dungeon_asd Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 The Ghoul Uo serverımız acılmıstır.. Serverımızda Ph Açık Ve Yeni Scp lerle karsınızdayız..http://www.uo.gezegeni.com'a girip kayıt olabilir ve clientimizi oradan çekebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Aferin...[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Kayıtlarımız Başlamıştır... Kayıt bölümünden form doldurarak shardımıza üye olabilirsiniz. Dosyalar Bölümünden Connector u indirip oyuna başlayabilirsiniz. Şimdi uğraşamam statlarımı düzenlermisiniz, biraz skill veririn yoksa giderim, item verin yoksa döverim, binek verin yoksa keserim gibi isteklerde bulunmayın. Yeni bir shard açtık diye insanları kendimize alıştırma gibi bir çabamız yok shardımız yeni olduğu için elimizden geldiğince işinize yarayacak şeyleri bol bol haritaya yaydık. Kurallar bölümünü okumayı ihmal etmeyin ben bilmiyordum gibi mazeretler kesinlikle dikkate alınmamaktadır, Ayrıca kesinlikle Stafflardan EDIT, ITEM, BİNEK istemek gibi bir hata yapmayın. Amacımız güzel bir ortam yaratıp insanları bir araya getirmek haksiz kazanç sağlayıp insanların emeklerini çalmak isteyen insanları bu serverda istemiyoruz. Shardımızda belirli bir süre ph açik kalacaktır. Bu süre henüz belirlenmemiştir, fakat uzun bir süre açık kalmayacağını bilmenizi isterim ayrıca en kisa zamanda ph'ın kapatılacağı tarih burda sizlere duyurulacaktır. İyi Oyunlar... Cok begendim yazını :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Yazı güzel, yeri yanlış. Toplam 4 topic açmışsın, sadece bu kaldı şu anda, ve eğer yeni üye olmasaydın bu da kalmayacaktı. Eğer reklam dışında bir amacın varsa forumlarımıza üye olmakta, önce Yeni Gelenler bölümüne bir uğrayıp merhaba demeni öneririm. Bunu yapmış olsaydın yanlış bölümlere aynı topicten 4 tane açmaman gerektiğini öğrenmiş olurdun zaten.[signature][hline]horacegoesskiing, 09 Ağustos 2004 00:46 tarihinde demiş ki: yannız yönetmen pepsi içip daha fazlasını istemiş. o olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arkadaş bi an heycanlandı :D[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Gene Nebula scriptleri gene farklı bır shard , bunlar aldı başını gidiyor kaç server kaldı kendi scriptlerini kullanan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Bu template'yi hatırlıormusun rexx ? sana gostermiştim :) benden kaçarmı.. ba$arılar.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Arkadaşın staff'ından bi arkadaş bana başvurdu azönce :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: SorroW, 05 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: Gene Nebula scriptleri gene farklı bır shard , bunlar aldı başını gidiyor kaç server kaldı kendi scriptlerini kullanan cok dogrusun baba cok baydı bu olay artık. ben artık deısık bı sey gormek ıstıyorum bugu olsun olmasın ama yınede deısık bısey olsun artık baydı copy paste bıde ustune ph tmm okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: Blinky, 05 Eylül 2004 18:29 tarihinde demiş ki: said: SorroW, 05 Eylül 2004 11:49 tarihinde demiş ki: Gene Nebula scriptleri gene farklı bır shard , bunlar aldı başını gidiyor kaç server kaldı kendi scriptlerini kullanan cok dogrusun baba cok baydı bu olay artık. ben artık deısık bı sey gormek ıstıyorum bugu olsun olmasın ama yınede deısık bısey olsun artık baydı copy paste bıde ustune ph tmm okadar Ewt ya server agiriyorsan help menusunden uprade menusune herşeyine copy / paste ve edited o kadar[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar