balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 illa merkezi bir yer olması mı gerekiyor, yani biraz uzak olup tek vasıtayla gidebileceğin bir yer olmaz mı mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 uzaklığına bağlı. tek vasıtaya binip 1.5 saat yol gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 40 dakika kadıköye, 750 kira, 3+1 ev, yeni daire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ora nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 karasimsek said: kozalak said: ya şişlideki evler için çok eski ve o durumuna göre de pahalı diyolar. şişlideki evler berbat ben de emniyetevlerde oturuyorum evler yeni ve güzel ama yer nezih değil tavsiyem levent akadlar emniyetevler çeliktepe emniyetevler mi ? nerresi yeni la ordaki evlerin born and raised çeliktepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ilk etapta (1-2 aylığına) eşyalı apart tarzı bi yere geçmeyi düşünüyorum. aslında eşyalı ev varsa kiralık oraya da geçebilirim. böyle bişeyler arıyorum şu an. depozito emlakçı parası derken ebesinin nikahı oluyo masraf. help mee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 beyler koydum çocuğu. ilk teklifi aldım. haftaya da başka bi yerden teklif gelecek gibi. ev işlerine aciliyet kazandırmak gerekiyo artık. eşyalı ev bakıyorum ilk etapta. masrafı 1500 tl yi geçmeyecek. var mı bildiğiniz yerler? çalışma yerim iş kulelerinin oldu yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 4leventte ucuz halli ev bulursun heralde, 3+1e 800e çıktı arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 http://www.apartdaireler.com/ mass residence diye bi yer. sitede evlerin durumu güzel görünüyo. konuştum adamlarla. 1-6 ay arasında kiralarsam 1400 civarıymış(fiyata su gaz elektrik net vs herşey dahil). senelik kirada da 1250+depozit dedi. fiyat nası sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kozalak said: beyler koydum çocuğu. ilk teklifi aldım. haftaya da başka bi yerden teklif gelecek gibi. hayirli olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 sağol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 yok mu bilgisi olan yav :S anadolu yakasında ataşehir mantıklı olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 araban var mı? varsa heryol roma. yoksa trafikten nasıl en az etkilenirim diye bak işte. vapur metro gibi şeyleri kullanabileceğin güzergahlar seç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Ataşehir İstanbul da sayılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bella said: araban var mı? varsa heryol roma. yoksa trafikten nasıl en az etkilenirim diye bak işte. vapur metro gibi şeyleri kullanabileceğin güzergahlar seç bence. araba yok. ataşehire baktım da uzak duruyo be baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ataşehirden beyazevlere kozyatağı yani, ordan da levente 129l ile 2 otobüs ile gidebilirsin. ya da kadıköye, kadıköyden kabataş vapuruna binip ordan metroya binebilrisin. ya da kadıköye, ordan beşiktaşa vapurla ordan tekrar otobüse binebilirsin. ben olsam 2. şıkkı kullanırdım. sabah iş saatleri zincirlikuyu tarafları falan çok trafik oluyor. o yüzden metro ile rahat edersin. vapur da rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ya bi de ataşehirin neresi şimdi. sitelerin olduğu yer mi oy alcaz diye üst göztepenin bir kısmını bile ataşehire bağladılar. ben bi de ataşehiri pek sevmiyorum hani güzel evler var da, böyle şehir gibi değil kasaba gibi orası, kendi içinde bir oluşum gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi 1500 lira kira nedir ya ben vazgeçtim istanbulda okumaktan aradaşşşşşş benim şehrim baya ucuzmuş anasını satıyım asdghf ben en iyisi izmir e doğru yavaştan yavaştan karar değişikliği yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 peki normal biri ayda ne kadar harcar tek başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 lan hala karar veremedim ya. avrupa yakası pahalı biraz, anadolu ucuz ama uzak sdf. 2. teklifi alırsam ve daha ii olursa sallamıycam da. şuanki az kritik gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 normal calısma saatlerin olacaksa, calismadigin yakada oturmak aptallıktır istisnalar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çalıştığın yakada otur sapıtma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ok sapıtmayalım. o zaman tek seçeneğimiz residence,apart daire olayı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 craigsliste iyice bir baksan fena olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 hmm oraya da bakayım orda da eşyalı ev ilanları varmış. hatta bi tane buldum mimar birinden. soralım bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar