Fexil Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 5 yaşındaki daschaundum ne zaman kızsa yada evde başka birileri kalsa ne bileyim bu tip durumlarda arıza çıkarıp eve işiyor. bunca zamandır herşeyi denedim ama hayvanın şu huyunu duzeltemedım bu saatten sonra hiç mi duzeltemem? annem zehirliycek en sonunda falan diye korkuyorum.::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 5 yıldan beri öğretemediysen biz napalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çok tatlı oluyor bu türler.özellikle yavruyken.ama sorunu nasıl çözeceksin bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bizimkide biz evde yokken oraya buraya işiyo. kızıyoruz. hırlıyo tuvaletine çekiliyo biz temizlerken. sonra çıktığımızda gene işiyo. bu zamana kadar öğrenemediyse yapıcak bişi yok ne yazıkki temizlemeyi kabulleniceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 merdiven inip cikmalari problem yaratir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar