keldron Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Belli başlı animeleri takip ettim bugüne kadar diyebilirim.Full Metal Alchemist,Naruto,Slam Dunk,Kenshin neyse bütün listeyi yazmaya gerek yok söylemek istediğim animeler konusunda geniş bir bilgi dağarcıgım yok;fakat esas olarak Naruto,Ninja Scroll,Kenshin tarzı animelerden çok hoşlanıyorum.Ninja,samuray(Afro samuray demeyin sakın) hikayeleri bunun yanısıra bol karakterli yahut teknikler olan anime tipi işte.Eminim kaçırdığım bir çok anime vardır bu tarz paylaşırsanız sevinirim,şimdiden eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 izlediğin tarzların baya bi dışında, ama teması aynı olan çok beğendiğim hele ki son bölümünü defalarca izlediğim bir anime: katanagatari, en harika komedi türlerinden biri olan ama action sahnelerinin de sağlam olduğu: gintama'yı tavsiye ederim bir de üç büyüklerden diğer ikisi olan "one piece" ile "bleach" de izlenebilinesi şeyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 samurai champloo basilisk berserk (nispeten) samurai deeper kyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 candy candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Adam basit bodos anime istiyor samurai champloo demissiniz. SHONEN lazım, caps lock ile yazılacak kadar da bodos olmalı One Piece Bleach Kenichi Needless D.Gray Man GetBackers Sengoku BASARA 1&2 Şimdi aklıma gelenler bunlar, önce bu yazdıklarımı izle zaten heralde 1-2 ay alır eve kapansan bile bunları bitirmek. Sonra biraz daha plot üstüne anime istediğinde boku no pico, candy candy, IS falan izlersin. Bir de sana tavsiyem, AniDB'ye gir, rated a göre sırala, ordan seç beğen teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 26 bölüm zaten. izleyiversin eline mi yapışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 basilisk ve samurai deeper kyo denmiş zaten ama en güzeli shura no toki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Basilik ve Samurai champloo izledim ki Basilik güzel Samurai Champloo çok çok güzel ama nüans farkı var istediğim tarzla.Listeye aldım hepsini inceleyip indiririm çok sağ olun canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar