Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Şimdi merhaba patiler, Hatırlıyorum kabin memuru ya da havalimanında çalışanlar falan vardı . Şöyle bir sorunum var benim bilen vardır umarım. Bugün kontrolden geçerken sırt çantam ve koluma astığım çantayı açılıp kontrol edilecek kısmına koydular muhtemelen adam birşey gördü ekranda. fakat önümde açılıp kontrol edilecek çok çanta vardı ve uçağıma 15 dakika vardı (kontrol sırası aşırı uzundu bekledim baya) ben de o 2 çantamı beklemedim uçağa koştum, zaten son binen ben oldum, kaçırıyordum yine azkalsın. neyse, bu çantamı bulabilir miyim ben? birinde önemli şeyler vardı. nası alabilirim? muhtemelen atmıyorlardır güvenlikte kaldı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 atmıyorlar ama paylaşıyorlar kendi aralarında diye dydum ben:)...unutaln eşyaların sonu o oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 cantayi nerde biraktin ya, hicnisey anlamadim, canta birakilip gidilir mi lan. ucagim kaciyo diyip one gecicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Hangi havaalani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi AHAHAHAHAHAHAHAA seklinde gulmek istiyorum su olaya ya. no offence bella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sebep? orda yapılacak daha mantıklı birşey görüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 uçağı durdurabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 o cantalari coktan imha etmislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Alalal sirt cantam ottu derken, onlari zaten o alete vermek zorundasin gecebilmek icin, xrayden ciplak geciyosun nerdeyse. Sen cantayla bavulla mi girdin o ufacik yere? Edit: tekrar okudum valla oyle olmus. Almanyadaki oglunu ziyaret icin ilk defa ucaga binen yetmislik alamanci nineler bile boyle sey yapmaz ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya işte ekranda adam ne gördüyse ekranda, ayırdı sırt çantamla koluma astığım çantayı. diğer ayrılan çantaların olduğu kısıma koydu. ötmedi yanlış yazmışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sırt cantan ve koluna astıgın cantanın uzerinde ne isi var? benim botları bile cıkarttırdılar en son thy'nin ucakta bomba bilmemnesi zamanında. ki normal zamanda da zaten canta ile o zımbırtının icinden geceni gormedim. neyse cevabı gelmis. gecmis olsun. cantanı bulursun ama biraz ugrasıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ilk mesaj tam bir kiz anlatimi, bi ton sey yazilmis ama gerekli hicbir bilgi verilmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 of abi ordan onla geçmedik herhalde ya yanlış anlamışsınız hayatımızda ilk defa uçağa binmiyoruz. xray'den geçerken ekranda muhtemelen birşey gördü adam çantalarımı ayırdı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 öpseydin ya onları şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 en sinir bozucu tarafı laptopu cantadan cıkartmak ve kemer. lanet olası kemer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: ilk mesaj tam bir kiz anlatimi, bi ton sey yazilmis ama gerekli hicbir bilgi verilmemis. olması gerekip olmayan ne var mesela soruma cevap verebilmen için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 törörist damgası yemezsin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 görevlilere bişi dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 spesifik olarak nerde ottugu yok, adamin tam olarak naptigi, sana bisey deyip demedigi yok, cantalarin ustunde sana ait bi bilgi var mi yok mu yok, cantalar ayrilinca adama bisey dedin mi demedin mi yok, daha neler neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bırakıp gittiysen hiçbişi demeden patlatırlar onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 90lık reg varsa yaşadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: spesifik olarak nerde ottugu yok, adamin tam olarak naptigi, sana bisey deyip demedigi yok, cantalarin ustunde sana ait bi bilgi var mi yok mu yok, cantalar ayrilinca adama bisey dedin mi demedin mi yok, daha neler neler. tamam da benım sorduğum sorunun da bunlarla alakası yok. uçağıma 15 dakika vardı diyorum adamla ne konuşcam koştum uçağa gittim. havalimanında çalışanlara ya da konu hakkında bilgisi olanlara sordum. çantaları ne süreyle/nerde beklettiklerini ya da nasıl ulaşabileceğimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bi de komik olan kısmı cantaları bırakıp ordan kacar gibi uzaklasman. ben orda gorevli olsam icinde bomba vardır diye altıma sıcardım yani korkudan. cantaları bırakıp giderken kimse demedi mi hoyt nereye falan diye? cok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 var bu işte bi bit yeniği hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar