forçen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 doritos nacho cipsinin üzerine kaşar rendeleyip, üzerine jalapeno koyup, mikrodalgada kaşarını eriterek denedim bugün hoş oldu. benzer şekilde kolay başka tarifi var mı bunun?
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 konsept o zaten, neyin tarifi lazim.
forçen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben kafadan o şekilde yaptım, bi bilgim yok olayla ilgili. normalde mesela kaşar yerine başka bişey koyuluyodur falan veya ne bileyim bi baharat vb. vardır belki diye soruyorum..
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hosuna gideni ekle iste, niye tarife bagimli kalican.
forçen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kalmıycam öneri soruyorum :)
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sarımsak tozu koy üstüne. kasara yedir işte cipsin üstünde durmaz.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 chili yap dok ustune, peyniri de onun ustune, at firina, sonra da sour creamle guacomole bas.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sok hatunu mutfağa.. nacho yap bana hatice! de yapsın.. sana ne tarifinden falan
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hatice angaralıysa yapar. kadın anam bile yapar. kavurur kıymayı koyar tavada kızarttığı parça pinçik kenarda kalmış yufkaların üstüne.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 erkek adam aşçı değilse mutfağa girince bi "ya burası beni sarmadı" demeli zaten. -zevk için yemek yaparım ben +hatun mu geliyor? -evet +catering şirketini ara, aferin. -zevk için yemek yaparım ben +hatuna mı yazıyorsun bu geyik ile -evet +ıssız adam mode on yani, aferin. -zevk için yemek yaparım ben +işin mi bu -evet +işini sevmek iyidir, aferin. -zevk için yemek yaparım ben +ciddi misin? -ay evet +gay misin -ay evet +ha ok.. dininle dinlen. aman cinsiyetinle bilmem ne işte. iyi temenniler falan filan.. ayrımcılık yapmayız biz. şimdi defol git karşımdan kırık herif! -zevk için yemek yaparım ben +ciddi misin? -evet abi.. niye ki? +gizli gaysin olm sen! -yok abi ne alakası var. çağdaş bir toplumda yaşıy +GAYSİN LAN! -ok abi. yakaladın beni +defol git başka yerde gay ol!! bi de yalan söylüyor ya.. karı gibi kıvırtıyor karımsı şey.. bu son dediğim olmadı gerçi.. 2dakika delikanlı olun lan!
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 o değil de NACHO BAHARI diye bişey var mı ya aktarlardan alsak. her şeye bol bol döksek. naço cipsin üzerindeki turuncu tozu istiyorum
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 oralarda bu saatlere kadar açık olan market gibi bişey yokmu ne biçim yer lan.2 dk gidip alırsın işte.
Öne çıkan mesajlar