stimpak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Vanille said: ev yemegi söylesenize bana abilerim...... Vanille said: ev yemegi Vanille said: abilerim Vanille said: abiler maklube şaka bi yana, eski sevgilim buhara pilavı diye bişey yapıyodu. altta etler soğan vs. üstünde pilav pişiyor. süper oluyodu.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 fırında karnabahar yap. hem kolay, hem de lezzetli. çok malzeme de gerekmiyor.
napae Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Maklubeyi ciddi ciddi yapabilirsin aslında. Biz arkadaşlarla 3 sene önce falan yapmıştık. Et yerine tavuk kullanmıştık ama. Çok da güzel olduydu. 10 kişi tepsiye yumulmuştuk sdjkfls.
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pırasa yemeği ya da karnıbahar kızart salçalı sosla süper oliy. http://www.mutfaksirlari.com/wp-content/uploads/2007/10/kbahar1.JPG
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 vaniLLe said: ahaha hey gidi hey yA
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 brokoli karnabahar havuc kereviz bunlari once hasla bir guzel sonra besamel sosu daya uzerine ve fırına ver uzeri boyle kızarsin biraz al fırından om nom nom nom
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Karniyarik yapacaksan patlicanlari kizartmiycaksin. Tost makinen varsa at icine közle direkt. Ya da makine yoksa bile portable ateş ustune konulası tostluk varsa koy ocağa. ????? Profit
Somon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kermit said: Somon said: kermit said: az biraz yağda soğanı pişir sonra kıyma ekle pişsinler güzelce içine istersen maydonoz koy. sonra ayır onu bi kaba yağda patlıcanı kızart. sonra iç kısmını kes içine kıymayı falan doldur. sonra fırına ver pilavıda et suyuyla yap. tereyağlı olsun. yanına güzel bi salata ve cacık yap. cacığı sarımsaklı yaparsan daha iyi olur. en basit yemek abi bu amatör işi karnı yarık sdfk profu nasıl oluyo içine koyduğun malzeme dışında ne değişiyo onu merak ettim. peygamber taşşağı falanmı koyuyosunuz sizin orda ? sırlar paylaşılmaz ama çok istersen yapabilirim bir gün viyanada ki yazlığıma yada brükselde ki kış evime gelebilir veya zeytinburnunda ki evime uğrayabilirsin
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Pipet said: bamya (tu) aklima ikea reklami geliyor hep yine mi bamyeaaa :/
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Cd- said: karnıbahar kızart salçalı sosla süper oliy. http://www.mutfaksirlari.com/wp-content/uploads/2007/10/kbahar1.JPG sunu demeye gelmistim ama sarimsakli yogurtlusnu
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pascalnouman said: brokoli karnabahar havuc kereviz bunlari once hasla bir guzel sonra besamel sosu daya uzerine ve fırına ver uzeri boyle kızarsin biraz al fırından om nom nom nom ama üzerine bir de kasar rendeliyosun onun. sevmiyorum agir geliyo o besamel sosu. kizartilmis yogurtlu karnibahar'i tercih ederim türk usulü. Cystein said: Karniyarik yapacaksan patlicanlari kizartmiycaksin. Tost makinen varsa at icine közle direkt. Ya da makine yoksa bile portable ateş ustune konulası tostluk varsa koy ocağa. ????? Profit e firinda da yaparsin. ben pirzola aldim, yanina country potatoes, ya da kekikli pattis yabilirim tavada. onun yanina mantar ve kremali kahverengimsi sos. (adi ne acaba.) ondan sonra da brüksel lahanasi. menü böyle. fastfooda kacti biraz ama olsun. yarin da karniyarik, cacik, salata vs. bi de tortellini, manti falan hazir aliyosun ya ben biraz emek vermek istedim ^^ hamur da acilir da basit esasen, ama ugrasamam =D
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 pure yap bence pattizden etle guzel olur yanına da kırmızı sarap oh la la
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 hic sevmiyom püreyi ya. onun yanina sanki böyle sarapta kizartilmis steak daha iyi gider diye düsünüyorum.
Öne çıkan mesajlar