Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: Aluriel said: carpenter yapıyor anvil. BS de lazım ama yanına. 73.6 skill lazım, 69.8 benim carpentry. yarına falan yapabilecek duruma gelirim ama başlarda success sansı düşük oluyor baya. anvil ve forge lazım bana forge un skilli ne ? evi bi al anvil ve forge un sonraya kalsın be abi :D evi al maden yakınına kur beni ortak yap yarısını veriyim kasınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 moonglowda bir vendorun önündeyim anvil 1900 forge 1600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 evi alayım friend ederim ayıpsınız önce bi alalımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 friend bank açabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 banka açan cinsten yaparız o zaman farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: banka açan cinsten yaparız o zaman farketmez gralsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi koca serverda runebook bulamadım şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 buldugum yesile kafa goz dalcam canim istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 lan gürkan gene mi içtin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Shame bastim cok pis, ortaligi da karistirdim bi guzel asdfasdf Hide oldum milletin birbirbini kesmesini izliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Fellucenin gizli haritasini bulmusum bi ara, simdi gordum. bunu nasil gidip nakite cevircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Aluriel said: lan gürkan gene mi içtin sen? abi pc basında nasıl uyudugumu bile hatırlamıyorum dsadfsdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 aluriel hala söylemiyorsun recall ile lamalar geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gelmiyolar abi söyledim sanıyorum kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 illa mage mi kastıracaklar bana yaa pff ya da ev aldıracaklar madenin oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 saol bu arada iyi kafa ütüledim bu konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben sorular sormaya devam edeyim silahların ve combat skillerinin özellikleri açık mı paradarbedir dismounttur falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok hicbiri, bi tek mf stam drain var. o da 500 kere vurursan sifirliyo zaten hicbi ise yaramiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 abi kaan ev almalı oyuna ve herkes doluşmalı o eve. ali gelip sinirlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Marty said: yok hicbiri, bi tek mf stam drain var. o da 500 kere vurursan sifirliyo zaten hicbi ise yaramiyo e pvp de pure warrior napıo kacan adamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Dayman said: abi kaan ev almalı oyuna ve herkes doluşmalı o eve. ali gelip sinirlenmeli abi kaanla ali kim bilmiyorum da biri şöle büyük bir ev almalı evet katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 pure warrior bakiyo adamin arkasindan melul melul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Marty said: pure warrior bakiyo adamin arkasindan melul melul. ben de öle düşünmüştüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 2.2k ingotla bs kastım heater shield kasarak 3.5k para getirdi eyw saolsun da 0.2 gain nedir abi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 guıld chatten nası yazıyoruz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar