Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

Thieflere fazla bulaşma itemlarını bi poucha koy pouchun üstüne newbie clothları koy. Soyulursan sağlık olsun de kaç ordan, yeni nesil thiefler çok fena kesiyim diyorum deadly sürülü katanayla ağzımı kırıyolar zaten thieflerin amacıda senden çalıcağı 200 300gp değil seni kızdırıp kendine saldırtarak seni kesmek. Guard gelmeme olayıda şehrin guard seviyesiyle ilgilidir guard seviyesi maksimumdayken çaldıkları an guard geliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgiler için teşekkürler t2a tecrübem pek olmadığı için patküt oynuyorum.Guard'ların işlememesi sanırım Britain Militia'ya katıldığım için olabilir :) Paticik oluşumu varsa eğer katılabilirim 70 archery 75 hiding 60küsur tactic ve anatomy kastım şimdilik, archery'nin yanına bir tane combat skili düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Crematorium said:

Yok o fsyi kendine attı, adam 3 fs yedi üstüne vurduk falan ölmedi delirdiğim noktalardan biri de o zaten. Kural oysa ya gitmiycem ya her seferinde ölücem adam canı sıkıldıkça gelip lootu alıcaksa elimden ne uğraşıcam orda

O adam neciymiş 3 fsde felan ölmüyoda sizi indiriyo?!?

Bende başlamayı düşünüyorum ama bunları duyunca huylanıyo insan :D
6 ay geçmiş hala 1200 online var, bot felan değil demi bunlar :D

Pvp için en sağlam mage veya warrior skilleri neler arkadaşlar.

Bu charları kasabilmek için gepe nasıl kasıcaz. direk mage açıp mezaramı dalacaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

Box çok gereksiz bi tane master fencerım var dungeonlarda yarım saatte 0.8-0.9 skill alıyorum boxla ömrünü çürütürsün. İlle box yapıcam diyosan 2. bi char aç parry heal falan ver kendini heallasın sen döv yada hem döv hem healla nolduğunu anlamadan 3x bi charın olur. Gzde boxa bırakmak içinde önce iki charı gz dışına çıkar dummy charı main chara crim et 150 sn falan bekle razorun crim timerı var ordan bakarsın ama arada mainle dummye vur ki sana crim kalsın 150 sn sonra genel crimlik kalkıcak ama senin maine crim kalıcak attack last makrosuyla bankada bırak makroya bi de restock agenttan bandaj ayarla yıllarca kassın.
Sosyal ağlarda paylaş

Pvp namina hicbisey yok ya serverda, o yuzden ben ara verdim tum skilleri 85 ve uzeri olan bi provo mage`im var onla arada dungeon yapiyorum o kadar. Pvp neden bu kadar anlamsiz ve az anlamiyorum, nebulada falan 100 kisi olmamiza ragmen action hic bitmezdi. PVE ilk gunlerde oyuna bagliyor insani ama bir muddet sonra anlamsiz gelmeye basliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben tüm map ı geziyorum yürüyerek maksat vakit geçsin yolda önüme ne gelirse kesiyorum. dungeon a denk gelirsem kesebileceğim npc varsa kesiyorum 1-2 yine cıkıp yine turluyorum.

70 sw 70 anat 55 parry 55 heal falan oldu charda

ama 1-2 arkadaş bulup birlikte takılmak falan güzel olurdu. dungeonlarda falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonütücü said:

Pvp namina hicbisey yok ya serverda, o yuzden ben ara verdim tum skilleri 85 ve uzeri olan bi provo mage`im var onla arada dungeon yapiyorum o kadar. Pvp neden bu kadar anlamsiz ve az anlamiyorum, nebulada falan 100 kisi olmamiza ragmen action hic bitmezdi. PVE ilk gunlerde oyuna bagliyor insani ama bir muddet sonra anlamsiz gelmeye basliyor.

çünkü tek başına neredeyse adam öldüremiyorsun pvp bu yüzden anlamsız.Grief denen olayı yaparlar ölmen için sonra lootlayıp 2 3 dakka crim gezerler onlada hide olurlar zaten :D pvp si aşırı dengesiz zaten ultimanın mage olmadan öldüremiyorsun kimseyi zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Provoke makrosuna bırakıcaktım silver serpentlerde, lavuğun biri invis gelip binmiş benim bota provo charı kesti bende ağzını kırdım herif şimdi ghost olarak gemide bekliyo gemiyi kaldıramadığım gibi gemiden indiğim gibi alıp götürüyo gemiyi page attım online gm yok nasıl kaldırıcam ben bu gemiyi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...