cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eet arkada$lar ftr lisesi sux dedigim gibi igrenc bi durum ve yakla$ik 20-25 dakka sonra orda olacagim yaz tatilimin son dakikalarini geciriyom ne igrenc bi$ey ya hahah i$te du$tan ciktiktan sonra ki mutsuz ve "TATİL ULEAAAAAAAN" diye du$unmekte ulan halim [signature][hline] curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya bak olm alttaki fotolarda burda islak sux sb fransiz lisesi olm oıfffffff[signature][hline] curious about me ? here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 je deteste l'ecole diim $ap diyorsun donup bakmiyor kendi kendime diodum bu resimde tam orta okul veletlerine benzemisim aslinda koymasammi ama diye seven her halimle sevio zaten sdgfdsfg[signature][hline] curious about me ? here [Bu mesaj cmrownz tarafından 06 Eylül 2004 07:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 buarada bab bebemisin diyenler icin normal halımızden bı foto tatıl super gecerkene hala b3bs1n iste diyenler icin dicem bisi yok okey[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 b@bs b3b3m1s1n ol4m4z y@ ! :-P aynı kader küçük göstermek iğreç bişey ya.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 b4b0$li b0y 187 uhauh[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 boyu neden söledin ? :) ehha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yani foto hicbiseydir real hersey sjdlfsjkgsd ya kimisi buyuk gostersioun dio da bu fotoda problem zaten bende farkettim zegnaya aldirmiom ondan uhauhuahu[signature][hline] curious about me ? photos [Bu mesaj cmrownz tarafından 06 Eylül 2004 07:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 *!ve sandman torbasındaki kumu yava$ça kingpin'e üfler.*[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 burda asıl gosterılmesı gerekn foto burda kralım sucsa suc deyın sdfg[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Zegna, 06 Eylül 2004 07:32 tarihinde demiş ki: iyide soraki resmin farkini goremedim ben sigara icerken dahami buyuk gosteriyosun :P yok olm orda dolu foto war bak ıste numunegonderdım ben ama sen ole dıosan oledır olm senın fıkrıne lafım yok :D[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 of konu tam garbage lık oldu ama neyse sgsaha[signature][hline] curious about me ? photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: theKingpin, 06 Eylül 2004 07:27 tarihinde demiş ki: aynı kader küçük göstermek iğreç bişey ya. Kesinlikle değil... Yaşlandıkca genç kızların asılma olayı çok daha yüksek oluyor :D:lol: Yani 20sine bastı basacak titanyum gibi bir delikanlı olarak söylüyorum ki,Tek kötü olay;dişilerden yaşıtlarınızla yada yaşlılarla çıkamazsınız ;) Birde bol bol çevre civardaki arkadaşlarınız "Ulan hiç değişmedin ne zaman yaşlancaksın sen" diye sorar 8-) Birde Askerlik olaylarında fazla zorluk felan vermiyorlarmış gibisinden bir kaç şey duydum ama doğruluğunu bilemem.. Böyle Bir parfümeride felan çalışırkende acaip avantajlı olursunuz ;) [ben bir şey söylemedim!] BUG ABUSE:: Genç gösteriyorsanız,Sakal-Bıyık-Saç bırakın ;) Zira bizim stilde en etkin olan şey hele hele...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé! [Bu mesaj Halfmumi tarafından 06 Eylül 2004 08:40 tarihinde değiştirilmiştir] //Edit 2: Amanın Smileyler ne kadar hoş duruyormuş... [Bu mesaj Halfmumi tarafından 06 Eylül 2004 08:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dersanem başlıyor bugün. öff. 3 ay yaydıktan sonra ders yapılır mı ya :p zaten mevsim olarakta bitti gibi yaz. dün bi taraflarım buz kesti çeşmede.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 uc ay ben de yaymıstım dershaneye bı gıttım mıllet sankı bugunu beklıyomus gıbı okkuz gıbım calısmıslar bıde demezler mı ay okul baslayacak ay tatıl bıtıo ulan zaten tatıl yapmamıs cogu calısmıs bıde laf sogluyolar . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar