ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 client göçtü geri giremedim, sonra da vazgeçtim sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 5 kişi şu an antreman yapıyoruz D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 nerdesiniz geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 OO LAMIYORUM ABI SORU SORUYORUM NERDE RES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 girdin geberdinmi hemen be. britin köy tarafına geç, ordan nehiri takip et kuzeye dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 tamam abi hafızamı tazeledim. Gebermedim de dünden geberiktim reslenmemiştim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Red 1 Zaugna 2 al birini vur ötekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bizim antomymiz hidingimiz falan adept olunca çok kıskanıp pişman olucak bu bırakanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 e abi bildiğimiz kötü bu sunucu nesini çekici buldunuz anlamadım. yıl 2011 olmuş ben zor skill kasmam diyen millet gelip ikiyüzlülük yapıyor. madem öyle yapacaktınız gidip topluca uo secondda başlayın ne biliyim gidin başka bişey seçin bu sunucu iyi değil ki ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ¿¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 uo second ne abi baya büyük bi kalite farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 uosa daha kaliteli. bu sunucu bence overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ahah ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 bence tek kötü yanı at yok onun dışında baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 1k kastım dancında simdi monsterlar reskill çekiyor fuuu gitti paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 necromency, chilvary falan var mı oyunda? razordan bağlanırken ip-port ne yazacağız? patch sınırı var mı? biri şunları cevaplarsa sevinirim, bakınıyorum ben de bir yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 runebooklar blessed degilmis haberiniz olsun. aci bi tecrube yasamayin sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Myshkin said: necromency, chilvary falan var mı oyunda? razordan bağlanırken ip-port ne yazacağız? patch sınırı var mı? biri şunları cevaplarsa sevinirim, bakınıyorum ben de bir yandan age of shadows yok yani necro chiv yok. "Now open up Razor once you have installed everything. Under Server, type into the field "playipy.com" without the quotations. Click Okay and the game should load up. Put in any account name and password you want to create for your account and hit enter. Click on In Por Ylem 2 and you should then be able to create your character." port gerek yok. patch yapma, oyunu yükleyip serverın patchini yükle sonra oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Myshkin said: necromency, chilvary falan var mı oyunda? razordan bağlanırken ip-port ne yazacağız? patch sınırı var mı? biri şunları cevaplarsa sevinirim, bakınıyorum ben de bir yandan bildiğim kadarıyla t2a ruleset ama ne idüğü belirsiz şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 ben de zaten patch yapılıydı, o yazan yeri görüp denedim ama giremedim. şimdi patch yapıcam bakalım olacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 why so butthurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Aostan zevkli moruq T2A tamamen ne idüğü belirsiz hiç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 At bile yokmuş yalnız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 atsız daha zevkli sırf noob gibi dolaşıyorsun asfxcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar