thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bir tane asus 52x32x52 box almıştım bir sene olmadı 6 ay falan.. fazla da kullanmadım zaten, aldığımdan beri dms professional cd kullanıyordum problemim yoktu, geçenlerde dms blue kullanayalım dedim, cdleri zor okudu, hadi zorla okuttuk, yazarken lead-in'de cd çızırdamaya başlıyo sesi geliyo, okuyamıyo çeviriyo da çeviriyo.. resetlemeden kurtulamıyoruz.. gittim en pahalısından samsung aldım taktım, ona da yaptı aynısını.. writer bozuk diye düşündüm.. biraz önce dms professional bir taktım, fıstık gibi yazıyor.. imdaaat yardım edin :D nedir bu neden böyle yapıyor?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 eh alıştırırsan o kadar olacağı o müptela yapmışsın aleti :) bide yavaş yavaş alıştır önce 10 mb lık bişey yaz sonra 20 40 100 250 500 diye. dozaj yani :D -kızmadın dimi ?[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ehehe cidden alıştırmışsın müptela olmuş o. yazamadığın cdlerde düşük hızda yazdırmayı dene. ben de ucuz cdlerden alınca 10 hızlı falan yazdırıyorum. eğer düşük hız uğraşamam diyorsan aldığın yere bir sor veya sürücü temizleyiciler var belki onlar işe yarar.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 asus'un çoğu ürünü aynı şeyi yapıyor. Eskiden creative'lerin cd beğenmemesi yaygındı şimdi aynı şeyi asus yapıyor. writer aldınmı plextor alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 takıldığım yer de orası.. kalitesiz cd'ye yazmasa anlıcam, ama benimki en kaliteli cd'ye yazmıyor, sadece bir türe yazıyor.. hani birkaç türe yazsa onu da anlıcam.. taktı kafaya dms pro diye, offf topluca aldığım samsung 52x'ler patladı :/ patlamasını bırak napcam ben bununla.. düşük hızdada yüksektede yazmıyor bu arada[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar