RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Şu liseyi özledim diyenlere nasıl gıcık oluyorum biliyor musunuz?Hani mazoşist falan mısınız acı çekmekten zevk alıyorsunuz?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
jankis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ah vah gidin gidin lise güzel bişeydir ben özledim şimdiden bakın lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi ben 3 e geçtim daha 4 de war şimdiden seviorum diorum tabi bunda etkili bi çok neden war bilen bilir :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 simdi neresinden baslayalim... Kardesim 26sindan beri okuldayim siz de cekin! eaheah (psikopatligim tuttu onun icin kizdim) Yapacak hicbi sey yok sikintidan oluyorum burda, siz de sikilin (yine psikopatligim tuttu) Son olarak, cidden okulunuzun degerini bilin... (nasihat... abilik gorevi) Lise arkadaslarimi ozledim (bunun icin de kizdim!)
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: riglous, 05 Eylül 2004 22:33 tarihinde demiş ki: simdi neresinden baslayalim... Kardesim 26sindan beri okuldayim siz de cekin! eaheah (psikopatligim tuttu onun icin kizdim) Yapacak hicbi sey yok sikintidan oluyorum burda, siz de sikilin (yine psikopatligim tuttu) Son olarak, cidden okulunuzun degerini bilin... (nasihat... abilik gorevi) Lise arkadaslarimi ozledim (bunun icin de kizdim!) +1453 ozledim lan liseyi.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: riglous, 05 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: ilk hafta zaten ders yok, arkadaslarinla paso muhabbet ediyosun, sikayet etme bosuna. ayrica deli gibi para odeyip o ilk hafta stresini atman icin onceden bir hafta verip sana paranin hakkini veren insanlardan sikayet etmen ayri bi dava.. o kadar para bayiliyosun, hakkini isteyecegine... ekim sonunda bir hafta tatiliniz var, devlet okullari oole tatil yapmiyo. o ilk haftayi amorte ediyosunuz. son olarak da adam gibi egitim goruyosun degerini bil! 1) dövseydin 2) ne bu şiddet? 3) sen beni tanıyomusun duygularımı hislerimi biliomusun da muı konuşuyosun lutfen? 4) nooluyo yaw edik:ha anadım okumamıştım tamamını da ... ama yinede dövseydin ii olurdu keh keh [signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 05 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
pan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 riglous kesin oretmen fln :) deamon avsturya'ya mı gidiosn? yokuş dedin de oradan annadm[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 05 Eylül 2004 22:40 tarihinde değiştirilmiştir]
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kendimi cok kotu hissediyorum ya... yarin okul var inanamiyorum yaaa.... ve irenc hocalarin bulundugu bir sinifa dusmusum yaa.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
duende Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya benim okul hicbiri diil turk ozel okulu ugur koleji yinede erken vbaslıyoz ya ama arkadaslarımı falan dusununce sabırsızlaanıyorum ama o embesil matematikciyi derslerini ve igrenc espirileri direk sogutuyo neyse herkese basarlıar iyi eglenceler(boyle dusunelim belki zevkli olur okul:) ) neyse gorusuruz[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 euhe kimler var avusturyadan bende ordayim...ama gitmicem ilk bi kac gun okula ahuah
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 herşeyi özledim,herşeyi.Duvarları,gazlı kalemleri.dostlarımı,eşek şakalarını,kantinin tostunu,kızları 8),kimyacıyı bile özledim.Açıl artık,açıl,açıl,açıl lanet olsun açıllllll[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 liseyse koy sepete :-P[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!!
Öne çıkan mesajlar