xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vaniLLe said: demin sen yaza kadar idare edeyim gibi bir cümle sarfettigin icin öyle dedim de, vicdan yapiyosun yani. e yaparsin normaldir de sen zaten su konuma dayanamayip bitirecek raddeye geleceksin ve sonunda olacak olan sey o. ayrilcaksiniz. normal. iki üc aglar, gecer. icinden cikilamayacak bir durum yok aslinda. sen bu kiza daha cok katlanir misin katlanmaz misin. önce o sorunun cevabini ver kendine sonra faaliyete gecir. arada evlilik hayalleri geciyor iste soyle soyle mi olurdu boyle mi yapardik senle ayni evde kalsak filan gibi yani yok katlanamam hayatim boyunca asla ama simdi ayrilirsam haftada en az 2 ders yani 7 saat ayni sinifta ders islicez ona katlanmasi daha da zor olabilir hem onun icin hem benim icin ondan yaza kadar boyle ani bir patlama veya onun da bitsin artik gibi bir olayi olmazsa idare etmeye calisiyorum yazin en azindan kendi evine gidecek buralarda olmicak ailesinin yanina gidecek benden de uzaklarda olacak bana da kolay olur ona da. yani sorun aslinda boyle cok vakit gecirmek istemesi cok aramasi degil, sorun aramizda bir bag varken birbirimize karsi biseler hissederken bunu yapmasi yoksa 1 dakika durmam birseyler hissetmesem ha tabi paylasilan seyler de var yazin ta bilmem nerelere gitmeler gezmeler birbirimize destek olmalar birbirimizi dusunmeler yardim etmeler filan onun da bana benim de ona. ne bileyim odamda bile birsuru hediyesi var. ama evet evet boylesi en uygun gibi ben mesafeyi arttirmaya calisayim elimden geldigince cok istisnai davranmiyim gerektigi yerde hic cekinmeden kavga ediyim yaza kadar patlak verirse verir vermezse artik finaller bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kız da haklı sen de haklsın ama sen ilişkinin başında "bu kadarı fazla" diye belirli bir sınır koymamışsın şimdi yapacaın iki şey var ya anlat o a anlayış göstersin kendini oyalayacak bir şeylere yönelsin, ne bileyim otursun çizim yapsın kitap okusun oyun oynasın hatta okuduğu bölümle ilgili araştırma bile yapabilir yeni bir dil öğrenebilir yeter ki kendini oyalasın.. erkek olsa iş daha kolay veya anlaşamayıp ayrılacaksın keza sen de o kıszın zamanın çalıyorsun ki sen bu iilişkiyi bitirmeye gönüllü gibisin.. yazık değil mi kıza? hoş belki kızın aklı balıan gelir de "ulan iyi kötü bu vardı hayatımda dur daha fazla sıkmayayım güvercini" der kendisi bir çözüm bulur.. kendini bu kadar "yeri değiştirilemez" hssediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 çok komiksin ya 16 yaşında falan mısın? aynı dersımız var yaza kadar idare ediyim ne demek? böyle yaparak kızı daha da üzüyorsun, katlanamıyorsan ayrıl. her gün üzülmekten daha iyi bir kez üzülüp bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 25dk 25dk kulak kanseri olursun panpa, ayrıl bence bye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Bekle hacı dersler bitene kadar çekilmez suratı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya haklisin sen de, düsünüyorsun kizi. ama mesela ''derslerim senden daha önemli'' diye bodozlama söyleyecegine, bir cocuga anlatir gibi anlat mesela iyilikle güzellikle. o zaman daha cok anlayis gösterir belki de. bak hani senle güzel seyler paylasiyoruz seni de seviyorum ama cok üzerime geliyosun, ama gercekten yapmam gereken seyler var. bi iliski yasiyo olabiliriz ama özel hayatima da saygi göstermeni isterim. gibi. böyle aciklayici ve ''seker'' bi sekilde söylemeyi dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ayrıl demek kolay, ben ayrıl gibi bi tavsiyede bulunmak istemiyorum ama şunları yapabilirsin kanımca. zannedersem kıza biraz fazla yüz vermişsin ilişkide, baksana senin degerlerine, senin yapacaklarına, amaçlarına pek saygısı yok gibi duruyor. bu da onun "boş gezenin boş kalfası" olmasından kaynaklanıyor. senin gibi bi amacı olsaydı böyle yapmazdı, ya da daha hoşgörülü olabilirdi. bunu bi kız olarak söylüyorum, bi kıza öyle "senden daha önemli vs" gibi cümleler kullanmamanı öneririm, cünkü kızlar unutmaz, kızlar kırılgandır hassastır, eger gururu sevgisinden agır basan biriyse bu lafın üstüne aramaz, ararsa da senin canını daha cok sıkmak için arar. kıza iki lafından biri "yazılım çalışmam lazım, hayallerim var, yurtdışına gidicem" gibi cümlelerse, kız daha cook trip atar, kurtuluşun yok yani.... kıza biraz ilgisiz davran, triplerini duymazdan gel, ama gerçekten duymazdan gel sinirlenme, aranıza biraz mesafe girsin, ki o da kendi davranışlarını ölçsün biçsin. bi de o da kendine ait bi ugraş bulsun ne bu ya, ot gibi mi mezun olucak ya da hep sevgilisiyle mi vakit geciricek, böyle konuşacak fazla muhabbetiniz bile olmaz, ki heralde bu yüzden 25 dklık konuşmalar sana bu kadar uzun geliyordur. kızlar cok sevebilir, ama emin ol erkeklerden cok daha kolay unutur, tatlı dille karşılıklı saygıyla anlaşmaya calışın, anlamıyorsa seni hala, dedigim gibi biraz mesafe koy araya, o da kafasını dinlesin sen de... ben şunu öğrendim ki tecrübeyle sabit, asla ama asla bir erkek/kız için amaclarını ideallerini arka plana atmamak lazım. belki şans bir kere gececek eline amaçlarına ulaşmak için.. ama erkek/kız her zaman bulunur.... bence dogru yoldasın.... bi amacının olmasını takdir ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kıza de ki senin bu needy tavırlarını bi internet forumuna döktüm. 10 sayfa dedikodunu yaptık. sonra akışına bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 işsiz sevgili berbat bir şey. ideal ilişkide taraflar sosyal açıdan denk olmalı ya, yoksa çok sorun çıkıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 al abi kızı evine evde iş mi yok yemek yapsın etrafı toplasın arada da birlikte film izlersiniz felan evlencek yaşta adamın dert ettiği şeye bak olmuyorsa da olmayacaktır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hay ağzını öpeyim adam söyleyeceklerimi söylemiş ağzını öpeyim derken öyle değil tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ulan sirf evi toplasin yemek yapsin diye trip mi cekilir. odana kapanirsin ders calisirsin YEMEGI MI BEGENMEDIN YOKSAA? der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yapan her türlü yapar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Allam sevgili konusunda ne şanslıymışım lan, böyle böyle şeyleri okuyunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben de cok sansliyim, hic problemle karsilasmadim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 forevırelon diyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ezeli ve ebedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Schwarzkopf said: ayrıl demek kolay, ben ayrıl gibi bi tavsiyede bulunmak istemiyorum ama şunları yapabilirsin kanımca. zannedersem kıza biraz fazla yüz vermişsin ilişkide, baksana senin degerlerine, senin yapacaklarına, amaçlarına pek saygısı yok gibi duruyor. bu da onun "boş gezenin boş kalfası" olmasından kaynaklanıyor. senin gibi bi amacı olsaydı böyle yapmazdı, ya da daha hoşgörülü olabilirdi. bunu bi kız olarak söylüyorum, bi kıza öyle "senden daha önemli vs" gibi cümleler kullanmamanı öneririm, cünkü kızlar unutmaz, kızlar kırılgandır hassastır, eger gururu sevgisinden agır basan biriyse bu lafın üstüne aramaz, ararsa da senin canını daha cok sıkmak için arar. kıza iki lafından biri "yazılım çalışmam lazım, hayallerim var, yurtdışına gidicem" gibi cümlelerse, kız daha cook trip atar, kurtuluşun yok yani.... kıza biraz ilgisiz davran, triplerini duymazdan gel, ama gerçekten duymazdan gel sinirlenme, aranıza biraz mesafe girsin, ki o da kendi davranışlarını ölçsün biçsin. bi de o da kendine ait bi ugraş bulsun ne bu ya, ot gibi mi mezun olucak ya da hep sevgilisiyle mi vakit geciricek, böyle konuşacak fazla muhabbetiniz bile olmaz, ki heralde bu yüzden 25 dklık konuşmalar sana bu kadar uzun geliyordur. kızlar cok sevebilir, ama emin ol erkeklerden cok daha kolay unutur, tatlı dille karşılıklı saygıyla anlaşmaya calışın, anlamıyorsa seni hala, dedigim gibi biraz mesafe koy araya, o da kafasını dinlesin sen de... ben şunu öğrendim ki tecrübeyle sabit, asla ama asla bir erkek/kız için amaclarını ideallerini arka plana atmamak lazım. belki şans bir kere gececek eline amaçlarına ulaşmak için.. ama erkek/kız her zaman bulunur.... bence dogru yoldasın.... bi amacının olmasını takdir ettim... kac kere konusmasi gecti "benim icin turkiyede kalmaz misin?" diye, benim yurtdisi hayallerimi bildigi halde. ideallerim var, ve aynen senin gibi dusunuyorum. kimse tek degil. cogu insan evlenmis ama bakiyorsun, o insanlar gercekler birbiri icin yaratilmis oldugundan mi kari koca? aslinda hayir, cok da rahat baska birisi ile evlenebilirlerdi. 2000li yillardayiz, calisma ve bilgi cagi. benim annemin babamin bana biraktigi bana biraktigi birsey yok, onlar devlet memuru. onlar bulunduklari yerden cok yol kat etmis yine bana guzel bir hayat sunmus, ben de bulundugum yerden ilerlemek istiyorum. ben hayatimda bir yerlere gelmek istiyorum, calismak zorundayim. zaten calismayi seviyorum, kucuklukten beri bilgisayar ile ugrasirim, simdi universitesini okuyorum ki bitecek yakinda. ama bu olayi anlatamiyorum. ne kadar anlatsam "sen bilgisayarini benden cok seviyorsun" yaniti eninde sonunda gelip beni buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 alt mahalleye bile tasiniyo olsam, ilk aklima gelicek sey degil sevgili, ama tabi ben nerden biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 yav said: al abi kızı evine evde iş mi yok yemek yapsın etrafı toplasın arada da birlikte film izlersiniz felan evlencek yaşta adamın dert ettiği şeye bak olmuyorsa da olmayacaktır yani eve mi? sabah aksam mi? oldurmeyin beni. "sen ilerde birlikte yasarsak aksamlari bilgisayarinin karsisina mi gececeksin" diye yedigim trip vardir. vaniLLe said: ulan sirf evi toplasin yemek yapsin diye trip mi cekilir. odana kapanirsin ders calisirsin YEMEGI MI BEGENMEDIN YOKSAA? der. vaniLLe said: yapan her türlü yapar yani. aynen oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sen fazla dolmussun, yaz sonuna kadar idare etme bence. yani yaz sonuna kadar trip mi cekmek istiyorsun, yoksa ayrilik sonrasi onun tribli sirret suratini mi? dur azcik göz korkutiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 abi sen o kizi birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 AVRAT, GIT BANA AYRAN ÇALKALA! diceksin gidicek, pek baska yolu yok bunun. abi sevgili dediğinin eşinin hobilerine yapmayı sevdiği şeylere saygı göstericek yanı, bunun lami cimisi yok. o cocuk oyun oynamak istiyosa bi güzel buluşmıycak sevgilisiyle gidip oyununu oynıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 xetraynex said: kucuklukten beri bilgisayar ile ugrasirim, simdi universitesini okuyorum ki bitecek yakinda. ama bu olayi anlatamiyorum. ne kadar anlatsam "sen bilgisayarini benden cok seviyorsun" yaniti eninde sonunda gelip beni buluyor. sen cnc tezgahları benden daha çok seviyorsun sen biyel koluna daha çok önem veriyorsun sen bana değil rulmanlara aşıksın.. Hms, olmuyor bak mesela. Demek ki bilgisayar değil makine okuman lazımmış abi bu kızla birlikte olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar