Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Bi başkasının paperdollu açınca sadece isim yazıyo ya kimisinde neden master stoic falanda yazıyo nasıl yapıyoruz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Dayman said: wrongun ikinci kati. Bugun 1.5 saat falan farmladim temiz bi sekilde. Problem sadece zirt pirt spawn olan orklar. Ha bide 2 tane ogre lord cekip kesebilecek adam yoktur bence tek basina dexxer oynayip hah işte o kenardan köşeden geliveriyor bir orc mage gg eder valla ve 2. ogre lordu cekme ihtimalin çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Crematorium said: Bi başkasının paperdollu açınca sadece isim yazıyo ya kimisinde neden master stoic falanda yazıyo nasıl yapıyoruz onu evet güzel soru cevabı ben de merak ediorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 fame kasmanız lazım, yaratık veya player keserek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Lorac said: Dayman said: wrongun ikinci kati. Bugun 1.5 saat falan farmladim temiz bi sekilde. Problem sadece zirt pirt spawn olan orklar. Ha bide 2 tane ogre lord cekip kesebilecek adam yoktur bence tek basina dexxer oynayip hah işte o kenardan köşeden geliveriyor bir orc mage gg eder valla ve 2. ogre lordu cekme ihtimalin çok fazla 2.ogre lordu çeksende yavaş bi alet olduğu için kendisi los'tan çıktığı anda duruyo bitanesi geliyo. ilk kata dönüş şeysi varya onun oraya kadar çekiyorum ben. son öldürmeye yakın merdivenin yanında boşluklar var oraya sıkıştırıyorum sonra en köşede duruyo gidip rahat rahat kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Dayman said: Lorac said: Dayman said: wrongun ikinci kati. Bugun 1.5 saat falan farmladim temiz bi sekilde. Problem sadece zirt pirt spawn olan orklar. Ha bide 2 tane ogre lord cekip kesebilecek adam yoktur bence tek basina dexxer oynayip hah işte o kenardan köşeden geliveriyor bir orc mage gg eder valla ve 2. ogre lordu cekme ihtimalin çok fazla 2.ogre lordu çeksende yavaş bi alet olduğu için kendisi los'tan çıktığı anda duruyo bitanesi geliyo. ilk kata dönüş şeysi varya onun oraya kadar çekiyorum ben. son öldürmeye yakın merdivenin yanında boşluklar var oraya sıkıştırıyorum sonra en köşede duruyo gidip rahat rahat kesiyorum hmm genelde tek takılmadıgım için böle sıkıntılarım olmuyo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Leather set giyen tank mageler nasıl mana yetiştiriyo? 92 medi var 1 air elemental kesip 2.ye geçmeden önce 5 10 saniye meditasyon yapıp manayı toparlamam gerekiyo. Mana kullanımı arttıkça soyunucaz galiba ilerde clothlarla falan mı action yapıcaz? Bi de 10 magein 8i etek giyiyo tarz mı yoksa mediyle bi alakası falan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 female armorlar female olmadan giyilmiyo bildigim kadarıyla. leather pantle aynı armoru veriyo etekler. leather medit etkilememesi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 17 ar max olması gerekmiyor mu meditation için ? drakeleri zaten blade spirit ile kesiyorum da dispel edemiyorum. es kaza birine vurunca gri oluyorum aksiyon dönüyor sonra gereksiz <: bi guild bulayım ben en iyisi. var mı pati guildi falan aktif bişeyler yapan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Clothla pasif meditasyon daha hızlı olmuyo mu? bana mı öyle geliyo, etek dediğim bildiğimiz skirt işte deri olanı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 leatherin med penaltisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bir mage de ben acıcam abi mage eva medit heal anat resist wrest kasıcam ahanda pure dps mage yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 oynamayın abi caster class. erkek olun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Med penalty aktif meditasyon yapamamak değil mi, bi de şöyle diyo wikide "The highest possible passive regeneration speed of 1 mana point regained every second applies to characters dressed in cloth (or nothing) with 100 intelligence and 100 meditation skill. Between those minimum and maximum rate a gliding scale is used to determine the regeneration rate depending on armor, intelligence and meditation skill. " Yani pasif meditasyonu tavana vurdurmak için şort tişörtle gezicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 bak şort tişört giyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 aha archery bufflanmış 100 dexle 0.25 saniyeye düşecekmiş hit delay ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Crematorium said: Yani pasif meditasyonu tavana vurdurmak için şort tişörtle gezicezben öyle geziyorum, 95 int 75 medit var, super hizli pasifim. 1 deglse de 0.9 falan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 abi tek basına adam falan öldürülmüyor oyunda boşuna mage kasıp imba olcam diye sevinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 wresti nerden teachlicez hacı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Güreşçi hikmet dayıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 pk oldum çıkamıyorum evden 1 haftadır lanet olsun D: gainde 50% deli olacağım :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 bana iyi bi bs lazım gatanalarımı tamir ettiricim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ederim ben. cove'da takılıyorum genelde. online olduğunda mesaj at burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 speed aciliyor mu bu serverda? Adam bi ekran arkamdan depar atiyor nasil is lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 ben bi ara düşündüm açmayıda bulamadım açmayı deniycem bi ara ayrıca dün başıma bişi geldi. böyle coveda tam maden kazıyorum altından flamestrikelar çıkartarak bi adam çıktı karşıma. lord british kıyafetleri giymiş yoksa blackthornmuydu lan. herneyse belliki gm. hi mi derken adam ordamısın diyo evet diyorum. o zaman söyle bakalım önümdeki nesne nedir ? dedi. samana dönmüş bende "saman ciem bey" dedim. ok =) kolay gelsin hehe diyip gitti adam. anlamadığım olay. zaten sorularına cevap verdimde, önümdeki nesne nedir diye sormaktaki amaç neydi o takıldı kafama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar