Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nefret geldi thieflerden, koyundan 2 yün alıyorum 1ini adam çalıyo adamı kesicem mandrake mi sülfürümü çaldı lightningle kovalıyo beni feci baydım ya dungeonda townda skill kasarken yün toplarken reg alırken her yerde thief var adam gri ama gardlayamıyorum nasıl iş anlamadım
Mesaj tarihi:
cuce sana guild buldum
http://inporylem.com/forum/showthread.php?2847-Yew-is-Recruiting!
http://yewmilitia.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=49357&ForumID=227802&TabID=433016&Replies=11&TopicID=9028968
Mesaj tarihi:
bu arada dex gelmiyo diyenlere: yeni bi char atım sabah 10-11 gibi, açar açmaz hiçbişi yapmadan hide macrosuna bıraktım 14 dex gelmiş. nub nub konuşmayın das
Mesaj tarihi:
5 dakka pc basindan kalktim. geldigimde 30ar regden 3 er tane kalmis, 150 bandajdan da 5 tane kalmisti. hala da aliyodu cantamdan hirsiz. kovalamaya basladim sopayla kovalarken son bandajlarimi ve reglerimi de caldi sonra dondu innoxlayip kesti beni.

anasina avradina sovup altf4 bastim
Mesaj tarihi:
abii deliricem. son bandajimi adama kaptirinca gideyim biraz bandaj yapayim dedim. daha 2 parca yun toplamistim ayni eleman geldi kosa kosa. tiksindim resmen ya. gideyim cod4 falan oyniyim stres atiyim ben
Mesaj tarihi:
eskiden o güzellikler şimdi sinire dönüşüyo işte hakim olamıyosun kendine bende bi 6 7 ay önce başlamıştım oynadım 1 2 ay sonra server hırsız doluydu adamlar nası bişeyse yüzsüz gibi kovalıyolar bildiğin runebook da yoktu kaçamıyodum sinir geldiydi sövüp çıktım bıraktım sdgdfh
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Kaç saatte geldi o dex nub birde onu söle ?

mesajı 16da atmışım 10-11 gibi açtığımı sölemişim karakteri yani 6-7 saat sherlock
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

yarım saatte 1 dex iyi mi lan :D sdfsdf

snoop çooook daha verimli, cunku hidedan 10 kat falan daha hızlı action

gece uyumadan önce bırakıcaksın işte ne bekliyosun ki 10dkda bir mi gelsin dex 4 saatde 225 olursun
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...