Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi server geri alındı girdim oyuna canım yarımken poison yedim serpentten sora gargoyleın yanında öldüm 10 defa reslen gel anca aldım cesedi sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 allah belanizi versin, clienti indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 auto loot scripti lazım ya var 2 3 kullanan yavşak.Cesedi açmadan daha yaaratık ölüp yere düşmeden lootluolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 2 dakkada silesim geldi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sil bencede.Hala garip garip triplerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 pardon sana layik olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 şehrin üyesi falan nasıl oluyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gir cik gump cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Simdi yüklüyorum da, ilk karakter ne açayım? Direk savaşçı açsam masrafları falan karşılayıp para kazanabilir miyim? Yoksa craft bişeylerle falan para mı kazanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 parayi napican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ev aliriz, at aliriz. Yaparız bişeyler heralde bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hide macroya bırakmıstım dex gelmemiş hiç anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi mezarda bi crime daldım herif hırsız neyse adamla kapışırken bütün cantamı boşaltmasına ragmen anında gardlamama ragmen gelmedi nasıiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 crime a dalınca gardlasan bişey olmuyor.Adam sana atak verdiğinde 30 saniye mi 1 dakika mı ne o arada gard yazarsan gelir tepesine öbür türlü gg.Abi siz hiç alttan gelen mesajları okumuyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aramil said: yunusemre said: double client acma isi guzelde 2'si icin aynı makinede farklı makroya bırakamıyoruz dmi :) razorla açmıyor musun clienti? razorla açtığın her cliente has makro ayarlabiliyorsun ve gayet detaylı hayvanımsı makrolar yapmak mümkün. örn 4 tane ağaçlık alan marklayıp, her birine sırayla recall olup civardaki ağaçları kesip ardından bankaya yada pack hayvanina atabilen küçük bir makro gibi :D ama bugün madencinin birini unattended yaparken jailleyen staff gördüm ona göre D: sitesinde yazdigina gore unattended gathering yasak. ama diger skiller icin oyle bisey demiyo hatta razorla su makroyu kullanin falan diye makrosunu bile veriyo bi cok skilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi crime daldım tamamda kapışırken çalmaya başladı çalmasa tamam dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 at olmamasi cok sacma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi geberdim resmen atsızlıktan.poi yiyince ölüyorum zaten inadına heryer snake spider serpent doldurmuslar neyse kapadım aksam milletle beraber girerm artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi abartmayın be atsızlığı.Atsız pvp yapsanız, aşırı keyifli.Poi yiyince ölmen senın sucun.Git cure potion al yada magery öğren.Illa bandajla geçireceksin diye birşey yok.Zaten bandajla geçirmeyi beklemen hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 www.atsizcilar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aa kapanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 buyuyunce paladin olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gunluk skill gain sınırı war gibi bişi mi demişti biri arms lore 65 olmuş kalmış bs karakterimde, bir de bs karakter için ne lazım ki skill arms lore makro da kasıo die bırakmıstım ise yaradıgından supheliyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 sen ne diyon liseli 300 gp para var bankada adam bana cure pot al magery kas diyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bunlar geçiyor mu acaba? * Skill points for skills under 70 points will gain as normal shards (using the Guaranteed Gain system). * Skill points for skills between 70 and 79.9 points will gain a maximum of 3.6 points total per day, with a minimum of 20 minutes between point gained. * Skill points for skills between 80 and 98.9 points will gain a maximum of 2 points total per day, with a minimum of 40 minutes between point gained. * Skill points for skills 99.0 points and up will gain a maximum of 2 points total per day, with a minimum of 60 minutes between point gained. For stats (Strength, Dexterity, and Intelligence), the “rate-over-time” system works a bit differently. During any given day, the maximum total stat gain that can be achieved is 6 points (For example, a character may gain 3 points in Strength, 2 points in Dexterity, and 1 point in Intelligence, equaling 6 total points gained). Stats will advance at constant time-based intervals and the stat raised per interval will be determined by the skills that one uses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar