mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&Date=26.2.2011&ArticleID=1041218&CategoryID=77 said: Polisin yollardaki alkol kontrolleri marketlere sıçradı. Alkollü içeceklerin satışına ve sunumuna ilişkin tartışmalı yönetmeliğin 6 aylık geçiş süreci tanımasına rağmen polis, marketlere baskın yapıp ‘alkollü içeceklerin görülebilen raflarda ve kolaylıkla müşterilerin alabileceği vaziyette olduğu’na dair tutanak tutmaya başladı. yönetmelik süpermiş ayrıca. sanki market sahipleri falan içeri giren müşterinin üzerine şampanya falan patlatıyor, ağzından huni sokup zorla içiriyor. Neymiş efendim, kolay alınabilecek yerde olmayacakmış. Oldu olacak etrafını timsahlarla falan doldurun böyle. götü yiyen içsin. Tabi bizim çorbacı polisler damlamış hemen tutanak tutmalar falan. Sen arabasından eşya çalınan, kapkaça uğrayan vatandaşı "bundan birşey çıkmaz kardeşim boşuna peşine düşme" diye karakoldan sepetle sonra marketlerde tezgah soruşturmasına çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ufaktan ufaktan habire bişeyleri değiştiriyolar yeter ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mani said: Tabi bizim çorbacı polisler damlamış hemen tutanak tutmalar falan. istatistiklere göre polisler hırsızların %20sini yakalarken, yasalara uyan vatandaşların %100ünü rahatsız edebilme kapasitesine sahipler heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ahahaha ne salak ülkeyiz biz ya olitere said: ufaktan ufaktan habire bişeyleri değiştiriyolar yeter ama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sen bize salak mı diyorsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sana hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hiç kimse bize salak diyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yok insanlara salak diyip senin yorumuna katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bu arada hırsızlarla ilgili verdiğim istatistik tamamen sallama değil. Bizim eve hırsız girdikten sonra polisin söylediği şeydi o. benim de içimden tabi "onlar da başarısız olup kendini yakalatanlar herhalde" diyesim geldi demedim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 senin bize dediğin lafı sana iyade ediyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 acaba seriyat mı geliyo? :D bu arada emekteki polisleri tanırım pamuk gibi insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ardeth said: bu arada hırsızlarla ilgili verdiğim istatistik tamamen sallama değil. Bizim eve hırsız girdikten sonra polisin söylediği şeydi o. benim de içimden tabi "onlar da başarısız olup kendini yakalatanlar herhalde" diyesim geldi demedim tabi http://www.youtube.com/watch?v=U7B20rW5NPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 napolyon bu değişiklikler konusunda senin fikrin ne abi , cidden merak ettiğim için soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yakında komple kaldıracaklar işte.insanları bu duruma hazırlama süreci gibi bişey şu anda bulunduğumuz zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Napolyonn said: acaba seriyat mı geliyo? :D bu arada emekteki polisleri tanırım pamuk gibi insanlardır. aynı maklubeye kaşık atmışlığımız var diyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ilk başta bilmek gerekiyor neden böyle bir yasa çıkardılar ve yasanın tam içeriği nedir? haberde şöyle bir şey yazıyor.. said: Yönetmelik ne diyor? Alkollü içkiler sadece bu ürünlerin satışına tahsis edilmiş alanda bulunansatış ünitelerinde sergilenir. Vitrinde içki olmayacak. Tabelalarda hiçbir içki markası yer almayacak. Bakkalın camında, kapısında içki reklamı olmayacak. Yönetmelik içki satış belgesi olan satış yerlerine geçiş için temmuza kadar süre tanıdı. Ancak belgesini yeni alanlar için yönetmelik devrede. tüm alkollerin marketin bir yanında toplanması gerektiğini belirtiyor ben hiç alkol satamazsınız gibi bir haber duymadım. akp döneminde zaten alkol satış oranı artmış eğer hükümet bunu engellemeye çalışsa kaç yılda çokta rahat engellerdi, onlarca mevzuat çıkartırdı. kılıçtaroğlu da alkol içen adam istemiyorum partide diye açıklama yaptı mesela bunu hiç tartışmadık. polis ne yapmış, neden tansaş a gitmiş orasını da bilemiyorum. o bölgede tansaş gibi en az 50 tane işletme daha var tansaş ın özelliği nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Otoyollara bilmemkaç metre mesafede alkol satışının yasak olmasıyla ilgili bişey değil mi bu trafik güvenliği nedeniyle? Bide uzun süredir yok muydu? Bide görünür yerde olmamasından ziyade direk yasak değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 işte bi zamandan sonra sadece evinde rahat rahat içebileceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 said: Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) yetkilileri “Polisin yaptığı keyfi bir uygulama gibi görünüyor. Çünkü tutanakta yazılan nedenler yönetmelikte yok” derken, içki üreticileri ve marketler ise yönetmelikten dolayı herkesin kafasının karışık olduğunu ve birçok yerde benzer baskınların yapılmaya başlandığını söylüyor. Otoyolda tansaş'ın ne işi var abi. içip içip geliyorsunuz yazı yazıyorsun yemin ederim. Bırakın başkası yerine bahane bulmayı işin saçmalığını görün artık. Zaten içkiler yıllardır kendi raflarında satılır. Gidipte sütün yanına rakı koyan ne market gördüm, ne bakkal. Ayrıca polisin tuttuğu tutanak ortada. said: 25.02.2011 günü saat 11.00 sıralarında idaremiz Emek Mah. Bişkek Cad. No.137’de faaliyet gösteren Tansaş isimli markette yaptığımız kontrollerde alkollü içeceklerin görünebilen raflarda olduğu ve kolaylıkla müşterilerin alabileceği vaziyette olduğu tarafımızca tespit edilmiş; mağaza yöneticisine bu tarihten itibaren alkollü içeceklerin tezgâh altında müşterilerin bakıp göremeyeceği hususunda uyarıldığına dair işbu tutanak tarafımızdan birlikte imza altına alınmıştır. İçmeyin şu mereti aksırıncaya tıksırıncaya kadar sonra gelip adamınız gol derken ofsayt diye itiraz ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 said: kılıçtaroğlu da alkol içen adam istemiyorum partide diye açıklama yaptı mesela alakasız arguman is alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Niye sinir stres oluyorsunuz ki? Ben orda 3 tane soru sordum. Bununla alakalı mı? Uzun süredir yok mu? Görünür değil de direk yasak değil mi? şeklinde. Şimdi tansaşın otoyola mesafesini bilemeyeceğim için ilk soru geldi. 2. soru, eğer ilki doğru ise 6 ay muhabbeti nerden çıktı? demek içindi. 3. soru ise eğer 1. sorudaki uygulama ise komple yasak değil miydi? diye soruyordu. Ne polisin fanatiğiyim, ne alkole karşıyım, ne de adamım gol derken ofsayt diyorum. Kafanıza yatmayan bişey duyduğunuzda hemen sempatizan gözüyle bakmayın anasını satiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Bu ülkede milyon tane yasa kararname varken ısrarla bunu takip edip uygulanmasından emin olmalarında art niyet ararım. Hayati önem içeren şeylerinde bu kadar takibini yapsınlar. En basitinden ne zaman TR ye gelsem kasksız dolanan, yaşı bile tutmayan motosikletliler görüyorum. Bilimum kural falan ihlali cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Haberi okusan soru sormayacaksın. Ondan sonra niye kızıyorsunuz diyorsun. said: Polisin yollardaki alkol kontrolleri marketlere sıçradı. Alkollü içeceklerin satışına ve sunumuna ilişkin tartışmalı yönetmeliğin 6 aylık geçiş süreci tanımasına rağmen polis, marketlere baskın yapıp ‘alkollü içeceklerin görülebilen raflarda ve kolaylıkla müşterilerin alabileceği vaziyette olduğu’na dair tutanak tutmaya başladı. said: Yönetmelik ne diyor? Alkollü içkiler sadece bu ürünlerin satışına tahsis edilmiş alanda bulunansatış ünitelerinde sergilenir. Vitrinde içki olmayacak. Tabelalarda hiçbir içki markası yer almayacak. Bakkalın camında, kapısında içki reklamı olmayacak. Yönetmelik içki satış belgesi olan satış yerlerine geçiş için temmuza kadar süre tanıdı. Ancak belgesini yeni alanlar için yönetmelik devrede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 çoğu büyük markette zaten bi köşe içki reyonu. onlara giren çıkan yok. küçük esnaf düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ne alkolik milletiz ya benzine zam gelir tık yok içkiye gelir hemen itirazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar