Bella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben böyle kız düşmanı forum görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sus ve mutfağına geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 kermit said: kes lan muayyen gününde misin? ne biçim bi üsluptur bu. tanımam etmem shaaalınşunu başımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Aslında bu cevap ülkelere göre değişir, türk kızları satıcıdır , şudur budur demicem ama ben erkekler hakkında bir yorum yapim brezilyada veya ingilterede yaşayıp böyle bir davranış gösteren bir erkek bana göre çok satıcıyken türkiye şartlarında (müslüman ülke şartlarında) seksin elmas'dan daha değerli olduğu sayılırsa aynı oranda satıcılık olmaz gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 "Women have to be funny. We pretend to like each other every single day." -Natalie Tran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 "White Wolf" said: Aslında bu cevap ülkelere göre değişir, türk kızları satıcıdır , şudur budur demicem ama ben erkekler hakkında bir yorum yapim brezilyada veya ingilterede yaşayıp böyle bir davranış gösteren bir erkek bana göre çok satıcıyken türkiye şartlarında (müslüman ülke şartlarında) seksin elmas'dan daha değerli olduğu sayılırsa aynı oranda satıcılık olmaz gibi geliyor bana. Seks heryerde değerli yanlış olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 satış konusunda ne homolar ne biseksüeller ne erkekler ne hermafroditler kızların yanına yaklaşamaz. anında satış gerçekleşir. zaten çoğu arkadaşlıklarının başlangıcı illa menfaat üzerine kurulup gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar