Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil havalimanı sorusu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi merhaba patiler,

Hatırlıyorum kabin memuru ya da havalimanında çalışanlar falan vardı . Şöyle bir sorunum var benim bilen vardır umarım.

Bugün kontrolden geçerken sırt çantam ve koluma astığım çantayı açılıp kontrol edilecek kısmına koydular muhtemelen adam birşey gördü ekranda. fakat önümde açılıp kontrol edilecek çok çanta vardı ve uçağıma 15 dakika vardı (kontrol sırası aşırı uzundu bekledim baya) ben de o 2 çantamı beklemedim uçağa koştum, zaten son binen ben oldum, kaçırıyordum yine azkalsın.

neyse, bu çantamı bulabilir miyim ben? birinde önemli şeyler vardı. nası alabilirim? muhtemelen atmıyorlardır güvenlikte kaldı çünkü.
Mesaj tarihi:
Alalal sirt cantam ottu derken, onlari zaten o alete vermek zorundasin gecebilmek icin, xrayden ciplak geciyosun nerdeyse. Sen cantayla bavulla mi girdin o ufacik yere?

Edit: tekrar okudum valla oyle olmus. Almanyadaki oglunu ziyaret icin ilk defa ucaga binen yetmislik alamanci nineler bile boyle sey yapmaz ahahhaha
Mesaj tarihi:
ya işte ekranda adam ne gördüyse ekranda, ayırdı sırt çantamla koluma astığım çantayı. diğer ayrılan çantaların olduğu kısıma koydu. ötmedi yanlış yazmışım sdf
Mesaj tarihi:
sırt cantan ve koluna astıgın cantanın uzerinde ne isi var? benim botları bile cıkarttırdılar en son thy'nin ucakta bomba bilmemnesi zamanında. ki normal zamanda da zaten canta ile o zımbırtının icinden geceni gormedim.

neyse cevabı gelmis.
gecmis olsun. cantanı bulursun ama biraz ugrasıcan.
Mesaj tarihi:
of abi ordan onla geçmedik herhalde ya yanlış anlamışsınız hayatımızda ilk defa uçağa binmiyoruz.

xray'den geçerken ekranda muhtemelen birşey gördü adam çantalarımı ayırdı o yüzden.
Mesaj tarihi:
aquila said:

ilk mesaj tam bir kiz anlatimi, bi ton sey yazilmis ama gerekli hicbir bilgi verilmemis.

olması gerekip olmayan ne var mesela soruma cevap verebilmen için?
Mesaj tarihi:
spesifik olarak nerde ottugu yok, adamin tam olarak naptigi, sana bisey deyip demedigi yok, cantalarin ustunde sana ait bi bilgi var mi yok mu yok, cantalar ayrilinca adama bisey dedin mi demedin mi yok, daha neler neler.
Mesaj tarihi:
aquila said:

spesifik olarak nerde ottugu yok, adamin tam olarak naptigi, sana bisey deyip demedigi yok, cantalarin ustunde sana ait bi bilgi var mi yok mu yok, cantalar ayrilinca adama bisey dedin mi demedin mi yok, daha neler neler.

tamam da benım sorduğum sorunun da bunlarla alakası yok. uçağıma 15 dakika vardı diyorum adamla ne konuşcam koştum uçağa gittim.

havalimanında çalışanlara ya da konu hakkında bilgisi olanlara sordum. çantaları ne süreyle/nerde beklettiklerini ya da nasıl ulaşabileceğimi?
Mesaj tarihi:
bi de komik olan kısmı cantaları bırakıp ordan kacar gibi uzaklasman. ben orda gorevli olsam icinde bomba vardır diye altıma sıcardım yani korkudan.

cantaları bırakıp giderken kimse demedi mi hoyt nereye falan diye? cok enteresan.
  • Yeni Oluştur...