arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 beyler scp leri ekliyorum ancak menulere koymıyorum bunu nasıl veya hangi program ile koyabilirim ? ilen varsa solesin. birde sevdiğiniz renkleri bana solermisiniz renk aramaktan deliye dondum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimSeK Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Please be just a little bit more spesific :P SimSeK Theselia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Baştan başla bütün renkler güzeldir. sdfs[signature][hline]NoFear NoRegret Alhfacair, 02 Eylül 2004 17:47 tarihinde demiş ki: salla ya karı kızı ben uo ya aşığım o da bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 sorununu biraz daha anlaşılır yazarmısın?[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 eklediğim scriptleri nasıl menülere koyacağım görsel olarak bunu söyleyin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Seni burada anlayan yok malesef :) daha açıklayıcı bir dilde gerekirse scriptinide buraya yazarak bizden net bir cevap alabilirsin[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: SimSeK, 02 Eylül 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Please be just a little bit more spesific :P SimSeK Theselia theselia yenidenmi açıldıda yazıon theselia diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: arcenoid, 04 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: eklediğim scriptleri nasıl menülere koyacağım görsel olarak bunu söyleyin ? önce nezaketi elden bırakmıyoruz sonra sakin oluyoruz ve mesajlarımızda karakter sınırı bulunmadığını hatırlıyoruz ve en son olarak sorunumuzu, sorunun ne olduğunu bilmeyen birinin anlayabileceği bir şekilde anlatıyoruz.. derdin gump yapmak mı? gumpmaker mı istiyorsun[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 "rockncoke" Sen nesin ya ?!! Milletin her yazdığı yazıya cevap vermen için sana paramı veriyolar. Hasbinallah !! said: rockncoke, 04 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: said: SimSeK, 02 Eylül 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Please be just a little bit more spesific :P SimSeK Theselia theselia yenidenmi açıldıda yazıon theselia diye? Bu arada Mum herzaman olduğun gibi yine çok naziksin. :) Eyw hocam [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 04 Eylül 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: rockncoke, 04 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: said: SimSeK, 02 Eylül 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Please be just a little bit more spesific :P SimSeK Theselia theselia yenidenmi açıldıda yazıon theselia diye? Seni ilgilendiren bir mesele varmı aNlamadım ? Theseila açıldıysa sanane git sitesine bak ondan sonra açıldımı - açılcakmı - açılmıycakmı kendin anla oke ?Adamı zıvanadan çıkartma[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Mum_Chamber, 04 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki: said: arcenoid, 04 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: eklediğim scriptleri nasıl menülere koyacağım görsel olarak bunu söyleyin ? önce nezaketi elden bırakmıyoruz derdin gump yapmak mı? gumpmaker mı istiyorsun ve en son olarak sorunumuzu, sorunun ne olduğunu bilmeyen birinin anlayabileceği bir şekilde anlatıyoruz.. Evet öyle bişey istiyorum. eklemiş olduğum itemler var paticik scp arşivinden ve kendi uraşımla yazdığım scp ler. onları skil menülerine nasıl yerleştireceğim onu bulamadım :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 05 Eylül 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arcenoid tarafından 05 Eylül 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mesela bir item yaptırmak istyorsun blacksmith menusune ekleyeceksin örneğin menude ayrı bir button koyarsın ve o buttondan yapmalarını sağlarsın. arama yap bu konuda bir kaç açıklama war.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Gump × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
arcenoid Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Mum_Chamber, 04 Eylül 2004 17:45 tarihinde demiş ki: said: arcenoid, 04 Eylül 2004 17:05 tarihinde demiş ki: eklediğim scriptleri nasıl menülere koyacağım görsel olarak bunu söyleyin ? önce nezaketi elden bırakmıyoruz derdin gump yapmak mı? gumpmaker mı istiyorsun ve en son olarak sorunumuzu, sorunun ne olduğunu bilmeyen birinin anlayabileceği bir şekilde anlatıyoruz.. Evet öyle bişey istiyorum. eklemiş olduğum itemler var paticik scp arşivinden ve kendi uraşımla yazdığım scp ler. onları skil menülerine nasıl yerleştireceğim onu bulamadım :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 05 Eylül 2004 19:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj arcenoid tarafından 05 Eylül 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 mesela bir item yaptırmak istyorsun blacksmith menusune ekleyeceksin örneğin menude ayrı bir button koyarsın ve o buttondan yapmalarını sağlarsın. arama yap bu konuda bir kaç açıklama war.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar