Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet yarın bizim gibi sj de okuyan cikslerin okulları açılıyor!?!? anlamadıgım şey geç tatile girip erken açılıyoruz.. neyse herkese iyi bir yıl diliyorum ve gidip halıya kusuyorum...[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ilk hafta zaten ders yok, arkadaslarinla paso muhabbet ediyosun, sikayet etme bosuna. ayrica deli gibi para odeyip o ilk hafta stresini atman icin onceden bir hafta verip sana paranin hakkini veren insanlardan sikayet etmen ayri bi dava.. o kadar para bayiliyosun, hakkini isteyecegine... ekim sonunda bir hafta tatiliniz var, devlet okullari oole tatil yapmiyo. o ilk haftayi amorte ediyosunuz. son olarak da adam gibi egitim goruyosun degerini bil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bi dövmediği kalmış adamın Uzak durmak lazım tabe[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walla bn bu haftayı saymıyorm ya 11 de bıtıyor okul ztn ole kalkıyordmum yazın bn butun gun bnm =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ohanes riglous bu kadar katı olmak zorundamısın be abi klasik öğrencilik...[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 walla okumadm o cvbı sımdı okudm nıe bu kadar kızdı arkadas anlamadm herhangı bır ogrencı hangı okul olursa olsn bole dusunur...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 daha ilk günden ders başlıo be abi bizde. hay allahım yaaa...[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ilk haftadan pek korkmuyorum. yeni hocalarla tanışıcaz, yeni öğrenciler, özlenen dostlar falan... kaynıyo ilk günler. asıl bir kaç hafta sonra ödevler sınavlar bastırınca kötü olcak. inşallah iyi geçer senemiz hadi hayırlısı..[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? [Bu mesaj mayfer tarafından 05 Eylül 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Aynen.. ama allahtan ilk hafta yarım gün... :) son hafta da yoklama almıyorlar. arada iki hafta beleşten tatil yapıyoruz aslında :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 valla fransız ve amerikanlar diil, almanlar da açılıyo :) olsun biri açılır biri kapanır hayat böle yürür. 12. senem bu sene. Alıştım artık galba. Şimdi düşünüyorum da, yarın okulum başlamıcak olsa, ne büyük bi boşlukta olurdum. (küfür yiyceğimi bile bile yazdım =))[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 umrumda bıle degıl ıstenen yer acılsın ıstenen yer kapansın[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 aslansın kaplansın lama.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 llama allah aşkına nasıl bi yorumdu şimdi bu? :horace:[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Estel_Anorien, 05 Eylül 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Aynen.. ama allahtan ilk hafta yarım gün... :) son hafta da yoklama almıyorlar. arada iki hafta beleşten tatil yapıyoruz aslında :) aynen...yarın okul yolundayız vallaha...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 harbı oyle yane gazamız mubarek olsn sımdıden :horace:[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 selamlar liseli gençlik :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oo slm olgunluk diecem gecireceksnz bana :horace:[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yazık yaw :( 5 gun dersaneye gıttım ard arda yorgunluk hede höde acaip yorgun du$tum ki yarın gene 5 gunluk bi periyod+2 gun tatil ve bızımde okullar acılıyor bence fazla buyutme :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kasın gençler kasın[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Size 2 gün tatil iyiymiş,bize 6 gün dershane 1 gün tatil![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bide bu sene öss var bide bizim için ben ve benim gibiler için allah allah ...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 benimkide açılıyor herkeze başarılar[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tey tey kafanizi mesgul tutacak bisi var iste sukredin bos bos bi sene napiyim ben :P staj faresi olmaya kasicam bi sure sonra evde oturmaktan[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şimdi hazırlıkta hiç çekilmez :D hele liseden arkadaşınla aynı bölüme düşüp o da hazırlık okuyacaksa hiç :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 başlıo evt :) eee yane bnm içimde bir deişiklik hissi yok senelerdir okual başlıoruz okulu bitirioruz hep aynı şey ki sıkıldım tatilden insanlar görmek kızlarla muhabbet etmek öğretmenlere sinirlenmek sabahın köründe soguk hawada servisten inmek ukulu gözlerle boş istiklal caddesine bakmak sonra yokuşa bakıp bu okul bitmeden ben biticem demek istiorum okulun bittiği gün de o soguk kış günlerinde keşke hiç bitmeseydi demek istiorum özledim abi özledim[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar