titanguard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 BilgeAdam'a gitmiştim bi aralar sonra bıraktım eğitimi vasattı veya bizim eğitmen öyleydi.Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Asp.NET Javascript gibi eğitimleri vericek yerler bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 netron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Netron'a arkadaşlarım gitti hiç çok kötüymüş.Tabi şubeye göre değişir.Bilgeadam'a gittim mağdur oldum.Mecidiyeköy'de C Derneği varmış bilmiyorum duydunuz mu?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kursa niye para veriyorsun al 2 kitap otur evde çalış. Hatta çek yabancı ebookları git bastır onlardan çalış ha türkçe istiyorum diyosan o zaman türkçe ekitap çek onları bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kitaplar çok sığ kalıyor.Ama uğraşmadan da öğrenilmiyor bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Wrox'un, Prentice Hall'un kitapları falan heralde bilge adamı 10 a katlar cebine koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kitaptan da ogrenilir de o bilge adamdakiler vs isin pratigini bilen adamlar, direk piyasaya uygun yetistirirler. Kitaplarin izledikleri yol daha farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ha piyasaya atılmaksa ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 netron battı a dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bilişim Eğitim Merkezine gittim.3-4 tane manken gibi hiçbir şeyden anlamayan kız koymuşlar.Tamam insanları çekmek için alıcaksın böyle insanlarıda,kardeşim bari toplama çıkarma yapmayı bilsinler.Düzgün bilgi vermekten aciz insanlar oturtmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar