dolayısıyla gemi odaklı train ol. Minmatarın t2 cruiserlarıda çok iyidir. Özellikle vagabond çok kullanışlıdır.
Mesaj tarihi:
şkler öneriler için. Sanırım rifterle baya bi görev vs. yapıcam,o yüzden shiled tanka öncelik vereyim trainleri shield olarak yapıcam.Artillery 200 lük cannon kullanıyorum small,
acaba medium a geçsem mi diyorum ama geminin capacitör onları kaldırır mı pek bi fikrim yok şu an 2x 250 yi diğer fitler adam gibi olmamasına rağmen zor kaldırıyor.
Mesaj tarihi:
Zaten istesende frigate med gun fitleyemezsin 200mm ac kullanman en iyisi olur mission yapacaksan gunnery skillerin baslangic olarak 4 yapsan yeterli ilerleyen zamanlarda 5 yapacaksin nasil olsa
Mesaj tarihi:
Bide sacrilege oyunun en iyi tanklayan hacidir okuz gibi resistleri ve cift repi olur genelde o yuzden curse disinda herhangi bir sub bs gemiyle scram mesafesinden onu patlatman cok zor.

Matar actiysan battlecruiser oneririm o yolda devam et pvp pve alayina gider sonra zaten oyunu ogrenmis olursun kafana gore t2 veya bs devam edersin. Cok skill ister dedikleride gozunu korkutmasin, iyi yoldasin devam et
×
×
  • Yeni Oluştur...