Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 tunca said: http://i.imgur.com/OOICA.jpg stealing gmlenince şehir hazinesi çalmaya başlıcaz inşallah çok yaşa BRO Stealingi nasıl kasmıştın ? Benim ki 67 civarı takıldı gelmemeye başladı.Tam o noktada kafayı yemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çaldığın eşyaların ağırlığını artıracaktın galiba skille göre ama tam hatırlayamıyorum şu an detayını. 60 skill için 6 şişe, 70 için 7 şişe falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 60-70 6 stone 70-80 için 7 stone diye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bi şişe bi stone işte :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 çanta da 2 stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Tamam teşekkür ettim o halde biraz vakit buldum da kullanmak üzere ipy2 yi seçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 RunUO mu Sphere mi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 tiLi said: RunUO mu Sphere mi :( sphere gorunumlu runuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2012 Peki runuoda hırsızlık nasıl işliyor ? Yani crim olma oranı hakkında soruyorum.Sphereden farkı var mı bu konuda birde şehir hazinesi sistemini codexde göremedim tabi birazda meraklandım anlatan olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ya abi ne işiniz var burda gidin uo second age oynayın. hatta birleşip oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 mount olmayışı iyiydi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayapp Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Aluriel said: !Loop Assistant.Macros.ContextMenuAction|0x1758C|0|6107 Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000 Assistant.Macros.UseSkillAction|33 Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30 Assistant.Macros.TargetTypeAction|False|3705 Assistant.Macros.SpeechAction|0|52|3|ENU|5|48|232|22|49|108|all follow me Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000 Assistant.Macros.LiftTypeAction|3705|1 Assistant.Macros.DropAction|0x404AC6E9|(107, 111, 0)|0 Assistant.Macros.PauseAction|00:00:09.5000000 şu çalışıyot bende sorunsuz steal için. daha önce razor kullanmadımda bunu yazmak için biyer bulamadım yardımcı olabilirsinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 razorda makro için yardımcı olabilirim ben. Steal dediği stealing mi stealth mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vayapp Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 stealing birde fishing için yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Stealingi en güzel gold çalarak kasarsın. Bir pack lamanın içine para at daha sonra ıssız biryere git. Makroyu başlat stealinge tıkla paraya tıkla çaldığın parayı tut lamadaki paranın üstüne geri koy. stealinge tıkladıktan sonra arada hedefi bekle olur ona sağ tıklayıp süreyi stealingin delay süresi kadar yap 8 saniye miydi 10 saniye miydi tam hatırlayamadım şimdi. Yalnız oradaki ms bu nedenle 8 saniyeyse 8000 yazman lazım. Orada parayı tuttuğun satıra sağ tıklayıp tipine göre yap, bıraktığın satıra da sağ tıklayıp bölgeye göre yap. Aşağı yukarı bu şekildeydi yaklaşık 3-4 yıldır hiç kasmadım ama kastığım zaman bu şekilde rahatça kasıyordum. Eğer bir problem olursa satırları takip ederek düzeltebilirsin zaten 5-6 satır tutacak. Razor kullanması çoook kolay bir program kısa sürede öğrenirsin. Skillin arttıkça çaldığı para miktarı da artar böylece kasabildiğin kadar kasarsın hiç çaldığın şeyi falan değiştirmene gerek yok. Fishingte de makroyu başlatıp oltaya çift tıkla daha sonra suya at. Yine 2. satırda süreyi düzenle, suya attığın satırı sağ tıklayıp alana göre hedefle yap. bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 parayla değil de şişeyle de oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Biraz geç oldu ama bu haftasonu Destardta double skill scroll var, her haftasonu bi dungeonı blessliyolar double gold ve/veya skill scroll için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 en büyük kral brit kralı sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Daha önce verildi mi bilmiyorum ama http://stats.inporylem.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Bu haftasonu Despise ve Deceit blessli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Oynayan kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 whitecloud said: Daha önce verildi mi bilmiyorum ama http://stats.inporylem.com/ sunlari gorunce nasil canim cekti ya client olcakti biyerlerde. bakayim. en kotu britain sokaklarinda gezerim bos bos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Skill gain değişti artık exhausted rested muhabbeti yok. Herhangi bi skilli çalışmaya başladığınız andan itibaren 1 saatlik %200 skill boost var tabi bu dungeonda %400 oluyo, boost bitince skill gain hızı eski sistemde ki rested safhasına denk. Ayrıca melee combat skilllerini 85e archeryi 65e kadar dummylerde kasabilirsiniz(Stableın arkası Blackthorn kalesinin girişi ve köprünün ordaki castleda) . Her haftasonu 1 veya 2 dungeona double skill scroll ve gold boost veriyolar. Despiseın en alt katına terathan ve ophidan spawnları eklediler. Şimdilik ilgi çekici değişiklikler bunlar IPY 2.5u bekliyoruz bi de Ultra Slayer Weapon muhabbeti var henüz rastlamadım ama antisi olduğu monster türüne aoe falan vuran bişiler AZ'ın blogunda ayrıntısı var forum, blog ve codexi kurcalamakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 girdim oyuna. sehirler arasi savas varmis. cove vulnerable diye cagiriyodu npcler. gidip savasi gorunce canim cekti tabi. hemen geri kosup britain militia ya yazildim. tekrar cove a gittim. karambolde sopamla 1-2 vururum birilerine diye dusunuyodum. bi anda kendimi turuncularin arasinda buldum. aklimi aldilar. i resign from the milita dedim, 3 gun sonra anca cikarsin dedi. alt f4 u bastim. cok kisa bi macera oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 i revoke my citizenship yaz 1 saat sonra hem vatandaşlıktan hem militadan çıkarsın, ocb savaşları çok baydı karşılıklı iki mage grubu cor porlaşıp duruyo başka bi esprisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar