fallou7 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 1 aylık gamecardli Catalysm digital cd key satın alabilecegim bir site var mi? Daha once bir topikte gormustum ama su an bulamadim. Tesekkurler
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Selam, Elimde fazladan CD-KEY mevcut. Istersen satabilirim. Edit : Hatta bu artan dolar kuruna ragmen 50 lira da fiyat bictim. Sitelerden 12-15 lira kadar daha ucuz.
Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?43,5421476 bu olay sonrası patiden blizzard ile ilgili birşey satan olursa uzak dur önce bu uyarıyı yapayım. (kimseye suç atmıyorum sadece uyarı yapıyorum ne olur ne olmaz diye.) diğer soruna gelecek olursak gamersloot.net var çok güvenilir bir site oradan paypal yoluyla ödeme yapıp key alabilmen mümkün, öte yandan eğer wowu classic/tbc/wotlk/cata şeklinde almayı planlıyorsan battle.net üzerinden full paket upgrade yapabilirsin %25 daha ucuz oluyor öyle yaptığında.
Öne çıkan mesajlar