Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arcane said: 40 senelik fotoşokçuyum. Japonları görünce sorgulamadan inandım. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fistan said: Laorx said: HoeZ said: japonlar kullandığın aletlerin yarısını adamlar buldu. ben binlerce alet kullanıyorum, kullandım. neymiş mesela 10-15 tane örnek alalım senden kullandığın aletleri say, aralarından söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tek tip olurduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Laorx said: Fistan said: Laorx said: HoeZ said: japonlar kullandığın aletlerin yarısını adamlar buldu. ben binlerce alet kullanıyorum, kullandım. neymiş mesela 10-15 tane örnek alalım senden kullandığın aletleri say, aralarından söyleyim. tornavida çekiç pense makas levye matkap lehim makinası mikser testere eğe bıçak ustura törpü su terazisi şöminman kürek çapa kazma mezuro yankeski ingiliz anahtarı zımba zımpara balyoz kaşık çatal kepçe falçata elmas cımbız turnet mala freze alyans regulatör kompresör dremel dekupaj planya seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ingiliz anahtarını japonlar buldu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bunlar içinden yarısıdan fazla, nerdeys hepsi. Binlerce demiştin, devam et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben devam ederim ama önce en azından bir(1) tanesinin japon icadı olduğunu kanıtlarsan devam ederim. çocuk avutmuyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kanıtlarım, sen devam et. çok ilginç kullandığın aletler ama 20 tane fln yazabildin ona üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Fistanın kendisi japon kasmayın fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Laorx said: kanıtlarım, sen devam et. çok ilginç kullandığın aletler ama 20 tane fln yazabildin ona üzüldüm. 39 tane yazdım kerpeten ile 40 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 hamburgeri de türkler bulmuş diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yanılıyorsun yogurt türkleri buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 YARISINDAN FAZLASINI TEYZEM BULDU!!! caponlar bulmuşmuş.. hadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 böle amatörce çalışacaklarına remi'yi çağırsaymışlar http://www.youtube.com/watch?v=M-g-etgFk80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi adamlar bildiğin milletçe ruh hastası. izleyin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 razzRaziel said: böle amatörce çalışacaklarına remi'yi çağırsaymışlar http://www.youtube.com/watch?v=M-g-etgFk80 REMİİİİİİİİİİ AHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Radyasyon diye dalga geçtiğiniz japonlar 8 şiddetinde depremlerde sanki sallandık biraz diyorlar. Zeki olan bizler de ölüyoruz. Behold, Chewbacca defense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar