Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil havalimanı sorusu.


Bella

Öne çıkan mesajlar

Şimdi merhaba patiler,

Hatırlıyorum kabin memuru ya da havalimanında çalışanlar falan vardı . Şöyle bir sorunum var benim bilen vardır umarım.

Bugün kontrolden geçerken sırt çantam ve koluma astığım çantayı açılıp kontrol edilecek kısmına koydular muhtemelen adam birşey gördü ekranda. fakat önümde açılıp kontrol edilecek çok çanta vardı ve uçağıma 15 dakika vardı (kontrol sırası aşırı uzundu bekledim baya) ben de o 2 çantamı beklemedim uçağa koştum, zaten son binen ben oldum, kaçırıyordum yine azkalsın.

neyse, bu çantamı bulabilir miyim ben? birinde önemli şeyler vardı. nası alabilirim? muhtemelen atmıyorlardır güvenlikte kaldı çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sırt cantan ve koluna astıgın cantanın uzerinde ne isi var? benim botları bile cıkarttırdılar en son thy'nin ucakta bomba bilmemnesi zamanında. ki normal zamanda da zaten canta ile o zımbırtının icinden geceni gormedim.

neyse cevabı gelmis.
gecmis olsun. cantanı bulursun ama biraz ugrasıcan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

spesifik olarak nerde ottugu yok, adamin tam olarak naptigi, sana bisey deyip demedigi yok, cantalarin ustunde sana ait bi bilgi var mi yok mu yok, cantalar ayrilinca adama bisey dedin mi demedin mi yok, daha neler neler.



tamam da benım sorduğum sorunun da bunlarla alakası yok. uçağıma 15 dakika vardı diyorum adamla ne konuşcam koştum uçağa gittim.

havalimanında çalışanlara ya da konu hakkında bilgisi olanlara sordum. çantaları ne süreyle/nerde beklettiklerini ya da nasıl ulaşabileceğimi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...