Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://www.sabah.com.tr/Pazar/2011/02/13/bar_taburesinde_sinav_var haber bu. en sonda hakkımız verilmiş ancak kafepi'de duydugumuza göre kullandıgımız görselleri bile kopyalamışlar. burdan kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 siz kimden çalmıştınız ekiekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ama fikir güzelmiş bak. hoşuma gitti. lounge da var mı acaba bizim burdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 adamlar kafe pi, siz nesiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben olsam vip odalar koyar, doğruluk cesaret oynatırdım. quiz night ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ZaugnaKhaldun said: adamlar kafe pi, siz nesiniz ki?varuna gezgin cafe http://www.varunagezgin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tekrarlıyorum: adamlar kafe pi. siz nesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 abi ne demek istediğini anlamadım gerçekten. bizde varuna gezgin'iz diyorum. adamlar kafepi bizde varuna? ne fark görüyorsun aramızda ne demek istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ZaugnaKhaldun said: tekrarlıyorum: adamlar kafe pi. siz nesiniz? abi gel az takıl mekanlardan birinde. görüceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 eskişehir istanbul mu demek istiyor? Varuna'yı bilmem de kafe pi ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 istanbul>eskişehir ama kafepi>varuna demek değil. eskişehirde ne havelkalar ne taps'ler gördük aha şimdi de kafepi geldi taps kapandı. kafepi'yi de görücez varuna olarak. illa istanbula gidip piyasa bi mekan mı açmak lazım siz nesiniz sorusunu cevaplamak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 bi giremedim lan şu quiz nightlarınıza. silip süpürücem girsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Fistan said: istanbul>eskişehir ama kafepi>varuna demek değil. eskişehirde ne havelkalar ne taps'ler gördük aha şimdi de kafepi geldi taps kapandı. kafepi'yi de görücez varuna olarak. illa istanbula gidip piyasa bi mekan mı açmak lazım siz nesiniz sorusunu cevaplamak için? gel abi ben gitcem. içimizdeki tüm irlandalılarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kafepi ne abi 3-5 yıl önce gitmistim ucuza kokteyler satan sıradan biyerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Fistan said: istanbul>eskişehir ama kafepi>varuna demek değil. eskişehirde ne havelkalar ne taps'ler gördük aha şimdi de kafepi geldi taps kapandı. kafepi'yi de görücez varuna olarak. illa istanbula gidip piyasa bi mekan mı açmak lazım siz nesiniz sorusunu cevaplamak için? evet, bundan doğal ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Gerçi hiç gidip görmedim ama en son inanılmaz iyi düşünülmüş bi dekorasyon üzerinde çalışıyordu Fistanlar, tepsiler falan filan. Sırf o tasarım bile döver bence rakiplerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kafe pi dediğimiz mekan, üniversite öğrencisi yavşak garsonları ve onların "sipariş verceksen ver, vermiceksen s... git" tavırları olan yer değil mi? eskişehire bir kez gittim, onda da varunaya götürmüştü arkadaşlar. çok güzel mekan ona şüphe yok. ben de rastlamamıştım quiz nighta, fena olmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahaha çok küfür edilesi başlık haline geldi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ZaugnaKhaldun said: evet, bundan doğal ne olabilir ki bize göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 öyle olduğu için konseptinizi çalıp ulusal basın'da haber oluyorlar zaten sizin yerinize. sağlık olsun ama ilk siz düşünmüşsünüz sdfsdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben takdir ettim adamları kazandıkları parayla dünyayı geziyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 nightimiz derken? haberde de demis zaten sizin 2005ten beri yaptiginizi. problem ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ZaugnaKhaldun said: öyle olduğu için konseptinizi çalıp ulusal basın'da haber oluyorlar zaten sizin yerinize. sağlık olsun ama ilk siz düşünmüşsünüz sdfsdsd. aynı haberde dikkatini çekersem altta bizim ismimiz de kullanılmış ve 2005 tarihi verilmiş. ek olarak ulusal basında yer almak ise hatta televizyona haber/belgesel olmak ise büyüklük kriterin, üzgünüm ama kafepi'yi ezdiğimizi söyleyebilirim. aquila said: nightimiz derken? haberde de demis zaten sizin 2005ten beri yaptiginizi. problem ne? aynı tarzda ve bizim slaytlarda kullandıgımız resim/logo'larla düzenliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 tek farkı istanbulda olanın daha göz önünde olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar