df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 1 yıldır resim çizmiyordum ama bu aralar bi heves geldi yine. yarın 1-2 kalem alıp çizimlere devam. taratılmış olanlardan biraz koyayım şimdilik. devamı yakında. umarım beğenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi tebrik etmek lazım seni.gerçekten çok iyi hepsi.özellikle kartal çok iyi çok beğendim ben.Beşiktaşlı olduğumdan olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 teşekkür ederim. bende beşiktaşlı olduğum için ilk olarak onu ekledim. hepsi bir yana o bir yana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kartalın sol gözü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: kartalın sol gözü yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 asdasdas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 df said: teşekkür ederim. bende beşiktaşlı olduğum için ilk olarak onu ekledim. hepsi bir yana o bir yana =) hehe aynen öyle.Dünya bi tarafta BEŞİKTAŞ bi tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 haha güzel cevap oldu bu arada klapaucius a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 HEy dostum yalan söylemişsin. Amerikan kel kartalının sol gözünün altında ben olur sen sadece photoshopta mirrorlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Klapaucius said: HEy dostum yalan söylemişsin. Amerikan kel kartalının sol gözünün altında ben olur sen sadece photoshopta mirrorlamışsın bu imperial eagle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yeğenimi çizdim son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 abi no offense ama ilk aklima su geldi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 bu adam görüyo güzel güzel ama 3 boyutludan 2 ye aktarım esas geliştiren. ayrıca selçuk dsfsddsjhgfahahahah of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 eleştiriler için orjinalini de koyayım dedim ne bileyim. çok mu enteresan oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 yo iyi olmuş da fotoğraftan kağıda aktarım pek geliştirmez hobi olarak yapıyorum mutluyum diyosan o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 ya ben kafama esince öylesine çiziyorum. pro bir iş için değil. karşıma model almaya da kasamam. nesneler için 3d model yapıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mongoose Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 df said: Klapaucius said: kartalın sol gözü yok abi evde anırdım resmen çığlık ata ata güldüm ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar