Crematorium Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aquila said: britte thief olmamasi lazim, guardlar max. Guardlayamıyorum ne crafterla ne diğeriyle ama 3tür kesiyorum adamı usanmadı, dayak arsızı oldu hala gelip kumaş çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Abi su sikko parti sistemi nasil calisiyor? Partideki adama daliyorum guard ebeliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 boks için guildde olmakmı lazım illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hah bende onu soruyodum sdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 aynen bizi birisi guilde alsın şu boks olayı için sonra çıkarız merak etmeyin ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ne değerli guildiniz varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 gz disinda depisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dün 2k bandaj gitti anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ilk kez oynuyorum. o kadar eğlenceli geliyo ki iğrenç ama çok güzel ama rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 benimkiyle ilk oynadığındana böyle şeyler söylemiştin bende bana özel dediğini düşünmüştüm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 BRİT KRALINA KAYDIM BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ARKASINA GEÇİP SALUTE WAR PEACE FAK YE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 demin kral ın yanına gittim fishing ve cooking teachlemek için 500gp istedim verdi. birazdan gidip stealth teachliyim kaç gündür düşünüyodumm nerden bulcam para diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 stealthi nerden teachliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 daha aramadım ama bulursam söylerim. bundan sonra oylar tenebrion başkana.. barrin gibi denyoları seçiyosunuz sonra vergiyi dayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 geçen barrini gördüm yolda. Hacı dedim bizim gibi fakirler için bir kalkinma planiniz var mi dedim? Gidin daha çok kazın dedi. Lavuk 3-5 bişi atsan da biz de yolumuza baksak fena mı olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 barrin çok leş ya geçen shamede gördüm earth elemental kesiyodu kral olcak bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evi olan varmı stealing kasıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 o da bişe mi. geçen gördüm donla koşuyordu salak. Bu arada kermit ölmüşün haci geçmiş ola da sen ölünce herkes kitlenmiş kalmış birbirine bakıyor. Acayip kilit bir adammışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ev lazım yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evde 50% skill gain yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bu arada Aeron dene şahıs bandaj basmiyormuş. 4 saat önce de 293 bandaji vardı, şimdi de aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evde kasma stealing, skill gain %50 evlerde. bi de 500 gold verdi diye sevinmek efsaneymiş asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 abi ilk zamanlar valla cove kralının verdiği 300 golda bende sevinmiştim gidip bi sürü pickaxe aldım yani direk temiz para askhdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fakirler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar