Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

in por ylem 2

tunca

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Aluriel said:

!Loop
Assistant.Macros.ContextMenuAction|0x1758C|0|6107
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000
Assistant.Macros.UseSkillAction|33
Assistant.Macros.WaitForTargetAction|30
Assistant.Macros.TargetTypeAction|False|3705
Assistant.Macros.SpeechAction|0|52|3|ENU|5|48|232|22|49|108|all follow me
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:00.5000000
Assistant.Macros.LiftTypeAction|3705|1
Assistant.Macros.DropAction|0x404AC6E9|(107, 111, 0)|0
Assistant.Macros.PauseAction|00:00:09.5000000

şu çalışıyot bende sorunsuz steal için.

daha önce razor kullanmadımda bunu yazmak için biyer bulamadım yardımcı olabilirsinmi
Sosyal ağlarda paylaş

Stealingi en güzel gold çalarak kasarsın. Bir pack lamanın içine para at daha sonra ıssız biryere git.

Makroyu başlat
stealinge tıkla
paraya tıkla
çaldığın parayı tut
lamadaki paranın üstüne geri koy.

stealinge tıkladıktan sonra arada hedefi bekle olur ona sağ tıklayıp süreyi stealingin delay süresi kadar yap 8 saniye miydi 10 saniye miydi tam hatırlayamadım şimdi. Yalnız oradaki ms bu nedenle 8 saniyeyse 8000 yazman lazım. Orada parayı tuttuğun satıra sağ tıklayıp tipine göre yap, bıraktığın satıra da sağ tıklayıp bölgeye göre yap.

Aşağı yukarı bu şekildeydi yaklaşık 3-4 yıldır hiç kasmadım ama kastığım zaman bu şekilde rahatça kasıyordum. Eğer bir problem olursa satırları takip ederek düzeltebilirsin zaten 5-6 satır tutacak.

Razor kullanması çoook kolay bir program kısa sürede öğrenirsin.

Skillin arttıkça çaldığı para miktarı da artar böylece kasabildiğin kadar kasarsın hiç çaldığın şeyi falan değiştirmene gerek yok.

Fishingte de makroyu başlatıp oltaya çift tıkla daha sonra suya at. Yine 2. satırda süreyi düzenle, suya attığın satırı sağ tıklayıp alana göre hedefle yap. bu şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Skill gain değişti artık exhausted rested muhabbeti yok. Herhangi bi skilli çalışmaya başladığınız andan itibaren 1 saatlik %200 skill boost var tabi bu dungeonda %400 oluyo, boost bitince skill gain hızı eski sistemde ki rested safhasına denk. Ayrıca melee combat skilllerini 85e archeryi 65e kadar dummylerde kasabilirsiniz(Stableın arkası Blackthorn kalesinin girişi ve köprünün ordaki castleda) . Her haftasonu 1 veya 2 dungeona double skill scroll ve gold boost veriyolar. Despiseın en alt katına terathan ve ophidan spawnları eklediler. Şimdilik ilgi çekici değişiklikler bunlar IPY 2.5u bekliyoruz bi de Ultra Slayer Weapon muhabbeti var henüz rastlamadım ama antisi olduğu monster türüne aoe falan vuran bişiler AZ'ın blogunda ayrıntısı var forum, blog ve codexi kurcalamakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

girdim oyuna. sehirler arasi savas varmis. cove vulnerable diye cagiriyodu npcler.
gidip savasi gorunce canim cekti tabi. hemen geri kosup britain militia ya yazildim. tekrar cove a gittim. karambolde sopamla 1-2 vururum birilerine diye dusunuyodum. bi anda kendimi turuncularin arasinda buldum. aklimi aldilar.
i resign from the milita dedim, 3 gun sonra anca cikarsin dedi. alt f4 u bastim.
cok kisa bi macera oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...