synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vasortta precast yok, ters isliyo, combo buyusu o. beraberdir hep onlar eboltla. cast timeları aynı anda isliyo gibi oluyo, 2 si de aynı zamanda cast olup aynı anda vuruyo, haliyle bianda 80dmg falan patlıyo kafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 onu biliyoruz yahu, ama castingleri cok kısa aramızda 5 grid vardı in nox dedi im por'u attım koştum 1 tane vurmadan hem vas ort por'u hem corp por'u cast etti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 grandmaster coban oldum lan, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 çok kralım http://i51.tinypic.com/2mr5lrr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bu arada özellikle desteklemek istediginiz biri yoksa, minoca citizen olup Barrin'e oy verin plx. 3 gün sora seçimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben açtım bi tane miner, Karpuzcu diye. Minoc'a citizen da oldum, akşam veririm oy nası verildiğini öğrenip sdfd Bi de oreları tek tek ayırma olayı vardı sanki UOAssist'te. Razor'da da var mı o olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 online varmi online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 nerdfesin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Bende Razor niye regler vs göstermiyor yaw nerededir ki bunun ayarı. Win7 var bide edik: Hallettim win 7 klasik görünümde çalışıyor aero izin vermiomuşa sdfzxv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 1 logdan birden fazla shaft yapma şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 8 10 fire field atıp içinde koştum 0.1 resist bile gelmedi neyi yanlış yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 hahah firefield atma abi magery'i 33'e kadar teach ettim şuan 43 3.0 resisting geldi mage kasarken gelir o dert etme o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Lightningle mi kasıyim mageryi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 kaç magery? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 50.9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 e bolt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 veyahüt mindblast, ama o biraz pahalı paralyze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 allah allah raw fishe tıklıyorum pişirme için target cıkmıyor nidendir aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 youre not in kansas anymore. siteden cookingi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 craftingden vendora satarak nasıl para kasılıyor? yani hangi skilli açıp ne yapmak lazım; ağzımız kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Yeni char açıyim en iyisi bu char çöp olucak gibime geliyo doğru düzgün bi tank mage kasıyim bu charla yeterince öğrendik zaten train, reg param falanda var 0dan başlıyim. Parayı bowcraftla kasıyorum düz bowlar 6gp exceptionaller 7gpye gidiyo gerçi biraz ızdıraplı ama fena değil yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 craft anca collector bi skille kasılır, mining, lumberjacking falan gibi. vendordan alıp satarak imkansız 0dan baslangıc. fail rateler ve resource fiyatları yuzunden, cartography, inscription, alchemy falan çok zor blacksmith, tailoring, tinkering(emin degilim neler satılabiliyo), bowcraft, carpentry olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Mining kasarsanız. Başarılı bir şekilde erittiiğinde her bir "ore" dan 2 "ingot" çıkıyor. 8 "ingot"a kite shield yapıyorsunuz. %70 falan exceptional çıkıyor. bunu weaponsmith'e sattığınızda tanesini 17gpden alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 vendora satarak en iyi LJ/fletching le geliyo ama onla bile az geliyo baya. bow yapıp satcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar