zeper Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 daha önceden açıldı mı bilmiyorum,aradım ama bulamadım burda.Çok güzel bir belgesel videosu(bu fragmanı daha doğrusu),ben çok beğendim.Harika çekim ve yakalanan kareler de muhteşem.İzlemenizi tavsiye ederim. Ve sanırım youtube'da serinin tüm videoları var. http://www.youtube.com/watch?v=2HiUMlOz4UQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 fragman inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 http://www.bbc.co.uk/nature/humanplanetexplorer/ kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 çok iyiymiş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 1080p indireyim temiz goruntu olsun dedim anca yarın izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok sağlam belgesel sevenler kesinlikle izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fizik matematik yapmayan toplulukları izleyip napcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisst Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yapmayan yıkan topluluk oğlum bunlar. gidip bunlarımı örnek alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. http://i849.photobucket.com/albums/ab59/Willowpelt/funny-pictures-soon-cats-city-skyli.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bbc + davidattenborough olan heryapımı gözüm kapalı izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ama o zaman bi bok anlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Belgeseli izlerken inanamadım. Çok acayip bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vay anasını ya, resmen işbirliği yapıyo abi kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bal olayi iyiymis eheh sonunda kusa da payini vermeleri ne guzel. bi de sey vardi, maymunu agaca baglayip tuz yediriyodu, sonra maymun kosa kosa sakli su kaynagina gidiyodu, profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ardeth said: fizik matematik yapmayan toplulukları izleyip napcanız sen yaptın da galaksiyi mi feth ettin? onlar da sen de dünyada takılıyorsunuz işte; ama en azından onların hayatı daha bi heyecanlı ve keyifli gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 etcez inşallah bi 1000 yıl içersinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 huun said: ama en azından onların hayatı daha bi heyecanlı ve keyifli gibi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aquila said: bal olayi iyiymis eheh sonunda kusa da payini vermeleri ne guzel. buna da katıldım vermeyen şerefsizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yav izledimde öleahım şahım birşeymiş gibi gelmedi bana ama genede iyi yapım tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ardeth said: aquila said: bal olayi iyiymis eheh sonunda kusa da payini vermeleri ne guzel. buna da katıldım vermeyen şerefsizdir kuşa sıkıyosa payını vermesin şeklinde olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ilk 4 bölümü izledim okyanus kutup çöl ve orman böyle yaşamlar yok abi en son orman bölümünde çeken adamın dediğinen çok etkilendim hayatım kısa ama bu kadar dolu olsaydı keşke burda yaşayabilirim falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 9. bölümde sıçmışlar izlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 fede said: bbc + davidattenborough olan heryapımı gözüm kapalı izlerim bunu attenborok seslendirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sesi benziyo demekki standardı yakalamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yoo benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar