Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 $imdi eski arabam benim uzerimeydi, yeni arabayi muhasebeye i$leyelim diye pederin uzerine aldik. eski arabamin devam eden kaskosunu ise yeni arabaya aktarmak istedim. isim farkli olunca ba$ta olmayabilir dediler. sonra oldu dediler, soyadlari ayni oldugu icin sistem kabul etmi$. kalan 2 ay icin 70 lira fark odedim. yeni policeyi de fakslattim. acaba bu i$te herhangi bir usulsuzluk olabilir mi? ya da bir ihmal yuzunden benim ba$im agrir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Araç sahibi ile kaskonun kayıtlı oldugu şoför haliyle farklı olabilir. Bence bir usulsüzlük yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sadece kaskonun lazım olduğu durumlar için sürücü ehliyetinin yannda kasko sahibinin imzası vs lazım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Selam, Zaten kasko firması yapmazdı ilk başta :) Kafan rahat olsun bence. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar