dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 adam donald trump olmus fsdfsd
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ahaha tam karadenizli muteahhit iste sfsdf
Fefe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 1. Şu ağlama muhabbetini herkes niye bu kadar yapıyor anlamıyorum. Adam gibi soru sordum, ne diye ağlayim böyle basit bir konu üzerine. Cevabı bilen yanıtlar diye adam gibi soru sordum. 2. 15 charı kendim açmadım, 2 saat anlatmak yerine, denemek için ben açtım dedim. Ama sen ve senin gibi insanlar normal cevap vermek yerine, çocuk gibi ağlamayın tarzında konuşmalar yapıyorsunuz. 3. Sen ağlamayı ve ders vermeyi çok kafana takma, insanların sordukları sorulara, cevabı biliyorsan cevapla, saldırmana gerek yok... manve said: 3 tane account hakkin var abi iste, ortada sorun falan yok neye cevap verelim. Acmasaydin sorumsuzca, sonra gelip agliosunuz. Bekle 1 hafta sonra silersin, yeniden acarsin bu da sana ve senin gibilere ders olur iste.
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 of rage yapmış adam asdsdf tamam uzatmayın ikinizde. 7 gün bekliceksin silmek için başka çaren yok şimdilik. account registration gelicne bişeyler yapıcaz tarzı bi yazısı vardı gmlerin forumda. sonraki patchlerde artık
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi. bikaç gündür 1 tane pk dalıyo 3 kişi arkasında heallayıp gri bile olmuyodu. çok saçma falan diye düşünüyodum böle. olay şuymuş o yanındaki pk'yı heallayan maviler paladinmiş..... paladin crim olmuyomuş bunu yaptığı zaman. muhteşem gerçekten. müthiş direk. ha pk takımlarının hepsinin birer dedektifi olması ve adamları olması ve böle 20 kişi falan kesip mainleriyle recall attıkları anda zaten dedektifin orada hazırda beklemesi üzerine başka dedektif gelmeden bütün kanıtı toplayıp gitmesi falan. bu kadar abuse olamaz ya. hadi dedektifi kullanmaları hakkaten olabilecek bişeyde bir paladinin gidip pk heallaması ve hiçbirşey olmaması o kadar saçmaki. corrupt paladin mi olur lan alla alla
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Dayman said: babut zaten 22k lan ev dfjhj nerde 22 abi :s
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 abi öpücüğe veriyolar evleri yanlışınız var
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 citizen degilken almıssan bizim sucumuz ne hacı ?
Capple Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bugün Tenebrion'a oy vermeyi unutmayın :)
Capple Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bide dexxer olacaksanız, archerysiz bir cacık olmaz söyleyeyim
manve Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 ahahah adam usenmeden gene 3-5 paragraf aglamis.
manve Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Fefe said: 1. Şu ağlama muhabbetini herkes niye bu kadar yapıyor anlamıyorum. Adam gibi soru sordum, ne diye ağlayim böyle basit bir konu üzerine. Cevabı bilen yanıtlar diye adam gibi soru sordum. 2. 15 charı kendim açmadım, 2 saat anlatmak yerine, denemek için ben açtım dedim. Ama sen ve senin gibi insanlar normal cevap vermek yerine, çocuk gibi ağlamayın tarzında konuşmalar yapıyorsunuz. 3. Sen ağlamayı ve ders vermeyi çok kafana takma, insanların sordukları sorulara, cevabı biliyorsan cevapla, saldırmana gerek yok... manve said: 3 tane account hakkin var abi iste, ortada sorun falan yok neye cevap verelim. Acmasaydin sorumsuzca, sonra gelip agliosunuz. Bekle 1 hafta sonra silersin, yeniden acarsin bu da sana ve senin gibilere ders olur iste. yani gelip buraya mi takildin. Iste soylemisim zaten cevabi. bekliceksin 1 hafta, sonra silip yeniden acicaksin. istersen senin icin page atip bi daha sorayim, ama gmler de ayni seyi soyleyecek.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Page at yaptık bi hata 7 gün beklemek istemiyorum acclar şu karakter isimleri şu de gerekirse tek tek login olmanı istiycek, Tillye denk gelirsen çözer gerisi yapamıyoruz der geçer.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Capple said: bugün Tenebrion'a oy vermeyi unutmayın :) Tenebrion'a oyumu bırak empty potion bile vermem. Capple said: bide dexxer olacaksanız, archerysiz bir cacık olmaz söyleyeyim Aynenzinyo archery çok işe yarıyor.
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bizden diye cremetoryum a verdim ben oyu.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Ahaha teşekkür ederim. Seçilirsem hazineyi patilerle paylaşıcam. Kral olursam tek yapıcağım şey para yemek olucak.
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Crematorium said: Ahaha teşekkür ederim. Seçilirsem hazineyi patilerle paylaşıcam. Kral olursam tek yapıcağım şey para yemek olucak. gralsın :D
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 bende sağa verdim 3 charla umarım problem çıkmaz aynı ipden flan diye dkfh
liseli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 despise de sword kasıodum sıkıstım tam onumu acarken serefsizin biri lure yaptı orç meyç felan olunca yattım.Geldi benım cesedı lootluo serefsız.Aldım elime cesedimden warhammer bandajlarıda çektim bi güzel kestim hötöröf'ü.Üstüne birde reskill e bagladım dogdugunda öldürüom tekrar doguyor.Adama warhammerla 5 vurus cektim hemde vendor warhammerı sasırdım acıkcası deli gibi vuruo :D
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Britain 1. Tenebrion VI: 52% 2. Friday: 34% 3. DuelZ: 4% 4. Crematorium: 2% Amorti çıktı seçimlerden
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 barajı gweçtiğin için hazine yardımı alırsın belkim. veya koalisyon kur
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://pages.infinit.net/canac/MegaOrc_4-4_22.03-5.jpg şu geçilemeyen yerleri nasıl kırmızı yapmış bu adam? razorla mı yapılıyor bu da? bilen kullanan varsa bi anlatabilirmi.
Öne çıkan mesajlar