Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 $imdi eski arabam benim uzerimeydi, yeni arabayi muhasebeye i$leyelim diye pederin uzerine aldik. eski arabamin devam eden kaskosunu ise yeni arabaya aktarmak istedim. isim farkli olunca ba$ta olmayabilir dediler. sonra oldu dediler, soyadlari ayni oldugu icin sistem kabul etmi$. kalan 2 ay icin 70 lira fark odedim. yeni policeyi de fakslattim. acaba bu i$te herhangi bir usulsuzluk olabilir mi? ya da bir ihmal yuzunden benim ba$im agrir mi.
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Araç sahibi ile kaskonun kayıtlı oldugu şoför haliyle farklı olabilir. Bence bir usulsüzlük yok.
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sadece kaskonun lazım olduğu durumlar için sürücü ehliyetinin yannda kasko sahibinin imzası vs lazım diye biliyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Selam, Zaten kasko firması yapmazdı ilk başta :) Kafan rahat olsun bence. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar