Fefe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mount Hyjal'de fishing skillimi arttırmaya çalışıyorum, bazen Volatile Fire geliyor oltama... Fishing ile skilim artınca yakalayabileceğim Volatile sayısı artar mı ? Yeni itemler yakalama şansım artar mı ? Birde fishing time kısalır mı skile orantılı olarak ? Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fishing yaptığın yerde çıkacak şeyler bellidir skillinle alakası yok,süre de tamamen random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Peki skill neye yarıyor ? Ben 15 skill ile mMount Hijal'da yapabiliyordum... Sadece achievement mi oldu skill ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 skill düşükse sadece schoollardan balık yakalayabiliyorsun. skill yükseldikçe bütün denizden balık tutabiliyosun (diye biliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 her balığın bir skill cap i var o cap i yakalamadan o balığı tutamazsın, + skill in arttıkça çer çöp yerine balık tutma oranın artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 level 1 skille bile school'unu bulup tutarsın balığı. level 200le twilight highlands ve uldumda farmlıyorum ben balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fefe, senin dediğin guild perk ile geliyor. kaçıncı lvl olduğunu hatırlamıyorum tabiki. edik: lv23 guild perkmüş. mining, skinning, herbalism ve disenchantingle ilgiliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fishing skill kasmak zor, eğlence ve rahatlama adına kasılır... Droplar hakkında bilgisi olan var mı ? Balık dışında iyi drop var mı örneğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Balık dışında beki kaplumbaga mount cıkabilir veya volatile cıkar onun dısında bişi yok bildigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 raid yemekleri icin malzeme işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yani kısacası çok bir şeye yaramıyor... Tek sorum, skilim arttıkça Volatile yakalama şansım artıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ben 450den 525e kadar yaklaşık 30 tane volatile water yaladım ama öncesini bilmiyorum. Bunlarıda pool falan degil direk normalden yakaladım yani belki poollarda kassan daha yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Gelen eşya sayısıyla seviyenin alakası yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar