Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

Dayman said:

wrongun ikinci kati. Bugun 1.5 saat falan farmladim temiz bi sekilde. Problem sadece zirt pirt spawn olan orklar. Ha bide 2 tane ogre lord cekip kesebilecek adam yoktur bence tek basina dexxer oynayip

hah işte o kenardan köşeden geliveriyor bir orc mage
gg eder valla
ve 2. ogre lordu cekme ihtimalin çok fazla
Sosyal ağlarda paylaş

Lorac said:

Dayman said:

wrongun ikinci kati. Bugun 1.5 saat falan farmladim temiz bi sekilde. Problem sadece zirt pirt spawn olan orklar. Ha bide 2 tane ogre lord cekip kesebilecek adam yoktur bence tek basina dexxer oynayip

gg eder valla

2.ogre lordu çeksende yavaş bi alet olduğu için kendisi los'tan çıktığı anda duruyo bitanesi geliyo. ilk kata dönüş şeysi varya onun oraya kadar çekiyorum ben. son öldürmeye yakın merdivenin yanında boşluklar var oraya sıkıştırıyorum sonra en köşede duruyo gidip rahat rahat kesiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Dayman said:

Lorac said:

Dayman said:

gg eder valla

2.ogre lordu çeksende yavaş bi alet olduğu için kendisi los'tan çıktığı anda duruyo bitanesi geliyo. ilk kata dönüş şeysi varya onun oraya kadar çekiyorum ben. son öldürmeye yakın merdivenin yanında boşluklar var oraya sıkıştırıyorum sonra en köşede duruyo gidip rahat rahat kesiyorum

hmm genelde tek takılmadıgım için böle sıkıntılarım olmuyo :d
Sosyal ağlarda paylaş

Leather set giyen tank mageler nasıl mana yetiştiriyo? 92 medi var 1 air elemental kesip 2.ye geçmeden önce 5 10 saniye meditasyon yapıp manayı toparlamam gerekiyo. Mana kullanımı arttıkça soyunucaz galiba ilerde clothlarla falan mı action yapıcaz? Bi de 10 magein 8i etek giyiyo tarz mı yoksa mediyle bi alakası falan mı var
Sosyal ağlarda paylaş

Med penalty aktif meditasyon yapamamak değil mi, bi de şöyle diyo wikide "The highest possible passive regeneration speed of 1 mana point regained every second applies to characters dressed in cloth (or nothing) with 100 intelligence and 100 meditation skill. Between those minimum and maximum rate a gliding scale is used to determine the regeneration rate depending on armor, intelligence and meditation skill. " Yani pasif meditasyonu tavana vurdurmak için şort tişörtle gezicez
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi ara düşündüm açmayıda bulamadım
açmayı deniycem bi ara

ayrıca dün başıma bişi geldi. böyle coveda tam maden kazıyorum altından flamestrikelar çıkartarak bi adam çıktı karşıma. lord british kıyafetleri giymiş yoksa blackthornmuydu lan. herneyse belliki gm. hi mi derken adam ordamısın diyo evet diyorum. o zaman söyle bakalım önümdeki nesne nedir ? dedi. samana dönmüş bende "saman ciem bey" dedim. ok =) kolay gelsin hehe diyip gitti adam.
anlamadığım olay. zaten sorularına cevap verdimde, önümdeki nesne nedir diye sormaktaki amaç neydi o takıldı kafama.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...