liseli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bear ve tayfası tam gerizekalı ordusu dedıgını yapmakta ustlerıne yok
Fefe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Aynı anda 3 account hakkımız var, fakat benim bir accounttaki karekterler deneme amacıydı ve 7 gün geçmediği için silemiyorum. Yeni bir account daha aldım fakat onunla giriş yapmaya çalıştığım zaman ( 3 acc açık değilken tabi) yinede hata veriyor. Anladığım kadarıyla ip kayıt oldu (static ip var bende). bunu nasıl çözebilirim ? 4. Acoount yaratıp onu kullanıma sokmak istiyorum yani...
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 benim acc vardı onu veriyim dene istersen olur mu bilmiyorum ama
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 15 karakterle neyi denedin o kadar cok be
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 synthesizer said: 15 karakterle neyi denedin o kadar cok be
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 gleoddyn said: bandaj basmıştır haha o bandaj basmak değil bandaj sıçmak oluyo abi :D
Fefe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Soruya yanıt verebilecekler varsa sevinirim...
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 3 tane account hakkin var abi iste, ortada sorun falan yok neye cevap verelim. Acmasaydin sorumsuzca, sonra gelip agliosunuz. Bekle 1 hafta sonra silersin, yeniden acarsin bu da sana ve senin gibilere ders olur iste.
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 7.skilli ne kassam karar veremiyorum. Su an ki durum: 95.6 anatomy 90 mf 90 tacs 81.3 healing 66.8 resisting spells 65.6 magery 78 meditation 62.6 hiding 52.7 parrying 0 archery 0 eva Acaba digerlerini sifirlayip archery mi kassam diorm? Su 5inden hangisinin gideri en fazla ki?
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 magery varsa parry olmaz. hem buyu atıp hem 2 item arm etmek ızdırap yani. ha dexxer olucam, mage de öle recall faland iyosan anca o zaman olabilir, onun icin de fazla kasmissin mage ama. dexxer olucaksan archery, ama onun icin de en az 85 90 dex lazım yani
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 benimde durum bu. neyden kısıp arçıri alıcam karar veremedim. parry sayesinde solo drake falan kesiyorum böle gidip mis gibi. hidingde inanılmaz rahatlık. hem pvpde işe yarıyo hem pve. şimdi parry'de tank magelerin falan combosunu bozuyo gibi. o son sallanan halberdi yeme şansını dörtte bire düşürüyo. keza dxr vs dxr'da yine defansa geçince parry bandaj mandaj atarken gayet başarılı bişi. hangisini silip arçıri alacağım ):
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 noob olduğum için soruyorum yanlış anlamayın da hem büyü atıp hem 2 item giyip çıkarmak neden ızdırap? tek tuşla halledebiliyorsun istediğin itemi razorla bildiğim kadarıyla. daha mı uzun sürüyor kalkan + kılıç çıkarması sadece silah çıkarmaktan?
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 ben olsam hiding silerdim parry yerine dayman.
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 beyler small house satıyorum :d var mı almak isteyen
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Aluriel said: noob olduğum için soruyorum yanlış anlamayın da hem büyü atıp hem 2 item giyip çıkarmak neden ızdırap? tek tuşla halledebiliyorsun istediğin itemi razorla bildiğim kadarıyla. daha mı uzun sürüyor kalkan + kılıç çıkarması sadece silah çıkarmaktan? cok uzun suruyorda o yuzden
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Aluriel said: noob olduğum için soruyorum yanlış anlamayın da hem büyü atıp hem 2 item giyip çıkarmak neden ızdırap? tek tuşla halledebiliyorsun istediğin itemi razorla bildiğim kadarıyla. daha mı uzun sürüyor kalkan + kılıç çıkarması sadece silah çıkarmaktan? abi onun belirli bir cd si var 2. itemi ele almak için
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Lorac said: beyler small house satıyorum :d var mı almak isteyen ni kadar?
Sirchade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Geliyorum beyler yalnız ne açıyım yani ilk etapta para kasmak için ne makuldür?
manve Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 lj+bowcraft en iyi para makinesi sanirsam.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 manve said: lj+bowcraft en iyi para makinesi sanirsam. karto grafi para makinesi Lj bowcraft degil.
liseli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Sirchade said: Geliyorum beyler yalnız ne açıyım yani ilk etapta para kasmak için ne makuldür? abi parayı bosver ugrasma valla para bi boka yaramıo oyunda.
Lorac Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Dayman said: Lorac said: beyler small house satıyorum :d var mı almak isteyen ni kadar? 24
Öne çıkan mesajlar