Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 herkes afk idi sanırım. baktım kimse yok çıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben seni gördüm turunç robun vardı elindede çomak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 neden dokunmadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çomağı bana ittirmeni bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Zyrobod said: Aluriel said: 5 etmiyor lan yada benim matematiğim yetemiyor o hesaba canım arkadaşım birşey çıkmasına gerek yok. yazımda söylemek istediğim istenilen 1-2 gold değerinde satarsam ben zarara gireceğim. kite ile karlı olucam. fakat 1 ingot = 5 gold değerinde satarsam kitenin vereceği paradanda fazla kazanacağım. olay bu. yani benim imkanlarımdan fazlasını kazanmak. ticaret de bu değilmidir lan zaten. ben sattığımın karşılığının fazlasını kendim yapacaksam ticarete ne gerek var dimi. bu arada biliyorum piyasa ortalamasını 1.5 gold olduğunu. benim satışım parası olupta acil ingot ihtiyacı olan elemanlara hitap ediyor. elbet bana döneceksiniz sadasd en karlı haliyle 2.5 gold civarı oluyor 1 ingot. o da heater shield yapıp satarsan. 5 olmuyor hiç bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 despise'a gidip takıldım baya bi, geri dönerken disconnect oldum giremedim sonra oyuna bi 10 dakika falan. şimdi bi girdim yatırmış orclar 3. katta. ffffuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 heaterıda %100 verimle yapmak içinde baya bs lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ekmege salak salak nightshadelerimi calarak beni thief-proof bi macro yazmaya tesvik ettigi icin tesekkur ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya buraya niklerinizi falan yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=0tsmjkKzT3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 crema sana deriler hazırladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://twitter.com/inporylem/status/47390408686317568 dungeon var craft squarelere skill gain buff geliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 eet ingotları saklamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 synthesizer said: ekmege salak salak nightshadelerimi calarak beni thief-proof bi macro yazmaya tesvik ettigi icin tesekkur ediyorum ekmek tam şerefsizmiş ben tanıdıklardan çalıp geri veriyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ayrıca orçun kardeş sen tek tek ayırıyomusun oreları eritirken skill gelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok ya onlamı uğraşçam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 razorun mutlaka bi ayari biseyi vardir onun icin hatta ayara gerek yokmus, tekini ayirirken recordlayip makro yap calistir. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Dayman said: crema sana deriler hazırladım... Oyundaysan alıyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu silahın bi durabilitisi var dimi? var galiba şimdi varsa bunun durability düştükçe dmgı mı azalıyor? yeni silah alıp çıkıyorum vurduğum ölüyo böle yarım saat sonra vuramamaya başlıyorum. yoksa batıl mı yaptım? ay nazar mı değdirdim? BANA BÜYÜ MÜ YAPTILAR? hıkııp hatbakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 var tabikide arms lore ile görmen lazım bs karakter açıp repair yaptır magical falansa değilse git yenisini al çantanda 2 3 tane taşı yada işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 var durability, normal silahlara degmez, magiclerde de +6 altına degmez, zira exceptionallar 3ten daha iyi vuruyo. tahta silahlar daha hızlı yıpranıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aras netten düştüm ama magical değilse uğraşma onla magical itemse bs karakter ile repair yapıyosun 50 bs yetermi bilmiyorum hiç repair yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok benim derdim elimdeki kılıç diil dmg düşüyo mu düşmüyo mu onu öğrenmekti yoksa uğraşmam bs ile falan aliym 5 tane cutlass koyim çantaya öle gidiym maceralarıma dfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Kermit exceptional katana, halberd yapabiliyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ulan pc patladı sen katana halberd diysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar