Sirchade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 masturbaba said: Efenim herkese selamlar, Amacımız *a*aktan ibarettir, aynı zamanda uo da oynamak istiyoruz. Şimdik, diceniz ki; - UO'yu bıraktım seneler oldu. - Metin2 serverı aç panpaaa!!! (s***r git) - Uğraşılırmı o oyunla ya - Ananı... Panpalar, uo bırakılmaz ara verilir ve bence herkes de seve seve gelir. Fena kafa yaparız eminim ben. Gelin olm işte inat etmeyin. Herşey bizden para falan istemiyoz, edit yok, sadece da**ağına. inci ile uo oynamak ayrı bi zevk olucak eminim. >> Katılmak istiyorum panpa! Benide yaz!! diyorsan, ben seni s**sen hiç bi yere yazmam sen şu face sayfasını beğen; http://www.facebook.com/incisozluk.uo >> Fikrim var panpa! Napıcem? diyorsan; Bekle sitemiz açılıcak. >> Spheremi olcak runuomu? Anket yapıcaz boşuna sol elini yorma. Desteklerinizi bekliyoz. Sadece bildirmek amaçlı
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 turkiyede uonun gelismeme sebebi aos a runuo t2a ya sphere denmesi niye cok yigitler run uonun ana setting dosyasindaki use aos olayini kapayip oynamak yerine yeteriz sphere scriptleriyle berdust oldu
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kalite olarak gördüğüm en iyi türk sunucuları sırasıyla snn, nebula, tr second age. böyle ezik ergen sunucularına girecek değilim. panpaymış, panpa diyene yumruk atasım geliyor zaten.
Öne çıkan mesajlar