Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bişey ima etmiş adam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Belki hi makrosu yapmışsındır yada easyuo da oto cevap veren bişiler falan varsa ondan demiştir, afk yüncüler için page attığımda da gelen gm sincap olmuş neyim ben falan diye soruyodu sonra gidiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yok lan ciddi ciddi sordu inek demek istemedi bence ciddi ciddi kafama takıldı. acaba bi bot programı varda etraftaki nesneleri göstermiyo vs ama bot kasıyo gibimiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Crematorium said: Belki hi makrosu yapmışsındır yada easyuo da oto cevap veren bişiler falan varsa ondan demiştir, afk yüncüler için page attığımda da gelen gm sincap olmuş neyim ben falan diye soruyodu sonra gidiyodu. yok sadece hi desem neysede hani bi sürü şey söyleyip, üstüne hareket falanda ettim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Aluriel nick ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 3 tane karakter var. hangisini soruyorsun? normalde oynadığım Araq. bi de bs ve miner başka accountlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bs yi sordum cove da karşılaşırsak die :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bs notos. göremezsin beni orda pek. lazım olduğunda online oluyorum + skill kasarken forge basında afk/hide. diğer zamanlarda o accountta balık tutuyorum altta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hmm ben de öleyim de genelde toplu kazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 miner baska karakter. o minoc citizen mining bonus için. bs cove citizen blacksmith bonusu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 abi öyle farketmiyo ki :s minoc bs de de bonuslar var şehir içindeki alanlar olarak ayrılıyor onlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 blacksmith town bonusu sadece cove citizen olunca ve cove sınırları içinde geçerli değil mi? mining her yerde geçerli onu biliyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 said: 5. Blacksmithy, Carpentry, Tinkering, Tailoring, Fletching: - Skillgain boost. - Only one trade can be applied. - Applies to all citizens, inside city's limits. bütün town bonusları şehirlerin verdiği bonuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 demek istediğim şimdi istediğin bs de kas cove citizeni olman yeterli ya da istediğin şehir içi madende kas minoc citizeni olman yeterli diye anladım da farklı char acmaya gerek yok bence bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ve ben acilen cove citizeni olayım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 anlamadığın nokta şu; bs ve miner aynı karakter olursa aynı anda sadece bir şehrin vatandaşı olabildiğin için bonuslardan birini alamıyorsun. . minoc vatandaşı olursan mining bonus gelir. her yerde geçerli bu bonus. ama BS bonus gelmez. BS bonus sadece cove vatandaşı olursan ve cove sınırları içerisinde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 e tmm abi öyle yazmısım bende o yüzden mining bonusunu sktr et hemen cove vatandaşı olayım dedim işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 iki bonusu da almak istiyorsan nası gerek olmuyor farklı karakter açmaya? onu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 yaa ben diorum ki bonusu alman için vatandaşlık alakalı vatandaşı oldugun yerde yapman gerekmiyor illa diorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 craft için öyle değil işte o. her neyse sen bildiğin gibi yap. forumlarda vardı bi post ama kasamıcam şimdi bulmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 farklı char acmaya gerek yoktan kastım bir yerden sorna mine bonusunu istemene gerek kalmıcak nede olsa 80 şuanda benim mining o kadar da bonus istemiyorum artmasa da olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 2 kişi 5 dragon falan kestik sanırım. ilk vanq'ımı düşürdüm egzekisyoner baltası üfff böle 2 gündür topladığım magical'ın haddi hesabı yok eheh bi katana düşmüyor ama o düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 oha nasıl kesiyorsunuz hacı abi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ya iicene saçmaladılarmı bunlar banamı öyle geliyor bu gün toplamda 6 saat boyunca makroya bıraktım ve 0.4 skill stealing geldi full resteddım direk exhausted oldum 0.4 ile. bu nasıl iş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 80-90 arası günlük 0.8 90-100 arası günlük 0.4 galiba gain. scrolla kasıyosun o yüzden hatta 95'ten sonra dahada azalıyo diye okudum gain yok gibi bişey oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar