Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paticikler tarafından en beğenilen türkçe otomobil dergileri nelerdir? Şu anda herhangi bir isim vermekte çekingen davranıyorum çünkü oyumu belirtecek kadar çok çeşit takip etmiyorum. İki tane kategorisi var sorumun: -Otomobil dergileri -Modifiyeli otomobil dergileri[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Tuning takip etmem pek ama otomobil dergisi olarak AUTO vision[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Tr-Tuning[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Max Tuning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Cars derim Bence turkiyede en dogru bilgiyi car vermekte. i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 autoshow alıyorum her hafta takip edemesem de ve memnunum[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Ralli Spor alıyorum gayet güzel bi dergi[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Çok Eskiden Oto Haber alırdım İnternet gelişti gelişeli dergi almaya ihtiyaç duymuyorum herşey internette var o oto dergileride zaten internetten topluyolar herşeyi yada yurtdışı bağlantılarından gelen bilgileri türkçeleştirip satıyolar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Internet çıktı mertlik bozuldu. O yüzden sadece senede bir Auto Katalog alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bi ara Otomoto spor dergisi vardı baya güzeldi şimdi çıkıyormu bilmiyorum.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar