BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 bilmem hatırlar mısınız, bir ara kanserle savaşıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Ben hala savaşıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 ben de en üstteki benim ama o acountta sensei ve bir arkadaş daha olacak, eğer onlar da devam ediyosa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 ben hala savasıyodum ama simdi farkettim ki 2 aydır puanım artmıyor cunku bilgisayari her acisimda yeniden basliyor process e. takilmis yani.[hline]NERF PROVOCATION!! NERF TAMING!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 topicki ben açtığım halde uzun süredir devam etmiyorum. utansam mı naapsam bilmiyorum. bilgisayarıma sürekli format atıyorum, bunu mazeret olarak göstericem, ama bu işin de mazereti olmaz ki. hemen indiriyim bari. hatırlattıınız için saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 ben de simdi reinstall ettim. %6 oldu bakalım bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2002 ben de dewam ediim sondan 10. falnım...dezard... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2002 Valla benimki 2 aydır falan %88 de takıldı. Fakat şööle bir durum da var ki sürekli hit yapıyo. Yani eğer bu proteinle işim biterse kesin kanser çaresi olcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2002 hoca yok olmuyor. her bilgisayarı yeniden baslattıgımda 0 a donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 en yukarda blackroseun verdiği linke tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 bilgi için buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Ben de teorik olarak hala devam ediyor olmalıyım savasmaya; lakin sifreyi unuttuğum için girip bakamıyorum. İş değiştirmeme rağmen eski ofisteki bilgisayarlarda da hala aktif program, az çok ilerleme kaydetmiş olmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 dark bence bütün programı sil yeniden install et eğer şifreni falan biliyosan bilmesen de alabiliyosun da yani uğraşman lazım bir de ben directorysinin içine baktım ama emin olamadım, o anki çalışmanın hangi dosyada tutulduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2002 dark bence bütün programı sil yeniden install et eğer şifreni falan biliyosan bilmesen de alabiliyosun da yani uğraşman lazım bir de ben directorysinin içine baktım ama emin olamadım, o anki çalışmanın hangi dosyada tutulduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 beyler bende verdiginiz sayfalar açılmıyor ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 http://www.ud.com/home.htm bu adreste yukarıdaki download bölümüne gir, agent ı download etmen gerekiyor, gerisini kendi yapacak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 cok sagol..gerçi min req leri pek tutturamıoz ama bi bakalım çalışır işallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2002 ilk başta sisteminiz yeterli değil dedi de, sonra bir prog yükleyince çalıştı allahtan..şuan bişiler indiriyo, hadi bakalım.. ben bari bunu okulun newsgroup'una atıyım da bizimkiler de bi işe yarasın..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2002 bende format attıktan sora kurmayı unuttuğumu şimdi fark ettim :P utanıyım bende *utanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Nooldu bu olay? Var mi devam eden? Hatirlatma olsun, ben de eve yukleyecegim yeniden. Black senden tekrar sifre istemem gerekecek sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeth-Norr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Ben devam ediyom. Delikanlı güneşte de, karda da delikanlıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 format bile attim, yeniden yukleyip yeniden sildim kac yuz kere olmadi. pes ettim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2002 bende yüklü halen..hatırladıkça acıom.. [Bu mesaj CEDAY tarafından 15 Nisan 2002 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 90 bin puanlara dayandığımız şu günlerde bir daha uplayalım ;) bişe dikkatimi çekti de aslında ondan geldi aklıma benim makine fazla çalışmış olacak geri işlem yapmaya başladı sanırım [a.k.a. -1% ne ola ki?] ^_- bu arada ikinci aşama olan Ligandfit'e geçildi bir süre önce, kanseri harbi harbi yeniyoruz mu ne? [hline]Myles `Kwama` Peak, level 39 -drunken- martial artiz of rubi-ka 1 clans Demarcus `Soth` Cradddock, level 64 -drunken- engineer of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o )[Bu mesaj BlackRose tarafından 22 Temmuz 2002 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEMINIhacked Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2002 Bende SETI programındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar