Crematorium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yılma aras bi zamanlar aynı sıkıntıları bende yaşadım önce ki sayfalarda ağlama postlarımı bulabilirsin ama şimdi bi thief gelse de force halberdin siftahını yapsak diye dolanır oldum. Politik ilişkilerim zayıf olduğu için şehirlerden aday olamadım ama eş dost arasında shame kralı seçildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Yeşil giyenlerin efendisi olmuşsun arkadaki pek takmamış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 crema yanındayım şehirde hide bi şekilde şu leatherları vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sonra onu kestik zaten anarşiklikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 valla bs mine kasarım craftı bırakırım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 açarken miner açma. 30 mining satın alırsın npcden. gerisini de kasarsın çabuk. kasması zor bişeyle başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 spirit speak ile başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ruhlarla konuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bence musicianship falan aç işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kale nerden alınıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: kale nerden alınıyo ? yok artık ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 fiyatına bakıcaz hacı bütün gün işyerinde bs ile bara kasıyorum 1 haftadır belki alabiliriz asjlda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: fiyatına bakıcaz hacı bütün gün işyerinde bs ile bara kasıyorum 1 haftadır belki alabiliriz asjlda abi işyerinde oynasam ben de para kasarm :D stajer avukatlık sucks fiyatına bakmak zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış derler :D o değil de şu guılde beni de alın iki geyik döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 guilddekiler çok elit adamlar ben girmedim o guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 neden hacı abi o değil de madem o kadar paran var al bi kale kuralım bi guıld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 pazartesiye kuruyorum zaten guild takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 haa iyi o zaman guzel sevdim bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi madenin yakınlarına koy kaleyi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 off iyice zorlaştı BS kasması. 79.4 fully restedtı 80.2 oldu fatgiued direk. 1.5 skill falan gelir diye bekliyodum ama babayı aldım resmen. 0.8 şaka gibi ya. bu arada pure thief iş yapar mı sizce alttan açayım bi tane kassın öyle macroda ? yoksa illa mace fighting falan mı almak gerekicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kaç ingotla 0.8 geldiki ? bide dua et öncedende aynıydı o açıdan bak. 80 diyosun boru değil ben peacemaking alıcam adam gibi kastıktan sonra stealingi stealthi falan peacemaking daha iyi adam kovalarken sıkılıyo bi süre sonra khasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ama tabi bs gibi materyalleri zor toplanan bi skill içinbu kadar zor olmasıda abartı anasını satayım renkli ingot yok zaten bi iron için çektiğimi işkencelere gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kermit said: ama tabi bs gibi materyalleri zor toplanan bi skill içinbu kadar zor olmasıda abartı anasını satayım renkli ingot yok zaten bi iron için çektiğimi işkencelere gel abi renkli ingot eklenir ilerde diye umuyordum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ilerdede ne kadar ilerde hiç değilse dull copper falan gösterselerdi ucundan ireon gibi değilde kazdığın yerden 2 tane gelse. random çıksa sağda solda epic gibi olsa böyle. ona bile razıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorac Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 black rock yerine dull copper :D yok yani bu sistemde nereye kadar iron haa bi de bana runebook fiyatı söyleyebilecek biri var mı ne kadara görürsem alayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi ingot toplamasında değilim ben yahu. skill gelse 20k ingot toplarım hergün ama gelmiyor. 2.5k ingot harcadım 0.8 skill geldi. dün 4.4k ile 2.1 skill gelmişti ne güzel. Stealing Snooping Hiding Stealth Magery Wrestling Resisting Spells 100-25-100 statlar. thief için bunu düşünmüştüm ben de. olmaz mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar