Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Thieflere fazla bulaşma itemlarını bi poucha koy pouchun üstüne newbie clothları koy. Soyulursan sağlık olsun de kaç ordan, yeni nesil thiefler çok fena kesiyim diyorum deadly sürülü katanayla ağzımı kırıyolar zaten thieflerin amacıda senden çalıcağı 200 300gp değil seni kızdırıp kendine saldırtarak seni kesmek. Guard gelmeme olayıda şehrin guard seviyesiyle ilgilidir guard seviyesi maksimumdayken çaldıkları an guard geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Bilgiler için teşekkürler t2a tecrübem pek olmadığı için patküt oynuyorum.Guard'ların işlememesi sanırım Britain Militia'ya katıldığım için olabilir :) Paticik oluşumu varsa eğer katılabilirim 70 archery 75 hiding 60küsur tactic ve anatomy kastım şimdilik, archery'nin yanına bir tane combat skili düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 valla oynuyorum ben ama bi adam göremedim türk.. sıkılıyor insan tek başına D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ben hemen hemen her aksam oyundayim, ravshan falanda var eminde giriyor arada toplanirsak daha iyi olur hepimiz icin. Kimler giriyor aksamlari bi bumplasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yav niye anlatmakla uğraşıyom ki. bak stealing böyle çalışıyo sdfsf http://stratics.secondage.gen.tr/index.php?icerik=stealin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 her aksam oyundayım bende ama patiden göremedim adam.bide guild falan yokmu ya box yapıcak adam bulamıyorum Nick HocaEfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Abi Türk çok yok di mi bu serverda? Ona göre oynayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 walla ben her akşam 1-2 saat giriyorum oyuna 2 haftada toplasan 5 yada 6 tane türk gördüm.birer kere görüp muhappet ettiğim adamları bi daha göremedim ama :D sıkılıp bırakıo millet galiba. ingilizce olmayınca box yapıcak ekipte bulamıyorum kendi başıma cebelleşip duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cano Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Crematorium said: Yok o fsyi kendine attı, adam 3 fs yedi üstüne vurduk falan ölmedi delirdiğim noktalardan biri de o zaten. Kural oysa ya gitmiycem ya her seferinde ölücem adam canı sıkıldıkça gelip lootu alıcaksa elimden ne uğraşıcam orda O adam neciymiş 3 fsde felan ölmüyoda sizi indiriyo?!? Bende başlamayı düşünüyorum ama bunları duyunca huylanıyo insan :D 6 ay geçmiş hala 1200 online var, bot felan değil demi bunlar :D Pvp için en sağlam mage veya warrior skilleri neler arkadaşlar. Bu charları kasabilmek için gepe nasıl kasıcaz. direk mage açıp mezaramı dalacaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 mezarda başlıyor hersey.gp kasacan bol bol gidip bankaya atıcan 100 gp falan oldumu hırsızlar yürütür :D box yapcak olursanız irtibata geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Box çok gereksiz bi tane master fencerım var dungeonlarda yarım saatte 0.8-0.9 skill alıyorum boxla ömrünü çürütürsün. İlle box yapıcam diyosan 2. bi char aç parry heal falan ver kendini heallasın sen döv yada hem döv hem healla nolduğunu anlamadan 3x bi charın olur. Gzde boxa bırakmak içinde önce iki charı gz dışına çıkar dummy charı main chara crim et 150 sn falan bekle razorun crim timerı var ordan bakarsın ama arada mainle dummye vur ki sana crim kalsın 150 sn sonra genel crimlik kalkıcak ama senin maine crim kalıcak attack last makrosuyla bankada bırak makroya bi de restock agenttan bandaj ayarla yıllarca kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 nerde yapıyorsunuz box? macroya bıraktığınızda gelip bandagelarınızı çalayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Brit dağlarında easyuo minerlar var onları soysan ya benim acclar pklarla doldu 2 gün sonra silebilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Pvp namina hicbisey yok ya serverda, o yuzden ben ara verdim tum skilleri 85 ve uzeri olan bi provo mage`im var onla arada dungeon yapiyorum o kadar. Pvp neden bu kadar anlamsiz ve az anlamiyorum, nebulada falan 100 kisi olmamiza ragmen action hic bitmezdi. PVE ilk gunlerde oyuna bagliyor insani ama bir muddet sonra anlamsiz gelmeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 walla ben tüm map ı geziyorum yürüyerek maksat vakit geçsin yolda önüme ne gelirse kesiyorum. dungeon a denk gelirsem kesebileceğim npc varsa kesiyorum 1-2 yine cıkıp yine turluyorum. 70 sw 70 anat 55 parry 55 heal falan oldu charda ama 1-2 arkadaş bulup birlikte takılmak falan güzel olurdu. dungeonlarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Sonütücü said: Pvp namina hicbisey yok ya serverda, o yuzden ben ara verdim tum skilleri 85 ve uzeri olan bi provo mage`im var onla arada dungeon yapiyorum o kadar. Pvp neden bu kadar anlamsiz ve az anlamiyorum, nebulada falan 100 kisi olmamiza ragmen action hic bitmezdi. PVE ilk gunlerde oyuna bagliyor insani ama bir muddet sonra anlamsiz gelmeye basliyor. çünkü tek başına neredeyse adam öldüremiyorsun pvp bu yüzden anlamsız.Grief denen olayı yaparlar ölmen için sonra lootlayıp 2 3 dakka crim gezerler onlada hide olurlar zaten :D pvp si aşırı dengesiz zaten ultimanın mage olmadan öldüremiyorsun kimseyi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fearothh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Merhaba arkadaşlar 165 sayfa okumak zor olduğundan bi ilk bide son sayfayı okudum :) sanırım bende geliyorum. Öncelikle bir sorum olcak bizim Türk scripterlerin mantığı ile aynı mı burası da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Gelmiş geçmiş bütün türk serverlarına 10 basar burası merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 scp yokki serverde :D renkli at renkli aksesuar falan yok. bildiğin orjinal uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Provoke makrosuna bırakıcaktım silver serpentlerde, lavuğun biri invis gelip binmiş benim bota provo charı kesti bende ağzını kırdım herif şimdi ghost olarak gemide bekliyo gemiyi kaldıramadığım gibi gemiden indiğim gibi alıp götürüyo gemiyi page attım online gm yok nasıl kaldırıcam ben bu gemiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 HocaEfendi said: scp yokki serverde :D renkli at renkli aksesuar falan yok. bildiğin orjinal uo aslında sırf o emulatörü orjinalleştirmek için kaç bin tane script yazılıyo bi bilsen sdf. kolay iş değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 AZ geldi adamı dışarı attı yemek yemeye gittim bi geldim adam diğer charıyla gelmiş kesmiş aptaldan korkmam noliferdan korktuğum kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Adam üşenmemiş 15 dk gemi kullanmış şimdi de geminin yanında nöbet tutuyo ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 abi insanların boş oldugunu bilirim de bu kdr mı olur ya. ne bilem git adam bul reskill yap daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cano Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Nasıl gidiyo arkadaşlar, bende bugün kasmaya başladım Crema sağolsun mage kasıyorum 51.1 :P Guild kurdunuz mu? sıkıcı oluyor böyle :) Bide builtlerinizi yazarmısınız, çok kararsızım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar