katliamci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Selams, yaklasık bi hafta kadar önce linkteki aleti aldım.Sırf adam akıllı ultra mode da wow oynayayım kasmasın diye.Ama ne yazık ki ultrada 20 fpsi, lowda da 35 fpsi gecemiyorum.Sorun nereden kaynaklıdır acaba?Ya da pc mi yetemiyor?Ilk defa laptop kullanıyorum ve bi fikrim yok oyun performansları hakkında. Yardımcı olursanız hepinize dürüm. laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 valla i7 işlemcili 6gb ram 2gb ekran kartı 8mbit internette lowdan 70-150 arası fps alıyorum normalde 60 fps hight 20-30 fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 - pil ayarlarindan yuksek performansi sec, cogu insan unutabiliyor. - en güncel driverları yüklediğinden emin ol. - ısınma problemleri ne boyutta sony de bilmiyorum ama bir soğutucu kesin al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pil ayarı yüksek performansta daima.Isınma da yok denecek kadar az wowda.Diger oyunlarda kendinden geciyor ama wowda fan sesini dahi zor duyuyorum.driver olayını denemedim tavsiyenle deniciim simdi.Babam sol bobregimi alacak olmasa coktan kırmıstım aleti.Ofpufcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?6,5373157 bi bak derim. edit; diğer oyunlarda bir sıkıntı yoksa, corrupted file dan dolayı olabilir. Repair dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 normal şartlarda o bilgisayarda kasması imkansız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hwmonitor diye bi prog var arat indir sıcaklık değerlerine bak 80 derece görmüyorsan hiçbiryerde sorun driver vs olabilir genelde laptop lar ısınır edik: bende de salak bi acer var muhendislik harikası 100 dereceyi geçiyor yakında çay kahve yemek falan yapıcam bi taraftan raid yaparken laptop isterse 100 milyarlık alet olsun kesinlikle oyun oynamak için dizayn edilmiyorlar , üstündeki donanıma aldanmayın alırken laptop sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ha bu arada windows 7 kullanıyosun muhtemlen bilgisayarım>sistem performansı> en iyi performans için ayarla de 25 fps alıyosun ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Driverı güncelledim aptal ekran kartının su an 60 fpsteyim.Buna da sükür.Yorum yapan ve yardımcı olan herkese cok tesekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fps'yi 60'a sabitleyen bi ayar vardı Wow içinde. o açık olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Vsync ayarı o, monitörün refresh hızına sabitliyor genelde 60 olur. edit: başlık sahibi arkadaşa önerim sunshaftsı ve shadowları kapatmasıdır. acaip farkediyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar