Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uygun Server


Dengesiz

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 1 yıldır EU Kul Tiras Serverinde sadece Türklerden oluşan bir ekibiz. Şu ana kadar progresimiz sürekli 10 man üzerine kurulu olarak gerçekleşti. Bu zaman zarfında yeni arkadaşlar bize katılmaya başladı ve Cataclysm ile şu an 2 x 10 man yapacak seviyeye geldik. Ancak şu anda aktif oyuncu rosterimiz 21-22 kişi ve bazen yetersiz backup yüzünden bir ekibini raidleri iptal oluyor. Ayrıca bir grubumuz HC progresine başladı ve “bring the player not the class” olayı 10 man herioc için büyük yalan olduğundan bazen class requirement yüzünden kendimizi baltaladığımızda oluyor.
İhtiyaçlarımız için her yerde recruitment açtık ancak bulunduğumuz serverin potansiyeli sebebiyle oyuncu bulamıyoruz. Ayrıca bulunduğumuz serverin PvE olması da dışarıdan gelebilecek oyunculara da pek cazip gelmiyor. Amacımız recruit ederek progresimizi 25 men’e çevirmek. Artık bu işin bulunduğumuz serverde mümkün olamayacağını düşünüyoruz. Bu sepeple:

1.Yeni oyuncular recruit edebileceğimiz bir servere migrate etmek istiyoruz.
2.Oyuncularımızın çoğu horde kökenli olduğu ve türk oyuncuların büyük bir çoğununda horde oynamasından dolayı horde olmak istiyoruz.

Bunları gerçekleştirebileceğimiz en uygun server önerileriniz nelerdir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

gelin gelin horde a gelin

1 saat bg sirasi bekliyoruz, gecen siraya girdim tol barad geldi, bitirdim dragonmaw dailylerini yaptim, ordan donup fishing dailysini sonra dalarandaki fishing dailysini yaptim, orgrimmara dondum az maden kaziyim diye uldum a bastim az uctum sira geldi

3-4 dakikadan sonra yenileyince geliyor sıra,5 dk+ bekleyince gelmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...