napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Evde pattis yok. Pattis kızartması yaptık çünkü.
moncici Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fazla sütlü olmayan ve topaklaşmayan püre yapmak bir sanattır öyle herkes yapamaz.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ben yapıyorum güzel püre ve hiç iddam da yok yemek konusunda. Bazı yemekler allah da olsanız göz kararıyla yapılmıyor ölçüyle yapamak lazım pirinç pilavı gibi.
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pilavı göz kararı yapıyorum ben ve mükemmele yakın yapıyorum
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 sen sorsalar hon u da iyi oynuyosun. güzel pilav göz kararı yapılmaz abi 2 yapar 3 yapar 4. de sıçarsın.
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ya 1 e 1.5 lan işte. ona da ölçü denmez. hondaki mesnetsiz iddialarına ise cevap vermeyeceğim
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 moncici said: fazla sütlü olmayan ve topaklaşmayan püre yapmak bir sanattır öyle herkes yapamaz. dogru diyo. üzerine bi de sosu oluyo onun, öle güzel.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://img2.blogcu.com/images/n/i/l/nil1gul/1229081247014.jpg bundan mi denesem aceba misir unlu pattis kizartmasiymis.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 said: Baharatlı Patates tarifi http://www.e-lezzet.com/resimler/baharatli-patates-268.jpg baharatli patates 268 Baharatlı Patates tarifi 2 tatlı kaşığı zeytinyağı 2 tatlı kaşığı balsamik sirke 1 yemek kaşığı rende parmesan 1 yemek kaşığı galeta unu 2 ad. orta boy patates 1 çay kaşığı tuzot 1/2 çay kaşığı karabiber Baharatlı Patates yemeğinin hazırlanışı: Küçük bir kasede zeytinyağı ve balsamik sirkeyi karıştırın. Başka bir kasede de parmesan, galeta unu, tuzot ve karabiberi karıştırın. Patatesleri elma dilimi gibi kesin. Alüminyum folyo serdiğiniz fırın tepsisinin üzerine birbirlerine değmeyecek şekilde, kesilen yüzeyleri yukarı getirerek yerleştirin. Patateslerin üzerine yumurta fırçası ile zeytinyağlı karışımı sürün. Tüm yüzeylerin üzerine galeta unlu karışımı dökün. 210 derece ısıtılmış fırında 20-25 dk. pişirin. Patatesler yumuşak fakat kenarları kıtır olmalı. bu da iyiymis.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 türlü yağ>soğan>domates patlıcan>kabak>patates>biber+ su+45 dk ekstra olarak ayrı olarak haşlanmış mantar eklenebilir +beraber olarak: et+havuç+fasulye+sebze işte aylık bütün vitamin ihtiyacı karşılanır
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yanniz misir unlu elma dilim pattes süper oluyomus. ben yukardaki iki tarifi karistirarak yaptim. önce elma dilim patatesleri balzamik sirke ve zeytinyagiyla karistirdim bi kabin icinde. sonra ayri bir kapta misir unu, karabiber, cesni (tuzot), kirmizi tatli biber tozunu esit bi sekilde karistirdim. pattesleri de icinde iyice döndürüp yagda kizarttim. güzel oldu, tavsiye ederim. yanina sourcream gibi bi sos olsa tadindan yenmez.
balon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 biber dolması, taze fasulye, kuru fasulye, pilav, makarna, ızgara et yada tavuk yanlarında, bi de salata.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 lahana sar, yaprak sar. sonra sigara böreği yap bide. masayı hazırladıktan sonra deal with it de.
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 bana da 1-2 soya sosu kullanılan yemek söylesenize ya. soya sosu aldım öylece duruyo dolapta. neyde kullanabilirim ben bu zımbırtıyı?
Miyaw1 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 soya sosu nasıl bişey bilmiyorum ama pot patlatirken kullanmayı dene.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben omlet yaparken kullaniyorum soya sosunu mikemmel oluyo. onu yedigimden beri bi daha normal omlet cekmedi canim. simdi taze soganlari kesiyoruz dilim dilim. zeytin yagi koyyosun tavaya taze soganlari önceden atiyosun. 2 yumurta falan cirpiyorum ben, icine soya soyunu dolduruyorum. sonra tazesoganlarin üstüne döküyorum onu. onun üstüne biraz pistikten soora karabiber, rendelenmis kasar. (istege göre tatli toz biber, tarhun (böle bi baharat var evet) falan) kücük tavada yap ama, cevirmesi kolay oluyo. bi de mesela tavuk etini marine ederken süt-soya sosu kullanabilirsin. onun disinda ben cin yemegi yaptigimda kullaniyorum bi.
Öne çıkan mesajlar