titanguard Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 BilgeAdam'a gitmiştim bi aralar sonra bıraktım eğitimi vasattı veya bizim eğitmen öyleydi.Tavsiye ettiğiniz bir yer var mı? Asp.NET Javascript gibi eğitimleri vericek yerler bakıyorum
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Netron'a arkadaşlarım gitti hiç çok kötüymüş.Tabi şubeye göre değişir.Bilgeadam'a gittim mağdur oldum.Mecidiyeköy'de C Derneği varmış bilmiyorum duydunuz mu?.
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kursa niye para veriyorsun al 2 kitap otur evde çalış. Hatta çek yabancı ebookları git bastır onlardan çalış ha türkçe istiyorum diyosan o zaman türkçe ekitap çek onları bastır
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kitaplar çok sığ kalıyor.Ama uğraşmadan da öğrenilmiyor bu
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Wrox'un, Prentice Hall'un kitapları falan heralde bilge adamı 10 a katlar cebine koyar
senko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 kitaptan da ogrenilir de o bilge adamdakiler vs isin pratigini bilen adamlar, direk piyasaya uygun yetistirirler. Kitaplarin izledikleri yol daha farkli.
titanguard Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bilişim Eğitim Merkezine gittim.3-4 tane manken gibi hiçbir şeyden anlamayan kız koymuşlar.Tamam insanları çekmek için alıcaksın böyle insanlarıda,kardeşim bari toplama çıkarma yapmayı bilsinler.Düzgün bilgi vermekten aciz insanlar oturtmuşlar
Öne çıkan mesajlar