Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'ya taşındım...

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

başlık yanlış olmuş ama, "gölbaşına taşındım" olarak deişsin :P konyaya daha yakın orası nerdeyse =))

ankarada nereye gidiliiir, spora git ne biliim wing tsun a git, bi hobin olsun dedikleri gibi. arkadaşların varmış madem, göksu,mogan,mavi göl bunlara götürsünler seni, bi güzel mangal yapar yersiniz. bahçeli de elpaso-leman-bigos oturup hem güzel yemek yiyip hem içebileceğin bi yer,içmiyorum demişsin de arkadaşların içer sen yemek yersin :) tunalı park caddesi fln hepsi denmiş zaten hadi hoşgeldin tekrar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Baslıkdan ozet ile, ankara'da yiyipicipzicmak dan baska yapilabilecek bisi yok. cafeye otur yemek ye alis merkezinde dolas sonra ay ayaklarima kara sular indi diip baska kafeye otur bisiler ic ve bu donguyu tekrarla.. aha ilham geldi yaziim lan
int yapilan=3
int i
for i=angarali ; i<=3 ; i++
{
Console.WriteLine("ay ayaklarima kara sular indi");
yapilan = yapilan -1
}
Sosyal ağlarda paylaş

balgatta numan usta var kesinlikle tavsiye ederim.
gene sadık usta var oralarda. recep usta'yı söylememe gerek yok :) bahçeli'ye yakın çukurağa vardır o da güzeldir. gop'un oralarda trilye vardır Türkiye'de yiyebileceğin en güzel balık buradadır mesela ama sağlam para biriktirip git fdsfgd.

ahah ankara topiğinde gelip ankara şöyle böyle diyenleri anti klişe timi gelip okşamıyor mu artık ya :) beyaz show bi skeç yapmıştı behzat ç'ye özel onu bulsam koyacam da bulamadım sdg
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

balgatta numan usta var kesinlikle tavsiye ederim.
gene sadık usta var oralarda. recep usta'yı söylememe gerek yok :) bahçeli'ye yakın çukurağa vardır o da güzeldir. gop'un oralarda trilye vardır Türkiye'de yiyebileceğin en güzel balık buradadır mesela ama sağlam para biriktirip git fdsfgd.

ahah ankara topiğinde gelip ankara şöyle böyle diyenleri anti klişe timi gelip okşamıyor mu artık ya :) beyaz show bi skeç yapmıştı behzat ç'ye özel onu bulsam koyacam da bulamadım sdg

Şu muhabbetten yola çıkarak gittim buraya ben hah hatırladım buraya da gitmiştim, herkes bilmez ama Türkiye'de en taze ve iyi balık Ankara'da yenir en kral yeri de burasıdır dediler.

İzmirli egolarımdan sıyrılarak yedim gerçekten çok güzel, ama balık tadından öte ortamı ve deniz kenarı olmasıyla güzelleşen bir mahluk. Ama gidecem diyorsan şevketi bostanlı kremalı sosa yatırılmış levrek yapıyorlardı en son, aklın çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...