Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Master ID olan ve benim eziyetlerime katlanabilecek olan arkadaslar varsa bana ozel msg yoluyla yada mail le ulassinlar. tatmin edici odeme yapacagim ama biraz ugrastirabilirim. Gevurlara ID icin laf anlatmaktan baydim soe hala yapmadi bazi duzeltmeleri aklina ne zaman gelirde yapar belirsiz. Ingame nick Dethatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yokmudur hic Master ID yahu. iyi para verecez dedik okadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 absolut var yanılmıyorsam, patiye giriyor mu bilmiyorum ama oyundan ulaşmayı denersen bulursun sanıırm.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sagolasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 oeh çok iyi yazmışım bu arada, alomatik olcak eheh. ne alakaysa yanlış yazmışım.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 oldum. oyunda tell atin hala ihtiyaciniz varsa.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2004 kaisha var onada mail atin :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Atmadiniz tell bende sildim CM oldum sonra sildim Fencere basladim.[signature][hline]To be or not to be; Thats the problem after economy! Alomatik the Quenker Slayer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hehe :) ya su siralar padawan quest iyle ugrasiyorum basimi kasicak zamanim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar