Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 obur charla takilirken ben de karsiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 bende yeni girdim hırsızlar derneğine, brit mezartda kasan adamları önüme takıp kovalıyorum. çok gomikler :D soymayla uğraşmıyorum bile, sadece önüme katıp koşuyorum adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 elesso said: bende yeni girdim hırsızlar derneğine, brit mezartda kasan adamları önüme takıp kovalıyorum. çok gomikler :D soymayla uğraşmıyorum bile, sadece önüme katıp koşuyorum adamları öyle tiplere çalanlardan daha çok sinir oluorm zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 lan sıkıldım tek başıma oynamaktan hep. yok mu aksiyon falan bişeyler yada beraber takılan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Aluriel said: lan sıkıldım tek başıma oynamaktan hep. yok mu aksiyon falan bişeyler yada beraber takılan? skillerini tamamlandı mı da aksiyon diosun aksiyon senin neyine bre expert warrior :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 journeyman archerımla orgelordlardan krakenlere atlayıp tmaplerde magicallar icinde kaybolunca ben de sıkıldım oyundan archer = WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 80-90 civarı herşey nerdeyse yahu. yetmez mi? illa gm mi yapmak lazım. 90.1 anatomy 89.2 sw 86.7 tactics 80.3 parry 75.3 healing 64.5 resist 62.9 magery bi de hiding var 77. destard denedim mesela zor oluyor solo. 2. mob gelirse gg. musicianship + provocation mu kassam napsam anlamadım ki. dövsünler o salaklar birbirini ben kenardan takılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Millet skilleri ufaktan gmlemeye başlayınca pk olmuşlar iki gündür shamei pklar basıyo iki skill kasıcaz burnumuzdan getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 dun de brit mezarda vardi bikac tane, onlar gelmeden hide olmustum iyi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Crematorium said: Millet skilleri ufaktan gmlemeye başlayınca pk olmuşlar iki gündür shamei pklar basıyo iki skill kasıcaz burnumuzdan getirdiler hala ordalar. ben 2 kez daha öldüm ama bitanesini yatırdım dfjkh aluriel sana repairler hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Alt kata geldiler, mavi bi guild yardıma geldi ellerine verip gönderdik pkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Gelmeleri iyi oldu katı boşalttılar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ikinci kattayım şu anda. o mavi guild dediğin legendofthesexyboy mu ne var. pklar diil o kesti beni bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Guild adını hatırlamıyorum da vesper vatandışıydı adamlar reds? reds? REEEDS diye geçiyolardı yanımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 pklarla alakalı speed kullanmadıkları müddetçe sorunum yok. bi magelerden nefret ediyorum bide blue grieferlardan. şu short term kill count süresi uzatılmalı. 8 saat ne abi? bildiğin 8 saatte bir birini kesip lootlayabiliyosun. faking şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Aluriel said: 80-90 civarı herşey nerdeyse yahu. yetmez mi? illa gm mi yapmak lazım. 90.1 anatomy 89.2 sw 86.7 tactics 80.3 parry 75.3 healing 64.5 resist 62.9 magery bi de hiding var 77. destard denedim mesela zor oluyor solo. 2. mob gelirse gg. musicianship + provocation mu kassam napsam anlamadım ki. dövsünler o salaklar birbirini ben kenardan takılayım. abi destard mage yeri hiç gitme bile bence haa yanına bi prov mage alabilirsen git iyi gain geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Lorac said: Aluriel said: 80-90 civarı herşey nerdeyse yahu. yetmez mi? illa gm mi yapmak lazım. 90.1 anatomy 89.2 sw 86.7 tactics 80.3 parry 75.3 healing 64.5 resist 62.9 magery bi de hiding var 77. destard denedim mesela zor oluyor solo. 2. mob gelirse gg. musicianship + provocation mu kassam napsam anlamadım ki. dövsünler o salaklar birbirini ben kenardan takılayım. abi destard mage yeri hiç gitme bile bence haa yanına bi prov mage alabilirsen git iyi gain geliyor :D benim de skiller asagı yukarı ayn da o skillerle orda bi drake kesersin onu da 2 saatte kesiosun ayrıca deymez bence destard warriora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 blade atarak rahat kesersin drakeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 synthesizer said: blade atarak rahat kesersin drakeleri 65te blade bayaa bi fizzle lar gibime gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yoo, 2-3 seferde atılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 synthesizer said: yoo, 2-3 seferde atılır ama sorun o blade spiritsi dispellemekte olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 aluriel skiller nerdeyse birebir aynı. ben ogre lord kesiyorum bu ara. gırla magical düşürüyo bi kere ve ağır mob poyzın atmıyo spell sallamaıyo beynine arada bir kaçıp heallana heallana kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Dayman said: aluriel skiller nerdeyse birebir aynı. ben ogre lord kesiyorum bu ara. gırla magical düşürüyo bi kere ve ağır mob poyzın atmıyo spell sallamaıyo beynine arada bir kaçıp heallana heallana kesiyorum nerde kesiyorsun abi ogre lordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 wrongun ikinci kati. Bugun 1.5 saat falan farmladim temiz bi sekilde. Problem sadece zirt pirt spawn olan orklar. Ha bide 2 tane ogre lord cekip kesebilecek adam yoktur bence tek basina dexxer oynayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 ben 3 tane birden kesiyorum üç ok birden atıyorum tek seferde ölüyo hepsi EHEHEHE TROLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar