Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vasortta precast yok, ters isliyo, combo buyusu o.
beraberdir hep onlar eboltla.

cast timeları aynı anda isliyo gibi oluyo, 2 si de aynı zamanda cast olup aynı anda vuruyo, haliyle bianda 80dmg falan patlıyo kafada
Mesaj tarihi:
onu biliyoruz yahu, ama castingleri cok kısa

aramızda 5 grid vardı in nox dedi im por'u attım koştum 1 tane vurmadan hem vas ort por'u hem corp por'u cast etti adam
Mesaj tarihi:
Ben açtım bi tane miner, Karpuzcu diye. Minoc'a citizen da oldum, akşam veririm oy nası verildiğini öğrenip sdfd

Bi de oreları tek tek ayırma olayı vardı sanki UOAssist'te. Razor'da da var mı o olay?
Mesaj tarihi:
Yeni char açıyim en iyisi bu char çöp olucak gibime geliyo doğru düzgün bi tank mage kasıyim bu charla yeterince öğrendik zaten train, reg param falanda var 0dan başlıyim.
Parayı bowcraftla kasıyorum düz bowlar 6gp exceptionaller 7gpye gidiyo gerçi biraz ızdıraplı ama fena değil yinede
Mesaj tarihi:
craft anca collector bi skille kasılır, mining, lumberjacking falan gibi.

vendordan alıp satarak imkansız 0dan baslangıc. fail rateler ve resource fiyatları yuzunden, cartography, inscription, alchemy falan çok zor

blacksmith, tailoring, tinkering(emin degilim neler satılabiliyo), bowcraft, carpentry olur
Mesaj tarihi:
Mining kasarsanız. Başarılı bir şekilde erittiiğinde her bir "ore" dan 2 "ingot" çıkıyor. 8 "ingot"a kite shield yapıyorsunuz. %70 falan exceptional çıkıyor. bunu weaponsmith'e sattığınızda tanesini 17gpden alıyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...