tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oh kestim 350 gold + magical hatchet ve bone armor düştü =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yarasın gocuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 2 tane de treasure mapim var hazine avına mı çıksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 onuda kasarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 verify da takılıyo bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 login.cfg falan doğru mu acaba? yada razordan giriyorsan falan tekrar bi kontrol et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gokcen aksam geliyorum bekle! gokhan da geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 @cuce: http://inporylem.com/forum/showthread.php?1604-Getting-stuck-at-quot-Connecting-quot-or-quot-Verifying-Account-quot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 15-20dkya box yapalım mı ? veya yapan var mı su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 koyun nerde var ya bandaj yapmak icin? bi de varmi oyunda bi ekip su anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben shamede earth ele kesiyorum su an da bi 15-20dkya boxa baslayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kardesimi de baslattim oyuna tam 2 noob gibi geziyoruz biz de. boxa katiliriz da bandaj lazim. soyle de nerde var koyunlar, bu arada bandaj yapalim bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 anatomy-healing-tailor açarsanız charda 150 bandaj oluyo o şekilde char açıp bandaj aktarabilirsiniz. brite citizen olup baslangıc parasıyla da bi 150 tane daha alınıyor. başta öle yapın ilerde de dungeonda para kasmaya baslayınca alırsınız işte 50 bandaj 40g. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 koyundan kasan da var da spotunu bilmiyorum onun ben britin ordaki tarlalara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tunca başlayınca bana öm atsana, bir de her zamanki yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 jhelom lafı geçiyodu daha kuytu bi yer varmış heralde orda bilen biri s ölesin orda toplanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 macemi kassam fencing mi kassam, napıyodu şimdi ikiside unutmuşum gitmiş warforkmu alsamwar axemi soru bu yoksa large battle axemi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yoksa spearla paralyze mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bırakın jhelomu ya uğraşmayalım şimdi. britte her zamanki yerin güneyinde bir kumsal var, oradan azıck sağa gidip gz dan çıkın orası güzel. Biz bugün 4-5 saat bıraktık birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ya mf ye sw kasın fence pek ii diil bence. katana kryssden hızlı vuruyo, halberd de en iyi twohand sanırım. mf de stam kovalamak için iyi baya. mf bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ne güzel poi vurucaz ağlayacaklar lan işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 mf pvpde affetmiyo, sw de anca halberd pvpde fena dövüyo. ama mfnin stam bitirmesi kesinlikle imba, ozellikle dusuk dexli pure magimsilere karsi. gerçi hic pure mage gormedim henuz :P hadi hemen hızlı box, cıkıcam evden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bende 3 gündür başlamıyım başlamıyım diyordumda şu topigi gördükce uo hevesim kabardi iyice, indirip başlıyorum bnde, statlar en kolay nerelerde kasiliyor str dex filan , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 büyümeliyiz. adam toplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ZaugnaKhaldun said: ne güzel poi vurucaz ağlayacaklar lan işte? katanaya da sürülüyo poi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar