Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok bıraktı sonradan yetersiz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yok lan gizli gizli kasıyorum 7x gm çıkıcam karşınıza sdfsd dermişim. mortis gelsene DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 razor ile macro yapmak istediğimde uo kitleniyor :( neyse uyumluluk modundan hallettim sanırım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 win7 ise ondan kaynaklı galiba. winXP hiç bi noktada sıkıntı yasamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Nefret geldi thieflerden, koyundan 2 yün alıyorum 1ini adam çalıyo adamı kesicem mandrake mi sülfürümü çaldı lightningle kovalıyo beni feci baydım ya dungeonda townda skill kasarken yün toplarken reg alırken her yerde thief var adam gri ama gardlayamıyorum nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 citizen olmadıgınız sehire guard cagıramıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ZaugnaKhaldun said: yok lan gizli gizli kasıyorum 7x gm çıkıcam karşınıza sdfsd dermişim. mortis gelsene DAS adamı çağırdım ama YERİ YOK UO kuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 cuce sana guild buldum http://inporylem.com/forum/showthread.php?2847-Yew-is-Recruiting! http://yewmilitia.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=49357&ForumID=227802&TabID=433016&Replies=11&TopicID=9028968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yanlız inanılmaz canım çekti ben de yeni bi char açıp girebilirim bu guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 hiç gerek yok hocu. ben yardımcı olim sana lordum 1k pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ilahi synth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 keep falan almışsınz zengin adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben almadım abi guildden 2 adam kasıp aldı benle alakası yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 bu arada dex gelmiyo diyenlere: yeni bi char atım sabah 10-11 gibi, açar açmaz hiçbişi yapmadan hide macrosuna bıraktım 14 dex gelmiş. nub nub konuşmayın das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Kaç saatte geldi o dex nub birde onu söle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 5 dakka pc basindan kalktim. geldigimde 30ar regden 3 er tane kalmis, 150 bandajdan da 5 tane kalmisti. hala da aliyodu cantamdan hirsiz. kovalamaya basladim sopayla kovalarken son bandajlarimi ve reglerimi de caldi sonra dondu innoxlayip kesti beni. anasina avradina sovup altf4 bastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oha pati tekrardan uo'ya mı başladı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 oyuna girdim yillar sonra, 2d clientla biraz yurudum sonra "i'm too old for this shit" diyip biraktim aninda... oyun guzel ama bizden gecmis. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abii deliricem. son bandajimi adama kaptirinca gideyim biraz bandaj yapayim dedim. daha 2 parca yun toplamistim ayni eleman geldi kosa kosa. tiksindim resmen ya. gideyim cod4 falan oyniyim stres atiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 eskiden o güzellikler şimdi sinire dönüşüyo işte hakim olamıyosun kendine bende bi 6 7 ay önce başlamıştım oynadım 1 2 ay sonra server hırsız doluydu adamlar nası bişeyse yüzsüz gibi kovalıyolar bildiğin runebook da yoktu kaçamıyodum sinir geldiydi sövüp çıktım bıraktım sdgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Masakari said: Kaç saatte geldi o dex nub birde onu söle ? mesajı 16da atmışım 10-11 gibi açtığımı sölemişim karakteri yani 6-7 saat sherlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yarım saatte 1 dex iyi mi lan :D sdfsdf snoop çooook daha verimli, cunku hidedan 10 kat falan daha hızlı action Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 thief olayı mortal online daki gibi resmen. kimseye guven yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 synthesizer said: yarım saatte 1 dex iyi mi lan :D sdfsdf snoop çooook daha verimli, cunku hidedan 10 kat falan daha hızlı action gece uyumadan önce bırakıcaksın işte ne bekliyosun ki 10dkda bir mi gelsin dex 4 saatde 225 olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar