TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arkadaslar ben bi item stone yapcam ama mesela runebook 5 k olcak bunu nasıl yapabilirim? birde +lı satma tasi yapcam mesela +15 satılınca 20k vercek bunu nsıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 supply stone örneklerinden bakarak yapabilirsiniz.[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gandi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 iF ( SRC.consume 60000 i_gold bu sekilde olucak galiba bunuda paticikten buldum arastırma sux :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bir dialog hazırlarsan; on=xx if( >= 5000) SRC.CONSUME 5000 i_gold SRC.NEWITEM=i_runebook(kendi id'ni yaz) SRC.ACT.BOUNCE sayu tepe tepenek kullan. RETURN 1 ENDIF [signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Cok saolun arkadaslar yaptım :) Tşk valla[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [DIALOG d_itemstone] 0,0 NOMOVE resizepic 10 50 5054 220 220 text 25 68 105 0 0 button 30 100 2714 2715 1 0 1 text 60 100 0 1 button 30 125 2714 2715 1 0 2 text 60 125 0 2 button 30 150 2714 2715 1 0 3 text 60 150 0 3 button 30 175 2714 2715 1 0 4 text 60 175 0 4 button 30 200 2714 2715 1 0 5 text 60 200 0 5 button 30 225 2714 2715 1 0 6 text 60 225 0 6 [DIALOG d_itemstone TEXT] Wrong UO SHARD Poison Bow Poison Arrow Shrink Deed Full Spellbook Studded Leather Armor Leather Armor [DIALOG d_itemstone BUTTON] ONBUTTON=1 if( >= 15000) SRC.CONSUME 15000 i_gold SRC.NEWITEM=i_bow_poison SRC.ACT.BOUNCE src.sysmessage Poison Bow'u almak icin 15k gerekmektedir. ELSE RETURN 1 ENDIF ONBUTTON=2 src.newitem i_bone_helmet ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_gorget ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_arms ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_chest ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=3 src.newitem i_chainmail_coif ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_chainmail_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_chainmail_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=4 src.newitem i_ringmail_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_ringmail_sleeves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_ringmail_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_ringmail_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=5 src.newitem i_studded_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_sleeves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_gorget ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=6 src.newitem i_leather_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_sleeves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_gorget ,1 SRC.ACT.BOUNCE [ITEMDEF i_stone_item] DEFNAME=i_stone_item TYPE=t_moongate ID=i_gravestone_18 NAME=Item Stone ON=@Dclick DIALOG d_itemstone return 1 ON=@Create COLOR=0455 [EOF] ya ilk basta poison bow u verior 15 k olmasa bile help!![signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ney demek istedin acaba? bir açıklasanda yardımcı olsam.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Simdi poison bow demisimya ilk basta 15k olmasada verio poison bow u nasıl duzeltirim orayi?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 IF SRC.CONSUME 15000 i_gold SRC.NEWITEM={i_poi_bow} SRC.ACT.BOUNCE elseif sysmessage="You must put 15000 gold in your pack" endif böyle dene olur[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tşkler.birde distanceyi nereye koyarim bu scpde [ITEMDEF i_stone_item] DEFNAME=i_stone_item TYPE=t_moongate ID=i_gravestone_18 NAME=Item Stone ON=@Dclick DIALOG d_itemstone return 1 ON=@DCLICK IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Moongate Ulasamiyorsunuz ! ENDIF RETURN 1 ON=@Create COLOR=0455 [EOF] bole olmadı[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [ITEMDEF i_stone_item] DEFNAME=i_stone_item TYPE=t_stone ID=i_gravestone_18 NAME=Item Stone on=@Crate color=0995 --- janjanlı renk yap :) ON=@Dclick IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Tasa Ulasamiyorsunuz ! elseif src.DIALOG d_itemstone return 1 ENDIF [EOF] böyler olacak 2 tane dclick kullanman olmaz ardada eğer bişey yapmak istiyorsan onu tek bir trigger altına toplamak zorundasınki yoksa hata verir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ON=@Dclick DIALOG d_itemstone return 1 IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Tasa Ulasamiyorsunuz ! elseif src.DIALOG d_itemstone return 1 ENDIF olmadı bole[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... [Bu mesaj Evny tarafından 05 Eylül 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben sana yazdım doğrusunu sen hala alıp değiştirip bozuyorsun :) Birde bir hata daha belirteyim return 1 koyduktan sonra hiçbirşey çalışmaz script oraya kadardır ordan sonra yazdığın hiçbirşeyin anlamı yoktur onun için en sona işin bittikten sonraya yazman gerekir onu [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ON=@Dclick DIALOG d_itemstone --------->bu yanlış önce check ettir sonra açtır dialogu. return 1 ------------------------> buradan sonrakiler çalışmaz IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Tasa Ulasamiyorsunuz ! elseif src.DIALOG d_itemstone return 1 ENDIF olmadı bole[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tşkler yaptım.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bide yaptım demezmi :) şaka şaka bişeyler gösterebildiysem ne mutlu bana.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Yardımcı olursanız, × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 iF ( SRC.consume 60000 i_gold bu sekilde olucak galiba bunuda paticikten buldum arastırma sux :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bir dialog hazırlarsan; on=xx if( >= 5000) SRC.CONSUME 5000 i_gold SRC.NEWITEM=i_runebook(kendi id'ni yaz) SRC.ACT.BOUNCE sayu tepe tepenek kullan. RETURN 1 ENDIF [signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Cok saolun arkadaslar yaptım :) Tşk valla[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [DIALOG d_itemstone] 0,0 NOMOVE resizepic 10 50 5054 220 220 text 25 68 105 0 0 button 30 100 2714 2715 1 0 1 text 60 100 0 1 button 30 125 2714 2715 1 0 2 text 60 125 0 2 button 30 150 2714 2715 1 0 3 text 60 150 0 3 button 30 175 2714 2715 1 0 4 text 60 175 0 4 button 30 200 2714 2715 1 0 5 text 60 200 0 5 button 30 225 2714 2715 1 0 6 text 60 225 0 6 [DIALOG d_itemstone TEXT] Wrong UO SHARD Poison Bow Poison Arrow Shrink Deed Full Spellbook Studded Leather Armor Leather Armor [DIALOG d_itemstone BUTTON] ONBUTTON=1 if( >= 15000) SRC.CONSUME 15000 i_gold SRC.NEWITEM=i_bow_poison SRC.ACT.BOUNCE src.sysmessage Poison Bow'u almak icin 15k gerekmektedir. ELSE RETURN 1 ENDIF ONBUTTON=2 src.newitem i_bone_helmet ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_gorget ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_arms ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_bone_chest ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=3 src.newitem i_chainmail_coif ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_chainmail_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_chainmail_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=4 src.newitem i_ringmail_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_ringmail_sleeves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_ringmail_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_ringmail_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=5 src.newitem i_studded_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_sleeves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_studded_gorget ,1 SRC.ACT.BOUNCE ONBUTTON=6 src.newitem i_leather_gloves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_sleeves ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_leggings ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_tunic ,1 SRC.ACT.BOUNCE src.newitem i_leather_gorget ,1 SRC.ACT.BOUNCE [ITEMDEF i_stone_item] DEFNAME=i_stone_item TYPE=t_moongate ID=i_gravestone_18 NAME=Item Stone ON=@Dclick DIALOG d_itemstone return 1 ON=@Create COLOR=0455 [EOF] ya ilk basta poison bow u verior 15 k olmasa bile help!![signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ney demek istedin acaba? bir açıklasanda yardımcı olsam.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Simdi poison bow demisimya ilk basta 15k olmasada verio poison bow u nasıl duzeltirim orayi?[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 IF SRC.CONSUME 15000 i_gold SRC.NEWITEM={i_poi_bow} SRC.ACT.BOUNCE elseif sysmessage="You must put 15000 gold in your pack" endif böyle dene olur[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tşkler.birde distanceyi nereye koyarim bu scpde [ITEMDEF i_stone_item] DEFNAME=i_stone_item TYPE=t_moongate ID=i_gravestone_18 NAME=Item Stone ON=@Dclick DIALOG d_itemstone return 1 ON=@DCLICK IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Moongate Ulasamiyorsunuz ! ENDIF RETURN 1 ON=@Create COLOR=0455 [EOF] bole olmadı[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 [ITEMDEF i_stone_item] DEFNAME=i_stone_item TYPE=t_stone ID=i_gravestone_18 NAME=Item Stone on=@Crate color=0995 --- janjanlı renk yap :) ON=@Dclick IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Tasa Ulasamiyorsunuz ! elseif src.DIALOG d_itemstone return 1 ENDIF [EOF] böyler olacak 2 tane dclick kullanman olmaz ardada eğer bişey yapmak istiyorsan onu tek bir trigger altına toplamak zorundasınki yoksa hata verir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ON=@Dclick DIALOG d_itemstone return 1 IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Tasa Ulasamiyorsunuz ! elseif src.DIALOG d_itemstone return 1 ENDIF olmadı bole[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... [Bu mesaj Evny tarafından 05 Eylül 2004 20:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben sana yazdım doğrusunu sen hala alıp değiştirip bozuyorsun :) Birde bir hata daha belirteyim return 1 koyduktan sonra hiçbirşey çalışmaz script oraya kadardır ordan sonra yazdığın hiçbirşeyin anlamı yoktur onun için en sona işin bittikten sonraya yazman gerekir onu [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 05 Eylül 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ON=@Dclick DIALOG d_itemstone --------->bu yanlış önce check ettir sonra açtır dialogu. return 1 ------------------------> buradan sonrakiler çalışmaz IF (<=1) SRC.SYSMESSAGE Tasa Ulasamiyorsunuz ! elseif src.DIALOG d_itemstone return 1 ENDIF olmadı bole[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrapper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tşkler yaptım.[signature][hline]Benim Benden Başka Dostum YoK........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bide yaptım demezmi :) şaka şaka bişeyler gösterebildiysem ne mutlu bana.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar